Zsuzsó
Mentek apóshoz húsvétolni?
Megírom ebéd után a cukromat, eddig 6,6 és 6,7 a mai
Képzeld, most írta férjem, hogy felszállt a madár, szombaton elengedjük... Örülök is neki nagyon, meg sajnálom is...
Köszi a savanyú káposzta tippet, imádom, a gyomrom meg így is, úgy is ég...
Kipróbáltam azt a cuccot, amit Andinak mondott Sz., segít az égésen, de valami bűnrossz íze van
Lukacsne
Köszi a tanfolyamot, fiús anyukaként akkor majd megtudom
Hanna tündéri
Ann
Köszi a tészta tippeket, megnézem ezt a Sparost!
Hú, voltam múlt héten egy olasz élelmiszereket áruló boltban, hát majdnem szívrohamot kaptam az áraktól! Próbált a csaj mindent rámbeszélni, aztán kitértem, hogy cukros vagyok, akkor jött valami aranyárban lévő cukormentessel...
Köszi a pesto-tippeket, nemsokára úgy is nagyon rá fogok érni ilyenekre!
Andi
Simán lehet akkor, hogy a hétfő reggeli 8-as értékemet az anyu miatti idegeskedés okozta, mert azóta is ugyanazt eszem, és 7 körül van, vagy alatta.
De durva, hogy mikre reagál a szervezet!!!
Még jövő héten dolgozom, de szerintem az már nagyon laza lesz, most is csak „felügyelőtiszt” vagyok, mert rengeteget hibázik a lány.
Kedden délig a kórházban ülök, korán lelépek a felkészítő miatt, pénteken meg szintén fél napot tervezek
Jó, hogy van légkonditok, mi meg fogunk sülni nyáron, de legalább a babának nem lesz idegen, ha már 38 fokhoz van szokva
Ezt a zeller-fehérrépa kombót én is kipróbálom lassan, képzeld, most már a gumi nélküli zokni is nyomot hagy a bokámon...
Kispatak
Na ezt most én sem tudom szó nélkül hagyni! Mi tényleg nem bántottunk, mondtad, hogy többet nem jössz, OK.
Aztán jön egy új ember, és azért rögtön előugrassz, hogy nehogy itt kérjen tanácsot, mert mi mekkora szemetek vagyunk és épp kiváltunk, aztán meg legyeünk rád tisztelettel a „korod miatt”...
Hát ne haragudj, de nem is tudom, ki viselkedik gyerekesen!
Ha meg valaki törli magát a Babanetről, attól nem leszünk szegényebbek, én személy szerint legalábbis nem. Mindenkinek szíve joga ott fórumozni, ahol akar, csak tartsuk be a szabályokat!
Carla
Mikor mentek genetikai UH-ra??? Egy kukit már láttak, ugye?
Szép nagy volt a hasad már szombaton is! Hú, ez még nagyobb csoda, amit te átélsz!!!
Jó ez a 4D, csak nem mindig akarják megmutatni magukat... Mindegy, ha kibújik, éjjel-nappal nézegetni fogom a kis bucifejét
A másik fórumon valaki szerint az IR divatos böszmeség...
Nem tudom, ilyenkor jó-e bizonygatni, hogy nem így van, mindenestre én ennek a böszmeségnek köszönhetem ezt az élénk kissrácot...
Várjuk a borsó híreket!!!!!!!!!!!