Sziasztok,
Én is a Bajcsy-ban szültem szeptemberben, Dr.Polgár Zoltánnál, akivel nagyon, de nagyon meg voltam elégedve.
A szülésznőkkel úgyszintén (nem volt fogadott). Én kétszer mentem be szülni, csak először haza lettem küldve (vaklárma volt
), mindkét esetben nagyon kedves szülésznőkkel találkoztam. A nevükre nem emlékszem, de a másodikat, akinél a végén elkezdődött a szülés, talán Babinak hívták.
Alapítványi (2 ágyas) szobában voltam, de szerencsém volt, kettesben lehettem a babámmal. Nem lett volna akkor sem gond, ha a másik ágyon is van anyuka, de nekem így kellemesebb volt (már ha császár után lehet kellemes napokról beszélni). Egy gond volt: az elvileg zárható WC/fürdőbe valaki bejárkáltak, szólni kellett a nővérkéknek, hogy nézzék meg, mi folyik itt...
Én vittem ruhát a babának, meg pelust, popsitörlőt is (elég csúnya, kopott, nyúlott ruhát adtak rá, miután megszületett). Viszont hagytam is ott 2 új kissapkát, ami kapásból kicsi lett az én 4400 grammos bébimre...
.
A csecsemősök mind kedvesek voltak, de kérdezgetni kell tőlük mindent, maguktól nem nagyon mondanak semmit. A dokik is rendesek, mikor vizitelnek. Én nem adtam pénzt sem a nővérkéknek, sem a csecsemősöknek, viszont kaptak egy ajándékcsomagot (a csecsemősök).
A gyerkőcöt csak az első este adtam be hozzájuk, de meg is bántam. Nem, mintha nem bántak volna jól vele, egyszerűen csak hiányzott. Tápszert adtak neki bent, de amióta hazajöttünk, csak szoptatom (4 hónapos).
Szóval én nagyon pozitív élményekkel jöttem haza a kórházból, nem bántam meg, hogy ott szültem!
Remélem, nem voltam uncsi...
.
További jó babavárást és szép és gyors szülést kívánok!
Andi