Cseriani, bocs, én egy kicsit elfogult vagyok, de egy kengurut nem lehet egy napon említeni a hordozókendővel! Próbáltam kengurut is, szóval nem csak úgy mondom. Az egyikben csak úgy lóg rajtad a gyerek, mint egy rongybaba, a másikkal pedig hozzád simul, mintha ölelnéd, szinte eggyé tudtok lényegülni. Nagyon nem ugyan az a feeling se babának, se mamának. Samu a kendőt mindig szerette, bár volt olyan türelmetlen időszaka, amikor a felkötözés bruttó másfél perce alatt előadta a hattyú halálát nekem, de amint kész lettünk, azonnal megnyugodott. Babakocsit kb az első két hónapban viselte el, aztán után már csak azóta, hogy fel tudom ültetni és kilát, de csak max a közértbe meg vissza. Ránkkötözve viszont szuperül elvan, ha utazunk akkor is.
Krisz, nem csodálom, hogy felforr az agyvized, Samunak sem lehet egy percre sem hátat fordítani! Újabban eldugdossa a cuccokat, és szerintem pillanatok alatt rá fog jönni, hogyan kell kupakokat lecsavarni, mert felcsavarni már próbálgatja. Mi lesz itt akkor!
Nadimo, köszi
Jó, hogy már kifele jöttök ebből a nyavajából, én is már relatíve nagyobb ovis voltam, mikor elkaptam, és emlékszem, hogy milyen pocsék volt...