Evuska, sajnalom, h ez tortent veletek, annyira ABSZURD ez az egesz, AAAAAAAAAAA! Otthon, edes otthon! Melyik kh-ban tortent ez?
Bogtem en is, nem ertem mibol vannak ezek a noverek, orvosok
ugy erzem sok nover "veletlenul" vagy akarata ellenere (?!) kerul ilyen helyre, utalja az egeszet es ez foglalkozik kicsikkel
Jo, hogy vege es az is, h egyutt lehettetek, a pozitiv a sok negativban. Juli apukaja is zsenialis ember lehet.
Jo, hogy ezeket kiirod magadbol, valoszinuleg nekem is ez kellett volna. A mai napig nem dolgoztam fel, nem fogadtam el (de lehet-e egyaltalan, valszeg nem) hogy a lanyom ugy toltotte elso 10 napjat, h kulon voltunk egymastol, naponta 4x 1 orara mehettem be hozza, nem tudtam mi van vele a nap tobbi 20 orajaban. Sok dologtol rosszul voltam, de nem szoltam mindenert a novereknek ne, h a gyereken alljanak bosszut. Bukosnak titulaltak mikor ugy ment az eves, h egy tobb millis lyuku cumisuvegbol "etettek", tomtek harom orankent, szegeny kozben felig aludt es csodalkoztak, h utana kijon belole minden
Piro is ugy reagalt, mint Juli: utana nem akart enni
semmit, aztan csak cicibol.
Fiammal is sokat voltunk kh-ban, asztmas. sok helyen nem tudjak, h asztmast nem szabad sztresszelni, mert ettol csak rosszabb lesz, nem. inkabb lefogjak az uvoto gyereket es nyomjak bele a puffot, teged hulyenek neznek, ha azt mondod, h megcsinalod.
Valami kis humanitast kellene bevinni a gykorhazakba. Szoptatasrol es hordozasrol sem artana egy kis tovabbkepzes....
A budai gyerekkorhaz tenyleg jobb az atlagnal, kicsi, baratsagosabb, emberibb, az orvosok is normalisak.
Arizona, mi ott voltunk a ba'banapon, delutan a dijatadaskor az esoben a szabadteri szimpadnal... Ritaval is talalkoztunk egy pillanatra.