Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsó
Mentek apóshoz húsvétolni?
Megírom ebéd után a cukromat, eddig 6,6 és 6,7 a mai :)
Képzeld, most írta férjem, hogy felszállt a madár, szombaton elengedjük... Örülök is neki nagyon, meg sajnálom is...
Köszi a savanyú káposzta tippet, imádom, a gyomrom meg így is, úgy is ég...
Kipróbáltam azt a cuccot, amit Andinak mondott Sz., segít az égésen, de valami bűnrossz íze van :)

Lukacsne
Köszi a tanfolyamot, fiús anyukaként akkor majd megtudom :)
Hanna tündéri :)

Ann
Köszi a tészta tippeket, megnézem ezt a Sparost!
Hú, voltam múlt héten egy olasz élelmiszereket áruló boltban, hát majdnem szívrohamot kaptam az áraktól! Próbált a csaj mindent rámbeszélni, aztán kitértem, hogy cukros vagyok, akkor jött valami aranyárban lévő cukormentessel...
Köszi a pesto-tippeket, nemsokára úgy is nagyon rá fogok érni ilyenekre! :)

Andi
Simán lehet akkor, hogy a hétfő reggeli 8-as értékemet az anyu miatti idegeskedés okozta, mert azóta is ugyanazt eszem, és 7 körül van, vagy alatta.
De durva, hogy mikre reagál a szervezet!!!
Még jövő héten dolgozom, de szerintem az már nagyon laza lesz, most is csak „felügyelőtiszt” vagyok, mert rengeteget hibázik a lány.
Kedden délig a kórházban ülök, korán lelépek a felkészítő miatt, pénteken meg szintén fél napot tervezek :)
Jó, hogy van légkonditok, mi meg fogunk sülni nyáron, de legalább a babának nem lesz idegen, ha már 38 fokhoz van szokva :)
Ezt a zeller-fehérrépa kombót én is kipróbálom lassan, képzeld, most már a gumi nélküli zokni is nyomot hagy a bokámon...

Kispatak
Na ezt most én sem tudom szó nélkül hagyni! Mi tényleg nem bántottunk, mondtad, hogy többet nem jössz, OK.
Aztán jön egy új ember, és azért rögtön előugrassz, hogy nehogy itt kérjen tanácsot, mert mi mekkora szemetek vagyunk és épp kiváltunk, aztán meg legyeünk rád tisztelettel a „korod miatt”...
Hát ne haragudj, de nem is tudom, ki viselkedik gyerekesen!
Ha meg valaki törli magát a Babanetről, attól nem leszünk szegényebbek, én személy szerint legalábbis nem. Mindenkinek szíve joga ott fórumozni, ahol akar, csak tartsuk be a szabályokat!

Carla
Mikor mentek genetikai UH-ra??? Egy kukit már láttak, ugye?
Szép nagy volt a hasad már szombaton is! Hú, ez még nagyobb csoda, amit te átélsz!!!
Jó ez a 4D, csak nem mindig akarják megmutatni magukat... Mindegy, ha kibújik, éjjel-nappal nézegetni fogom a kis bucifejét :)

A másik fórumon valaki szerint az IR divatos böszmeség...
Nem tudom, ilyenkor jó-e bizonygatni, hogy nem így van, mindenestre én ennek a böszmeségnek köszönhetem ezt az élénk kissrácot...

Várjuk a borsó híreket!!!!!!!!!!!

Kép Kép
estrella22

Itt talán van válasz az IR-re a csicsóka vonatkozásában :)

http://cukor-nelkul.hu/cukorbetegseg-csicsoka
Vendég

Laptető a következő szülő kismamánké. Remélem már rég el is felejtjük ezt a laptetőt, mire szül az illető.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: Iza is enneka böszmeségnek köszönhető.... és a sok infónak amit a csajoktól kaptam, hogy kiderülhessen, hogy ez volt a háttérben :wink: :wink:
Madárka kirepül: ez tök jó!!! Megmentettétek!!
Lemixeltem a levest, így iszom.... Nekem nagyon ízlik.... majd beszámolok a hatásáról :)
Cukraid ma szuperek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok!!! És drukk, hogy így is maradjon!!!!!!! :wink:

Vicky: nem is rossz ötlet a kép megismétlése... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vicky
nekem azt mondta a mensmentises csaj, hogy szoptatás alatt tilos CH-kat számolgatni, mert a baba az első, de fehérlisztet, cukrot ne egyek.
Viszont ugye 6 hét után terheléses...
Nemsokára mérek ebéd utánit, és ma vagy holnap veszek új tesztcsíkokat is...
Gyere majd be látogatóba, remélem nem leszek rosszul, de akkor úgyis szólok. Babát sajnos csak üvegfalon keresztül lehet mutogatni, de én kimehetek.
Én még szenvedek a házassági anyakönyvi kivonattal, emailre nem válaszolnak, telefont nem vesznek fel...

Kép Kép
estrella22

Csajok!
semmi titok :)
Jól vannak!
Babó mocorog a pocakban, Uh-n kalimpált jó sokat a kis Drágaság :)
Hétfőn már több mint 3 cm volt :D
(Ugye nem baj, hogy megírtam??? :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: )
És majd jön, ha tud :)
Arra írtam hogy muszáj volt, hogy nagyon nincs időm olvasni a Bnetet se, meg mást se, mert annyi a melóm. De írt a történésekről sms-t, és erre reagáltam vissza, hogy felcsigázott, így be kellett kukkantanom, hogy mi a szitu... :D

Nyugi, nem titkolok semmit és ő sem :D

eszter82
Budapest

Andi
Én is itt okosodtam ki!
Igen, madárka túléli, úgy örülök!!! Biztos bőgtem volna vagy egy napot, ha nem sikerül...
Zellert imádom, remélem használ és piszkafa lábaid lesznek tőle :)
"Utód" elment ebédelni, végre egy kis szünet...

Kép Kép
estrella22

estrella: Én írtam neki, hogy én is Barbust a metnek köszönhetem és még nagyon sokan vagyunk. De ha valaki így áll hozzá, azt nem hiszem hogy meg lehetne győzni. Én azt hiszem mindent bevetnék, csak hogy sikerüljön a baba. Ha koplalni kell, hát koplalok. Eze ne múljon, nem?
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter,
jaj, de jó hírek, nagyon örülök neki, köszi, hogy megírtad!!!!!!! :)

Kép Kép
estrella22

Vicky
Én is hálás vagyok, hogy itt segítettek a lányok, én azóta terjesztem mindenhol ezt a hülye IR-t, és egy nagyon jó céges partnerem rokonának is tudtam ezzel segíteni, 4 éve vártak a picire...

Kép Kép
estrella22

estrella: Te is a III. kerületben vagy? Csak mert lehet hogy érdemes lene személyesen megkérdezni az anyakönyvit. Bár ha nem itt esküdtetek, akkor nem is tudom hogy kell intézni. A szülés utáni dolgokat meg majd megbeszéljük. Legfeljebb küld el a tel. számodat priviben és egyeztetünk. Nekem csak fel kell pattanni a 160-asra.
vicky79
Budapest III. kerület

kukk,
nyavalykodó kubu jöhet képekkel ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jujj lányok,olyan fura belegondolni,hogy az októberi találkán egy 2 hónapos csecsemőm lesz :D :D :D :D

Annnnnnyira furcsa helyzet lesz egymást babákkal látni,nem? :D

Azon az IR-es böszmeségen én is meglepődtem... :roll: De mivel nálam még nem derült ki ilyesmi,nem szóltam inkább hozzá a témához,más példájával meg nem jövök elő,annak úgyse hisznek.....
pedig már van jó sok ;)

A baba a pocakban még mindig hihetetlen,főleg,hogy fentről nézve még mindig nem tűnik fel a pocak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Viszont ahogy nézegetem a nyomtatott kiscsaj-fotót (Maja),mintha picit valóságosabb lenne :D
Talán ez kellett,hogy az agyam elkezdje felfogni,mi zajlik bennem/körülöttem? :D

Depim múlóban,ez főleg Majának,és a napsütésnek köszönhető,de Nektek is,mert a találkozó jó hatással volt rám :)
Vendég

Kubu: jöhetnek a fotók!!!! :D
Vendég

Kubu: "ne kímélj" minket..... :lol: :cry: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Én is meglepődtem azon a kategorikus részen, ami a másik fórumban volt az IR-ről...én jöttem más példájával, mivel már én is az IR-esek táborát erősítem, de vannak ismerősök, akik nem IR-esek, pedig nézték nekik!
De mindegy...mindenki abban hisz, amiben akar. Megírtam a lánynak, hogy azért ez nem mindenkinél divat betegség...

eszter82
Budapest

kubu: Fotók jöhetnek.

béku: Pedig az októberi találkán egy olyan picurka lesz a kezedben, mint most Albert volt. Hihetetlen, ugye? Nekem is kellett azért 1 év, hogy felfogjam a dolgokat, néha még mindig nem hiszem el. Pedig már kint van és mondja hogy "ana". Meg tudom néha zabálni. Néha meg jól el tudom fenekelni, mikor nem hallgat rám. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Tök jó a két topik, jól kibeszélhetjük a másikat. :lol: :lol: :lol: Persze csak viccelek!

eszter: Olvastam a blogotokat és nekem is egy kicsit nagyobb a májam. A fogamzás gátlónál szaladtak el a májfunkcióim, úgyhogy mond meg Lacnak, hogy ne szedjen fogamzás gátlót!

Ma humoromnál vagyok. :D Előbb a lókupec, most meg... gyerekem meg alszik. Idő gyönyörű, délután is megyünk homokot túrni. Barbusnak már lassan be kéne kennem naptejjel a képét, mert kezd lesülni. Mondjuk szerencsére az én bőrömet örökölte, úgyhogy inkább barnul.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Éppen ma vette be az utolsót...lehet hogy ezért nem lettem pocis eddig? Mert sutyiban fogamzásgátlót szedett az Uram???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (a pocis szót ne olvasd pco-nak - ha lehet :D :D :D)
Jól van, dobáljuk neked a magas labdákat, hogy félre olvashasd :D

eszter82
Budapest

Vicky: lókupec :D :D :D :D :D
Estrella: pénteken kell telóznom, hogy megvan-e már az AFP eredmény, ha igen, akkor gondolom hétfőn már mehetünk is mozizni.
Kismadár jaj de jó, ügyik vagytok! Cukorral is milyen ügyi vagy. Ennyit Norbiról...
Béka mosolyogjál, Maja a pociban, a nap süt, szép az idő! Nincs okod szomorkodni! És Te már érzed is hogy rugdos, az elég valóságos lehet :D :D :D

Kép
carla1227

Vicky: hát tényleg hihetetlen... :shock: :D :D :D

lányok,én olyan rosszul aludtam... :? :?
hajnali fél4-kor keltem,először mosdó,de igazából amiatt ébredtem fel,mert valami furcsa zajt hallottam...

Páromat is felkeltettem persze,ő meg szegény felöltözött,és kiment a kertbe,hogy meghallgassa,honnan jön...
Valami buli-féle lehetett,annak a hangjai szűrődtek át hozzánk több utcával arrébbról... :evil: :evil: :evil:

Nem értem,hogy akik közelebb laknak,miért nem tettek ellene valamit??

No,próbáltam aludni tovább,de nem ment,túlzottan idegesített,és a füldugót se mindig bírom elviselni... :?

Aztán 7:30-kor újabb zajok,iszonyatos kalapálás,csiszatolás...
A szemközti szomszéd elkezdett kintre valami járólapot lerakni... Azóta is ezt hallgatom,az agyam már belezsibbadt :(

Párom ideges is lett,tudja hogy eleve nehezen alszom mostanában,és mikor végre menne,akkor ezek zavarnak fel :( :(

állítólag még ma befejezik,csak nem tudom,miért nem képesek szólni,hogy ne ijedjek halálra,hogy mi az a hang hirtelen :?
Vendég

Breki,
tudom nem sokat segít most rajtad, de én meg pár hete fakivágásra ébredtem reggel hétkor. :? ráadásul a kapunk előtt gyűjtötték a levágott fát... úgyhogy aki kocsival indult dolgozni/suliba, az gondolhatod hogy szentségelt... :evil:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Carla: igen,a rugdosás már valóságos,mégis hihetetlen :D :D
Erre az egyre nem készítik fel az embert,hogyan fogja fel :)
Vendég

Béka,
2,5 éve egy b.zi day by day átalakítja a lakását, komolyan 1., Sz ügynök által ágybarendelt napomat töltöttem itthon... akkor kezdődött, azóta fúr, apa szerint olyan lehet a lakása mint egy sajt tele likakkal...
néha ha elönti az a bizonyos barna az agyamat fogok egy fakanalat és elkezdem ütni a radiátort, de csináltam már ezt távirányítóval is :-) eredmény: xy leszarja, nekünk -1 fakanál, -1 távirányító :-)
na és akkor jöjjenek a képek

kubuspace

béku: És használati útmutatót sem adnak a porontyokhoz sajnos. Pedig szülésfelkészítőn az is jöhetne.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsó: komolyan nem értem,miért nincsenek tekintettel egymásra az emberek :(

Fogunk mi is felújítani a baba miatt (szigetelés,ablakcsere),de mindenképp végigjárjuk a szomszédokat,hogy felkészülhessenek rá lélekben is,és hogy megtudjuk,mi a legoptimálisabb időpont erre.

A múltkori vasárnap hajnali tetőcsere viszont tényleg kiverte nálam a biztosítékot :?

Most még kevésbé gáz,mert "csak" minket zavar,de ha már itt szuszog Maja a kiságyban,tuti kiverem a balhét odaát!!!
Amúgy nyugodt ember vagyok,de akármit már ne engedjenek meg maguknak...
Vendég

végre
Kép

mindig melege van, így nyugodott meg hogy levetkőztettem pelusra...
Kép

apa ki van akadva a színeken :-) nem értem miért :-):)
Kép

8 hónap alatt az 1. alkalom hogy játék közben elaludt, hol egy leborulós szmájli ? :-)
Kép

chuggington :-)
Kép

Eszter ezt neked küldöm :-)
Kép

variációk :-)
Kép

kubuspace

Béka,
egyébként én kimondottan örülök hogy az én gyerekeim (főleg Marci) tudnak zajban aludni, nagy kincs az tuti :-)

kubuspace

Vicky: hát ez az,nem ártana a használati útmutató! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bár a tegnapi nő a felkészítőn így is nagyon klassz,és hasznosítható ötleteket mondott :D :D :D
erősen gondolkozom,hogy nem megyek ma a saját felkészítőmre.
Párom mondta is,hogy ha a Jánosos jobban tetszik,járjak arra,és egyik alkalommal beesünk a másikra is,csak hogy a szülőszobát lássuk.

Attól tartok,még mindig pici a pocak,hogy ma már esélyem legyen bejutni :(
Vendég

béku: Nálunk akkor költöztek ide a felettünk lakók, mikor terhes lettem Barbussal. Akkor készültem a nyelvvizsgámra, aminek sikerülnie kellett, különben ugrik a főiskolám. És a fölöttünk lakó kutyája folyamatosan ugatott és vonyított, mikor itthon hagyták. Szóltam, azt mondta a csaj, hogy majd megszokja a kutyus a helyet. Oké, elfogadtam. És ennek már 2 éve és a kutya még mindig nem szokta meg az új környezetet! Vagy azt hogy szegényt állandóan egyedül hagyják??? Barbus ebben tanult meg aludni, azóta sem ébreszti fel ha ugat a kutya. De akkor is durva.

kubu: Képek csodásak. Lánykám is aludt már minden pozícióban a kiságyában.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu: zseniális képek!!! :D :D :D
nem is értem,miért van apa kiakadva a színeken... :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kubu,
nagyon jók a képek!!! :D :D :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kubu: Ha Marcit öltöztetnéd rózsaszínbe azt még megérteném, hogy nem tetszik apának. De Liza cica pont így gyönyörű.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu: azok a színek...!!!!! :) Hát részemről telitalálat!!! :)))))))))))))))))))))) Ahogy a többi kép is szuper! :)
Béku: szegénykém...vacak érzés ilyenekre kelni... :shock:

andrea-1

Andi: hát ja,elég sz*r erre ébredni,de az a para,hogy folyamatosan csinálja a kalapálást,és úgy érzem,az agyamig hatol :shock: :shock: :? :? :?

várom,hogy apa végezzen a munkában,és elmenjünk vásárolni, legalább addig se hallom :D

talán elégtétel lesz Maja ordítása ;) :D :D :D
Szívesebben hallgatnám azt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na persze nem direkt fogom bömböltetni ;) :lol: :lol:
Vendég

kubuspace

Kubu!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagggyon jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Édi Drága kis bohócod remélem már kifogástalanul érzi magát :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Liza babó mennyire jófej azon a teljesen természetes színű járgányon :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nekem bejön :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Hát elég kelekótya vagyok!

Hétfőn voltam K ügynöknél és megbeszéltük, hogy ha jön Mary akkor jöhetnek vissza a fagyiovisok!

Azt kérte menjek vissza még a mary alatt uhu-ra, na ma meglátogatott mary, mikor érdemes visszamenni? VV is kell ilyenkor?

Légyszi akinek van rutinja fagyibaba ügyben segítsen!

Köszi!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Szia Mia!
Mary alatti uhunál a dokik a 2-3-4. napi uhut szokták érteni... :wink: pontosabban a 3. +/- 1 napot... úgyhogy mehetsz holnap v. pénteken is akár. Nem biztos, de még akár az is sanszos lehet, hogy néz egy vv-s értéket is akár.....

andrea-1

Milyen kérdésed lenne még fagyis ügyben amúgy?

andrea-1

Nagyon köszi Andi!

Fő kérdésem ez az uhus dolog volt, még soha nem néztek mary alatt uhuval! :shock: :shock: :shock: :shock:

Egyébként lehet hogy már nagyon sokszor leírtad a folyamatát, de ilyenkor mikor mit néznek? És ha nincs spontán peteérés akkor mi a helyzet?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia!

HA nincs spontán peteérés, akkor szurikkal (jóval kevesebbel, mint egyébként), gyártanak peteérést! :)

De miért ne lenne? :D

eszter82
Budapest

csak gyors örömködés, Norbi-galuska ment a kukába, megettem a husit otthoni durumtésztával és 6,1 a cukor :)))
Holnap is Norbi, de tészta nélküli, Fitt rakott karfiol sajttal sütve (húsos), ez az utolsó...

Kép Kép
estrella22

Köszi Eszter!

Sajna nem gyakran van spontán peteérésem! PCO és IR mellett az előző ciklusban sem volt! :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Estrella: nagyon jók lesznek az értékek!! :)
Norbi meg mehet a ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

húúú,az a karfiolos étel jól hangzik ;) jól jönnek az ötletek bevásárlás előtt ;)
Vendég

Mia: megúsztad eddig a méris uhut?????????????? Azta Te mázlista!!!! :)))))))))))))))))
Szóval lesz akkor 1 méris uhu... megnézi van-e visszamaradt ciszta.. utána lesz még kb. 2-3 uhu, hogy figyeljék, ahogy Eszter is írta a spontán pé-t... illetve, hogy a mnyh elég vastag-e? Ha bármelyikkel gond lenne, kaphatsz rá gyogyót.. Ha már megfelelő méretű lesz a tüsző, kapsz egy repesztős időpontot és onnantól minden ugyanúgy megy mint a sima beültetésnél... A fagyis technikai/pénzügyi hátterét asszem a múltkor már leírtam... :wink:

andrea-1

Estrella: ez frankó érték!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Gratula és riszpekt!! :)

andrea-1

Andi: akkor nagyon halkan jegyzem meg,hogy én is megúsztam a Mary-s uhut :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mentem a 3. napon,és addigra el is múlt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Najóvan...szívassatok.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Pedig Isten bizony úgy készültem,ahogy írtad,vittem törlőkendőt,és tamponnnnyal mentem,és semmi nem volt már,Sz úgy kérdezett rá,hogy megjött-e.
Én meg: már el is múlt... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?