Új privát üzeneted érkezett!

Én is szeretnék Sok sok Boldog szülinapot kívánni Dominikának és Samunak. Gyorsan telt el ez az 1 év??

Kép
dius87

Dius!!

Nagggyyyyonnn gyorsan!!!!Talán csak a hasfájós korszak tűnt lassúnak, 5 hónapos korától, meg mint a villám.
kb 5 hónapos koráig nyugtod van, utána jön a haddelhadd. :D

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Betegek vagyunk (felnőttek is), ezért van, hogy már megint megelőztél, Krisz! ;-) Samu egy hétig taknyadzott, aztán 3-4 napja köhög, tegnap voltunk dokinál, torokgyuszi :( Az utolsó két éjszakánk nem volt valami fényes, kis drágám most is ki van terülve, pótolja a kimaradt alvást, jó neki.

A többieknek is köszönjük a köszöntést! :-)

Dius, neked meg még1szer gratulálok, Barni nagyon-nagyon szép kisbaba! Ugye, hogy csak ez számít?

Dominak is nagyon boldog, randalírozós szülinapot kívánunk! :lol: :lol: :lol:

Kép
danann

Addig van nyugi a baba mellett, amíg nem képes egyedül helyváltoztató mozgásra :lol: Onnantól kezdve, hogy elkezd mászni, vége ;-)
danann

Lívi!

Köszi a randalírozó jelzőt, totálisan illik az én pici kislányomra.
Ez a gyerek egy ÉGEDELEM!!!! :evil:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Samu is, szóval tudom, miről beszélsz! Most a betegség miatt alszik, már majdnem 2 órája, de egyébként egész napközben nem alszik ennyit! Azért, a körülményekre való tekintettel, inkább rombolna...
danann

Én reggel óta próbálok egy nemtúl bonyolult túróscsuszát előállítani. :evil:

Igazad van, inkább legyen égedelem, mint beteg.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Nekem meg pakolnom kéne, meg takarítani, meg szintén főzni, de nem merek zajolni, hadd pihenjen a drága!
danann

Isten Éltesse Dominikát és Samut Boldogságban,Egészségben!

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Mesiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

Már a múltkor hiányoltalak nagyon!!!
Tudom, hogy nem könnyű egy 10 hónapos aktíviával, de azért jöhetnél néha!!!

Hogy vagytok? Lara? Képek?Puszikaaaa

köszike a köszöntést!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Hali!

Jól vagyunk :)
Amint tudok,jövök...ígérem és képeket is hozok :)

üdv Mindenkinek!

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!
Bocs, hogy így ismeretlenül, de fridusnak szeretnék írni. Azt szeretném megkérdezni, hogy miért vinnéd pici fiad bölcsibe? Visszamennél dolgozni? Ha igen akkor meg tudom érteni, hogyha muszály. Nem megbántani akarlak, mert én is vittem a lányaimat bölcsibe, csak én korainak tartom. A nagyobbik lányom már betöltötte a 2-öt mikor vittem a kisebbik pedig most kezdte szeptembertől. Még most is korai szerintem, de nekem muszály volt mennem visszadolgozni, mert gyes-ből nem sokra mennénk 2 gyerek mellett. Ha csak a saját kényelmed miatt viszed, hogy legyen szabadidőd akkor inkább ne vidd. Persze ha ott vagy vele az megint más. Bár én nem mondhatok rosszat a mi bölcsinkről mert nagyon szeretik a gyerekeket és jól bánnak velük, de én vidéken lakom és csak ez az egy bölcsi van nálunk. Szóval szerintem jó, ha 2 éves kor körül kezd csak csoporthoz szokni.
Vendég

Rékababa, Fridus leírta, hogy vissza KELL menjen dolgozni, nem tehet mást.
danann

Néhny kép Huncut Kisasszonyról :)

Kép

Kép

Kép

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

hello mesi ! De jó hogy jelentkeztél :lol:
Nagyon jók a képek amiket feltettél.

mi még küzdünk, esnek le a pörkök, de még nagyon sok van rajta.
Per pillanat úgy érzem sosem lesz vége, az idegeim már kivannak, állandóan sirhatnékom van ha ránézek.
A kinyithatós ágyon alszunk , hogy tudjam figyelni alvás közben is, mert mindig vakarja és félek hogy hegesedik ha elkapar egyet véletlenül. Nappal jó viseli, de az éjszaka nagyon tré, én meg kivagyok a nemalvástól.
Irigykedem hogy valaki átvészelte 80-100 pöttyel az ovitársai közül, rajta pedig megszámlálhatatlanok a pöttyök. :cry: :cry: :cry:

pusz
nadimo

Mesi, a kiscsaj tényleg nagyon huncut, ez eléggé átjön a képeken! Te sem unatkozhatsz :wink: bár nem valami jól látni téged az avataron, de szerintem nagyon hasonlít rád!

Én is akartam már képet hozni. Majd ha letöltjük a mai tortaevőseket, hozom azt is, addig meg pár érdekesség, mondjuk inkább nekem. Elő-karácsonyra megleptem magam (és Samut) egy olyan polár poncsó-szerű pulcsival, amit közösen tudunk hordani:
Kép Kép

Ééééés, elcsábultam egy vadiúj Didymos kendőre, igaz, csak 2es méret, főleg csípőhordozásra jó, és igaz, a hibás modellek között volt leértékelve, de nem látszik rajta semmi, és nagyon csini szerintem:
Kép
danann

Pár kép a tegnapi szolíd köszöntésről:
Egyéves reggelizik:
Kép
Egyéves ebédel:
Kép
Egyéves ráveti magát a tortájára :lol: :
Kép

Nagyobb buli majd holnap lesz, akkor jönnek nagynénik-nagybácsik köszönteni. Sajnos egy nagy össznépi már csak a betegeskedés miatt sem megoldható :-(
danann

Köszi Nadimo :)

Lívia!

nem unatkozom,az tuti :) de nem baj,inkább legyen kis örökmozgó :lol:
Samu nagyon édes :)

teszek fel közös képet,h össze tudjatok hasonlítani minket :)

Kép

Kép

Kép

üdv Mindenkinek :)

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Huhh Csajok!

most olvastam a Timesszel kapcsolatos részt......nekem is folynak a könnyeim egyfolytában,pedig én is csak innen ismerem...
Én azt kérem Karácsonyra a családjának,hogy kapjanak rengeteg erőt és kitartást,hogy a kis Olivérnek minél "könnyebb" legyen...
hogy ez milyen hülyén hangzik...könnyebb az anyja nélkül?? Istenem!!! Vajon miért csak a jók kellenek odafent is? :cry:

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Nadimo!

Teljesen megértelek. Már nekem is sírhatnékom van ha csak arra gondolok hogy a fiam valaha beteg lesz... a nem alvással kapcsolatban is meg értelek úgy nézek ki mint egy felmosórongy. :) Habár az éjszakáink egyre jobbak.

Ma voltam varratszedésen. Nem is volt vészes, nem is fájt! :)

Úgy volt hogy jön ma a védőnő, sajnos nem tud, de holnap jön és megint lekezeli a köldökét lápisszal vagy mivel :? :? Már azt sem tudtam nézni. Ki váltottam stérimar-t meg az orsziporszit mert én is látok valami fehéret a baba orrába de nem vészes majd holnap megmutatja a védőnő hogy hogyan kell orrotszívni mert sajna fogalmam sincs.

Na megyek rengeteg dolgom lenne csak aludtunk a párommal amíg a baba is aludt.

Puszi mindenkinek!

Rakok azért egy képet! :) Kép

Kép
dius87

Dius!

Gratula Barnabáshoz! Gyönyörű :)

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

mesi köszike :)

Kép
dius87

mesi nagyon édesek vagytok a kislányoddal :)

Kép
dius87

Mesi!

Lara tiszta TE vagy. Egyébként a szeme se áll jól a csajnak. :wink: :D

Lívi!

Szupi a kendőd és csinike is.

Skacok holnap buli nálunk, leszünk annyian, mint az oroszok. Semmit nem haladok, mert a csajszi nem hajlandó aludni, a lakás neki köszönhetően meg úszik. :evil:
Ráadásul egész nap vinnyog és csimpaszkodik.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Köszi Csajok!

Kriszta!

ismerős a jelenet....semmit nem tudsz csinálni,mert a kiscsaj egyből nyávog,mint akit nyúznak.... néha kiborító... főleg az,hogy az apját hagyja főzni,pakolni,teregetni,ha kettesben vannak,rá nem csimpaszkodik,csak ha leül... rám meg egyfolytában....

Egyébként tényleg hihetetlenül rafinált és huncut...nem hinném el,ha nem tapasztalnám... már ennyi idősen visszadumál... kész... :roll:

Kitartás és jó bulit :)

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Mesi, nagyon hasonlít, így egyértelműen látszik!

Csajok, látjátok, pl erre is jó a kendő! Ha mondjuk nem kerget a tatár, akkor inkább hagyom a házimunkát a fenébe, és foglalkozom a vinnyogóval, de ha szorít az idő, akkor feldobom a hátamra, és csinálom, amit kell. Ő meg nagy boldogan leskelődik a vállam fölött, hogy mit csinálok :lol: vagy kap egy kekszet, amit a földön egyébként simán szétmorzsolna és széthordana a lakásban, a hátamon meg egy morzsa elejtése nélkül betömi ;-)
danann

Lívi én ezért vettem kengurut...nem jött be. Eliza nagyon nem bírta elviselni picinek sem,nagyobbnak sem. Babakocsit sem szereti,nem bír nyugton maradni. Igaz,mikor négyévesem ennyi idős volt,ő sem favorizált már a kocsival,mindenhova kismotorral mentünk...
Vendég

Lívi!

Pont a múlt héten próbáltam megint a hordozást, de Domi nem tud benne nyugton maradni. Folyton mocorog, izeg-mozog.
Még a babkocsiban sem marad meg, szó szerint oda kell szögelnem a csajt. :D

Ani megkaptam a leveled!!!!

Amíg sikáltam a kádat, őfensége szétkente a padlón a fürdetőkenőcsét és kiszórta a fültisztító pálcikákat. :twisted:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Csajok, most csak gyors leszek, napok óta szar a gépünk, a netkapcsolat. Sajna ki kell majd dobnunk a gépet, pont jókor.
Karácsony előtt nem is lehetett volna jobbkor.
Rékababa, most csak azért vinném, hogy közösségben legyen, tudjon enni... Meg vele lennék, pár órát, de szeptembertől pedig gazdasági okai vannak. Férjem még mindig munkát keres... Nekem meg annyi gyedet utalnak, ami pont a törlesztő részletre elég.
Majd visszaolvaslak titeket, de örültem, hogy püfölés után bejött picit a net. :-)

Kép
fridus

Ja, elfelejtettem, Domi-Kriszta...
A bölcsit megkérdeztem, de sajna csak kerületben lakókat vesznek fel...
Meg, amit mondtam, hogy 9-12-ig a mama is bent lehet, az csak játszós bölcsi, hétfőn, szerdán, pénteken van ilyen...

Kép
fridus

Köszi Fridus!!!!

Párod milyen állást keresne???
Én páromék meg munkást keresnek (asszem még keresnek)

Kép

Kép

Kép

dominika1

Műszerész végzettsége van, de az elmúlt 7 évbwn volt taxis, biztonsági ember...
Most megint megy a net, vagy még mindig... :-)

Kép
fridus

én is itt.

Livia : jól néz ki a pulcsid, tetszik, nagyon jól áll nektek.

Mesi : a képek édesek, le sem tagadhatod a csajszid.
:wink: De gondolom nem is akarod... :P :P :wink:

krisz : jó bulizást nektek .

Mi talán jobban vagyunk , most az a felállás , hogy a gyerek hagyja el a pörkeit. Amerre csak megy , hullajtja , az egész ágyban, földön, szőnyegen , mindenhol sebecskék vannak.
Bár elég sok leesett, de még igy is maradt rajta . Szóval guszti nagyon, de már nem érdekel semmi , csak múljon el és legyen megint szép a bőre. És a legjobb, hogy már végre meglehet puszilgatni , ölelgetni , mert már nem fáj neki. Nagyon hiányzott már mindkettönknek.

Majd én is teszek fel képeket , csak még fel kell tölteni a gépre.

Puszi mindenkinek.
nadimo

Cseriani, bocs, én egy kicsit elfogult vagyok, de egy kengurut nem lehet egy napon említeni a hordozókendővel! Próbáltam kengurut is, szóval nem csak úgy mondom. Az egyikben csak úgy lóg rajtad a gyerek, mint egy rongybaba, a másikkal pedig hozzád simul, mintha ölelnéd, szinte eggyé tudtok lényegülni. Nagyon nem ugyan az a feeling se babának, se mamának. Samu a kendőt mindig szerette, bár volt olyan türelmetlen időszaka, amikor a felkötözés bruttó másfél perce alatt előadta a hattyú halálát nekem, de amint kész lettünk, azonnal megnyugodott. Babakocsit kb az első két hónapban viselte el, aztán után már csak azóta, hogy fel tudom ültetni és kilát, de csak max a közértbe meg vissza. Ránkkötözve viszont szuperül elvan, ha utazunk akkor is.

Krisz, nem csodálom, hogy felforr az agyvized, Samunak sem lehet egy percre sem hátat fordítani! Újabban eldugdossa a cuccokat, és szerintem pillanatok alatt rá fog jönni, hogyan kell kupakokat lecsavarni, mert felcsavarni már próbálgatja. Mi lesz itt akkor! :shock:

Nadimo, köszi :-) Jó, hogy már kifele jöttök ebből a nyavajából, én is már relatíve nagyobb ovis voltam, mikor elkaptam, és emlékszem, hogy milyen pocsék volt...
danann

Jó reggelt. Működik a gép, csak nem tudom meddig. Olyan hibaüziket írt ki, hogy én még ilyet nem láttam, és fekete-zöld csíkos volt a monitor. :-)
Nem írtam még, de mi 12300 grammok vagyunk. és 6 foga jon egyszerre. Nem tudom, ennyi fog már hogy fér el a szájában, de kint vannak a rágó fogak mellett a szemfogak is.
Mi nem vagyunk szerencsére betegek. Holnap meg anyuékhoz megyünk át, karácsonyolni, mert jönnek a tesómék és a lányok, és anyuék meg dolgoznak az ünnepekkor.
Végülis nekem mindegy, mikor adjuk át az ajcsikat.

Kép
fridus

Dius, olyan szép babád van, hogy az csak csuda!!:-)
Örülök, hogy van tejed is elég.
Na, mára elköszönök, mert szétmegy a fejem tegnap este óta. Voltam egy céges bulin, de nem volt jó, csak inkább sznob bulinak mondanám.

Kép
fridus

Csajok!

Nagyon Boldog Karácsonyt és Sikeres Új Évet kívánunk Mindenkinek!

Kép

pusssszzzz

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Na, itt is vagyok.
Kedves kisfiam tegnap óta új pózt csinál. Vonogatja a vállát. Olyan aranyos. Imádni való kis pöcsös. :-)
Na, tejes kávét iszogatunk egyyütt. Rapli van, ha nem adok.
Ma jön hozzánk a Jézuska, mert a szüleim Karácsonykor dolgoznak. Úgyhogy lesz nemulass.
Felöltöztetem csinibe, nehogy már ne tetszeggyen a lányoknak. :-)

Kép
fridus

SZIASZTOK!

MINDENKINEK BOLDOG ,BÉKÉS,SZÉP KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!!!!!!

Kép
Kép
nuncili

Elado a kisautónk,ha tudtok valakit kérlek szoljatok,92es évjáratu,nagyon szép állapotban,Merci 190es tipusu,felujított,fekete,és az ára már eléggé lement.

Kép
Kép
nuncili

JA!és ha valaki tudna valami melot,amit itthon lehet csinálni egy kis plusszért az is szoljon,bármit elvállalok....
Nemtudok elmenni sehova melozni,mert a férjemnek az uj munka lehetősége márciusig fog kiderülni addig ugye hogy,aztán meg ha átmegy oda melozni akkor nappal fog járni tehát én maradok Szoncsival itthon, tehát ha felveszik szeptembertől bölcsibe akkor kereshetek melot,de elötte hogyan?
Én beadtam Ádikát 19honaposan bölcsibe- meloztam-és nem bántam meg,ügyesen leszokott a cumirol,aztán a pelusrol is ,ügyes,kedves volt a dadusnénije,és imádták egymást.
Ha megtehetném anyagilag akkor talán maradnék 3 éves koráig,de akkor is már nagyon vágyom néha melozni,nem napi 8-10 orába,de egy 4orás is jolenne,no meg a pénz.....

Kép
Kép
nuncili

Nuncili, az iwiw-en vannak ilyen otthon végezhető munkák, bár én nem hiszek az ilyenekben...
Tegnap megjött a Jézuska, hozott nagy építő kockát a Balunak, meg képes könyvet,plüss állatokat, meg még valami mozgó elefántot. De ezt a sok ajándékot még csak az egyik nagyitól kapta és a tesóméktól, még tőlünk nem kapott semmit, meg a másik nagyanyóéktól is csak 25-én jön a Jézuska.
Szóval lesz még itt játék bőven, csak ebbe a kis lakásba hová tegyem...

Kép
fridus

Békés , boldog ünnepeket kivánok mindenkinek.

Nálunk most igencsak családias lesz az ünnep, mert a nagyobbik is elkapta a bárányhimlőt. Most jönnek rajta a pöttyök, tehát fertőz , így nem jönnek a vendégek és mi sem megyünk sehová.
Most már nem érdekel , csak legyünk rajta túl, és mivel nincs több gyerekem , remélhetőleg nem lesz ilyen többet.

A Hannánál egészen másként kezdődött és zajlott le eddig, remélem nem lesz olyan drasztikus mint a kicsinél. De már ő is jobban van .

Puszi
nadimo

Fú, szegény gyerekek...
Ez a karácsony akkor emlékezetes lesz...
Kisfiam is tegnap óta tiszta hisztis ébredés után. Tegnap egy órát sírt, nem tudtuk semmivel sem megvígasztalni. Ma pedig szintén sírt, de elővettem a kisdobozból egy régen elrakott kacsát, úgyhogy el is felejtette, hogy azelőtt mit csinált.:-)

Kép
fridus

Sziasztok !

Itt vannak a megígért képek. :lol: :P

Kép Hanna Mónika Kép Alfréd
nadimo

Milyen szép gyerekek!!!
Nadimo, pöttyös képet nem teszel fel? :-)
Mi már megint nem aludtunk. Napok óta ez megy...Nem tudom, hogy csak azért csinálja, mert közöttünk szeretne aludni, vagy tényleg baj van, fáj a foga. Már gyanus ez nekem.

Kép
fridus

Én is szeretnék nektek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni!

Nahát Nadimo!!! Gyönyörű gyerekeid vannak!!! Szerintem még a pöttyök is jól állnak nekik!! :lol:

Mindjárt itt vannak anyósék látogatni, :( :( :(
Bárcsak ne jönnének, a gyerek mindjárt kel ilyenkor legalább 1 órát szeret cicizni elöttük nem fogok, lesz sértődés ha elvonulok.
Meg amúgy is érdekesen indult 1 hónapja még azon veszekedtünk anyóssal hogy ő be akar jönni a szülőszobára meg ő mindenáron és azért is stb.. stb.. Most meg hívjuk hogy jönnek e. Azt mondja minek?? JAAAAAAAAA, bocs még én kérek elnézését.
Tegnap is flegmázott a telefonba pedig kedves vagyok lehet az a baj, ha megmondom a magamét akkor két hétig normálisak, de hát nem lehet ezt állandóan csinálni.
Kiváncsi leszek mibe fog bele szólni: Jajj hogy fogod azt a gyereket, nem úgy kell pelenkázni stb.. stb.. még jó hogy szoptatni nem lát ha bár képes utánam jönni gondolom neki azt se fogom jól csinálni. Na jó elég a kiborulásból :) Egyszer ez a nap is elmúlik. :)

Puszi nektek!!!!!!!

Kép
dius87

Sziasztok!

Nadimo, még mindig gyönyörűek a gyerekeid! :-)

Dius, ne izgasd magad anyósék miatt! Csak a fiaddal foglalkozz!

Ezzel a nagyiknak csinált montázzsal kívánunk boldog karácsonyt mindenkinek!

Kép
danann

Köszönöm szépen a gratulációkat. :P

Fridus : küldök neked privát ha szeretnéd, de itt a fórumon senkit nem akarok ijesztgetni így az ünnepek alkalmából két karácsonyi báránnyal.

Mondjuk jobban van a kicsi , sokkal szebb már a bőre, de a nagy sír, mert ő pont most a leg pöttyösebb, még a szájában is van és enni sem tud. Jó kis ünnep.

dius : tényleg ne idegesitsd magad, koncentrálj magatokra, a babádra, mert az ideskedés nagyon nem tesz jót a tejcsinek, és a baba is átveszi a stresszt.

livia : tök jó ez a montázs. A nagyik biztos oda voltak. Nagyon tetszik nekem is, és szuper ötletes.

pusz
nadimo

Nadimo, majd csak karácsonyra kapják, de szerintem is tetszeni fog nekik! Az én húgom is karácsonyra lett bárányhimlős ovis korában, nekünk sem az volt a legtutibb ünnepünk. Remélem, a lányodon gyorsan átfut, és a fiad is teljesen meggyógyul mostmár!
danann

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?