Sziasztok Lányok!
Jó rég jártam már erre, de olvasni olvaslak titeket.
Aki még nem ismer: 2006. óta jártunk! a Forgács Intézetbe. 6 sikertelen inszem., 1 sikertelen lombik után a második lombik sikerült, 2008.06.13-án megszületett kislányunk, Kira. Többet rólam, ha visszaolvastok az 1. oldal végétől.
Pár dologra reagálnék én is.
A párom a Maca Vibet szedte. Nem mondom, hogy rendszeresen, inkább a két lombik előtt 1-1 hónappal. Mi inkább arra figyeltünk, hogy ne hordjon szűk alsót, és a forró víz! A Tanárúr is mondta, és olvastam is, hogy egy forró gyógyvízben, de akár csak otthon egy forró fürdő is megől egy csomó spermát, ami csak hónapok múlva jön vissza. Ezért is lehetnek a nagy eltérések. A másik, ha jól emlékszem, azt mondták, hogy igyon kávét, mert az képző. (de ebben már nem vagyok biztos).
Vérvétel szerintem azért nincs a Forgácsban, mert az még nem reális eredmény. Gondoljatok csak bele, hogy az azonnali vérvétel kimutatja a terhességet, aztán a teszt, meg az UH kideríti, hogy mégsem. Szerintem nincs ennél szörnyűbb. Tudom, nagyon hosszú az a két hét ilyenkor, de érdemesebb kivárni.
A beültetésnél nálunk 4-et ültettek vissza. Szerintem ez nem korfüggő, 3-at visszaültetnek, ha beindul annyi. Nálunk a 9 levetből 4 indult el, és azt mondta a Tanárúr, hogy egyet nem érdemes lefagyasztani, eldobni meg nem fogjuk, úgyhogy visszaültetik (lehet, hogy pont ebből lett Kirus?). Egyébként többet azért nem ültetnek vissza, nehogy mind megmaradjon és az azért már sok lenne. Az első beültetésnél 3-at ültettek vissza, és mivel az nem jött össze, szerintem ezért kaptam a másodiknál mind a négyet vissza, de ennyit nem szoktak visszaültetni.
És ami a legfontosabb az a hit! Hogy hidd el, hogy sikerülni fog! De látom abban nincs hiány szerencsére
És tényleg ne húzzátok a bejelentkezést, ha közben spontán összejönni, akkor még le lehet mondani.
Továbbra is olvaslak titeket, és ha tudok, írok is. Mindenkinek kívánom, hogy mielőbb összejöjjön, és össze is fog jönni
Sziasztok
Lilla
Beszélgetnek
Vigyorim