Kommunista Katam!!! Hogy mindenki egyenlö legyen, sokaknak az âlma... De sajnos megvalosithatatlan...
Soha nem lesz egyenlöség, és soha nem lehet ezen segiteni...Hogy miért éppen az orvosokat tamadtak, amiért halapénzt fogadnak el??? Mert ez köztudott. Mindenkinek volt mar dolga dokival, aki nyujtotta a markat, akkor is, ha semmit nem csinalt szinte... De ugyanugy adunk borravalot a mesterembereknek, a fodrasznak, a pincérnek, na jo, ott nem ök mondjak meg, mennyit adjunk...Az orvosokra nagyon sokan féltékenyek, és nagyon sokan nem tudjak, milyen nehéz a dolguk a lelkiismeretes, rendes orvosoknak. Mert van sok ilyen is. De erröl mar több topic-ban irtam-irtunk...
Természetesen vannak javitasi lehetöségek, legyen orvos, vagy ügyvéd, vagy foka
, vagy épitési vallalkozo az illetö...Kérdés, hogyan tegyünk jobba valamit, amit oly régen elrontottak??? Türelem...
Szegény tanarok...
Hiaba kinlodnak a sok kölökkel, nincs halapénz. Na, néha 1-1 szal virag, vagy falinaptar. Itt sem azt varna el az ember, hogy ajandékokat, vagy halapénzt adjanak a kedves szülök, hanem, hogy magasabb legyen a fizetés... Kérdés:miböl??? En is tanar lennék... De oly siralmas a fizetés, hogy elkezdtem mas munka utan nézni...
Angel! Erdekes, amiket leirtal. Jobb, mint Otthon. En is leirtam mar több helyen, mi is Svajcban a helyzet... Szerintem ELEG jo!!! De itt sincs egyenlöség!!! Ha pld. külföldi 1 orvos, nem svajci allampolgar, hiaba végezte itt az orvosit, hiaba van tartozkodasi engedélye, nem nyithat maganrendelöt, igy 10-ed részét keresi a svajci allampolgarsagu, maganrendelös dokiknak...