Új privát üzeneted érkezett!

Bea
Nekem nem gond ha rám sózod a fiad,majd elleszünk ketten amíg titeket vizsgálnak :D
Milyen betegséged volt amiért azt mondták hogy nem lehet babád?
A párod kőműves?Hú az jól jön majd egyszer :D
Pókból nem lesz semmi mert a párom halálosan fél tőlük :? Marad a patkány vagy egér vagy pici kutya :wink: Én viszont tesóm kutyájától szeretnék majd egy kölyköt ha majd fedeztetik,de ő Staffordshire terrier :wink:

Kép
anyci

Meli
A páromnak van weblap címe, ha gondolod megadom ott megtudod nézni, hogy miket csinál, bár minden munkájáról nincs kép.

Bea.
A barika, sajnos olyan nekünk mint egy kis kutya szó szerint, úgy követ minket amikor megyünk föl hozzájuk.
Esetleg kis bariról beszélhetünk majd, ha gondolod és kell nektek.
Írtad, hogy vannak malacaitok milyen fajta?
Jó tudni, hogy mivel foglalkozik a párod.

A Joel ma bevágott majdnem egy üveg alma-őszibarack desszertet, hát nem sokat hagyott belőle. Meg is lepődtem és a párom is.

manocskak

Móni
Meg adhatod,kíváncsi vagyok a munkáira :D
Jó evőkéje lett Joelnek :lol: Ezek szerint nagyon bejön neki minden kaja,pláne a gyümölcsök :D
Bea írta majd én leszek a pesztonka amíg titeket vizsgálnak :D
Akkor első kézből meg tudjuk a híreket rólad :!: :D

Kép
anyci

Meli
A párom weblap címe www.ervitalszauna.hu
Hát igen csak lestünk a párommal, hogy mennyit megevett.
Úgy látszik a sima alma nem jön be neki, csak, ha még valami van benne: burgonya, őszibarack, banán.

Éjjel elég pocsékul voltam, sz szerint viszont láttam a vacsimat, eddig még csak most csináltam ilyet eddig semmi bajom nem volt, lehet, hogy hirtelen ettem és az volt a baj. Bundás kenyeret teával vacsiztam.
De remélem több ilyen nem lesz már. :?
Ez sem hátrány az biztos, hogy ti tudjátok meg először, hogy mi lesz a vizsgálat eredménye. :D :D

manocskak

Móni mindjárt meg nézem :D A lányomnak se jött be a sima alma annak idején,mi babapiskótát reszeltünk bele neki vagy hagytuk szottyosra ázni benne aztán szétnyomkodtuk.Azóta is csak az alma meg a banán a kedvenc gyümölcse :D
Estére ne egyél ilyen kajákat,tapasztalatból mondom,nekem ilyen tájt kezdett sz@r@kodni a gyomrom újra,pedig a lányommal semmi bajom nem volt :wink:
Jaj már alig várom a szerdát :D :!:

Kép
anyci

Móni
Meg néztem a képeket és fantasztikus munkái vannak a férjednek :!: :shock: Szaunák,házak,meg minden ilyesmi dolgok nagyon igényes munka az látszik :D
A képeteket is megnéztem így jobban láttam az arcod és majd könnyebben meg ismerlek a buszmegállóban :D

Kép
anyci

Móni
Gyerek ágyatokat nem ő csinálta?
Akkor nem hosszú hajjal kereslek,csak tényleg találjuk meg egymást :D Nem lenne egyszerű számot cserélnünk hogy így is navigálhatjuk egymást :D Van mobilod?
Számom küldöm priviben!
Bea ezt neked is üzenem és neked is megy priviben :D

Kép
anyci

Sziasztok!
Mindkettőtök számát mentettem :D Aztán ha az állomáson tanácstalanok vagyunk akkor csak csörgünk egymásnak és könnyebb lesz meg találnunk egymást :D

Kép
anyci

sziasztok!

Tök érdekes irtam ide fél orája kb és mégsincs fenn mégjó h felnéztem megint :roll:

szval annyit irtam h ez a szám dolog tényleg jó dolog.igy könnyebb lesz.én is várom a szerdát.kicsit izgulok is. :oops:

Móni a kajával remélem nem lesz több gondod.nekem is egyetlen egyszer volt olyan eddig h kijött belölem vmi már nemtudom mide azt tudom h 2 hétig nem birtam ránézni pedig szerettem de azota megint eszem és nincs gond.lehet h felment a savad aztána kaja meg betett neki mert nem hiszem h csak a tea meg a kenyér ártott volna meg.
Én is megnéztem a képeket nagyon szépeket csináltok egypárat elfogadnék azthiszem.
de azért te ne nagyon dolgozgassál már inkább pihengess.
Melinda az a kutyafajta nagyon tetszik nekem is..olyan igazi tekintélyt parancsoló :)
a párod fél a pókoktól??na ezt is fura nö szájábol hallani h nem ö hanem a férfi fél tölük :D

remélem most nem kell még egyszer leirnom a dolgokat.

Kép

Kép
péter bea

Bea
Ez nem most volt még mielőtt a Joellel babás lettem volna, most csak annyit segítek neki amennyit tudok. Persze amennyit a párom is enged.

Meli
Én csak visszahívót tudok küldeni, mert még nem töltöttük fel a telefonomat.
:oops: :oops:
A gyerek ágyat nem ő csinálta, bár ő csinálta volna akkor talán nem érte volna őt ez a baleset. Bár volt róla szó, hogy csinál neki egy kis galériát, de azt majd akkor, ha egy kicsit nagyobb lesz.

A párom mondta, hogy ő is ott akar lenni az uh-on így lehet, hogy vele is fogtok találkozni, így legalább őt is megismeritek személyesen. De ezt még addig úgy is megbeszéljük, szerda még 3 nap.

manocskak

Bea
Most kiírt mindent,ne aggódj szokott ilyet csinálni már jártam így egy másik topikban hogy írtam egy hosszút és aztán elszállt valahová,erre írhattam újra :wink:
Ja tekintély parancsoló :wink: Amúgy olyan mint egy kezes bárány,nagyon szereti a gyerekeket és nagyon okos és szófogadó de ha kell igen határozott és a gazdáját megvédi :wink: Azt szoktam mondani neki te kis hülye gyerek mert olyan kis lökött néha,amúgy Gina a neve :D

Móni
Nem gond akkor is tudjuk merre jársz,majd valamelyikünk visszahív :D Ja hát igen ha a párod csinálja akkor nem lett volna gond :( ..de az a lényeg nem lett baja akkor a kis Joelnek :roll:
Jaj de jó akkor őt is megismerjük ha neki nem baj hogy mi is ott leszünk :D

Kép
anyci

Meli
Szerintem nem lesz baj, említettem neki, hogy a 11 órási busszal mennék, mert veletek is találkozom.
Tudod mi minden megbeszélünk a párommal, így azt is tudja, hogy veletek levelezem, Ha gondolod priviben át küldöm az e-mail címem is oda is írhatnánk egymásnak szerintem, persze, ha akarjátok.
Bea ez neked is szól. :D :D

Oda legalább olyat írunk amit mással esetleg itt a topikon nem akarunk megosztani másokkal, bár rajtunk kívül úgy látszik senki nincs ezen a topikon.

Bea a mobil számodat átküldöd? Én küldöm az enyémet.

manocskak

Móni
Már én is mondtam a páromnak hogy veletek találkozok szerdán és örül neki :D Tudja ő is kikkel levelezek és szoktam is mesélni,mert én írok más topikba is és mindig újságolom neki kivel mi van :wink:
Át küldheted és én is meg adom neked az enyém :D De abban igazad van hogy itt csak mi hárman beszélgetünk már csak,letty is csak benézett aztán már nem is jött utána,de remélem azért majd még benéz hozzánk :D
Meg ha olyan azt priviben is megírhatjuk egymásnak,mert azt más tényleg nem láthatja,de azért elküldöm az e-mail címem :D

Kép
anyci

Móni
Ezért örültem neki hogy találtam ezt a társalgó oldalt amikor volt ugye a tragédiánk.Itt találtam olyanokat is akik ugyanezen keresztül mentek és jó megosztani a bánatunkat meg a tapasztalatainkat mással is.Veletek is szeretek beszélgetni,mert aranyosak vagytok és mégis csak ide valósiak vagytok és személyesen is tudunk találkozni :D
Talán még majd be néz letty is hiszen bárkit szívesen várunk itt :wink:

Kép
anyci

Meli.
Ez így igaz, sokszor sokkal jobb tanácsokat adnak itt egymásnak az anyukák mint amit a védőnő ajánl.
Én is örülök, hogy olyanokkal is találkozik az ember aki nem lakik tőlem sem olyan messze.
A legtöbb anyuka, Pesti vagy annak környéke amint elnéztem.
Remélem én is, hogy lety még benéz hozzánk.
Néha a párom is szokott e-mailt írni, ha éppen nem érek rá.

manocskak

Móni
Aztán nem ám vele fogok emilezni nem veled :D :oops:
Nekem is épp az a bajom hogy akikkel szoktam még levelezni mind messzebb laknak és elég nehézkes lenne megoldani egy találkozót :roll: De most mi is elmondhatjuk hogy topik találkozónk lesz :D

Most megyek :D Jó éjszakát!

Kép
anyci

Móni
Csak vicceltem az írással kapcsolatban :D Néha elég hülye a humorom és sokan félre értik :roll: :oops: Olyan vagyok mint a Jó barátokban Chandler :roll:

Kép
anyci

sziasztok!

hu de sokat irtatok még tegnap.
Melin az egyik topicba olvasgattam mult héten és olvastam h te is irtál és tényleg olyan vagy mint a Chandler..de aza jó mert kell a jókedv mindig.akik meg félreértenek azok meg elég érdekesek ha nem értik a viccet..
Móni és már biztos jön a párod?akkor hamar megismerkedünk vele is.
nem csodállom el akar veled jönni az én párom és nagyon nvárta h meglássa h kislányunk legyen mert ö annyira azt érezte..aztán csak nekem lett igazam..kicsit csalodott is volt..de most már el is felejtette.már csak anévbe nemtudunk megegyezni..eddig neki is tetszett az Áron..erre most hétvégén kibökte h már mégse..
annyira jó mert ez volt az egyetlen amibe 2 honapja egyet értettünk.de mondtam neki ugyis engem kérdeznek majd meg.. :D

megjött a jóidö uh ugy néz ki szerencsénk lesz szerdán.már ideje volt.......

Kép

Kép
péter bea

Bea
Majd még azért pontosan leírom még időben, hogy jön-e a párom, de nagyon szeretne jönni, hiszen a Joel is amikor született végig ott volt velem és most is ott akar lenni. :D :D

HHHHUUUURRRÁÁÁÁ JJJJJJJJÓÓÓÓÓÓÓ IIIIDDDDDDŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

manocskak

persze meg is értem h ott akar lenni..veled volt a szülésnél végis?hogy birta?velem is benn volt a párom de sajna csak a 6 orás vajudást nézhette végig mert a vége császár lett..de addig is oriási segitség volt remélem most sikerül majd rendesen megszülnöm bár annyira nagyon nagyon félek töle már most h azt e lse hiszitek...

volt már vmelyikötök az egerszegi strandon ami ott az aqva ciuty mellett van?olyan drága monden de azért vhova elkéne vinni a tökit fürödni..bár apuci azt igérte elmegyünk balcsira vasárnap ha jó idö lesz :D

Kép

Kép
péter bea

Bea
Nekem végig ott volt a párom hiszen spontán szültem, nem kellett császározni.
Bírta ugyanis a volt felesége is amikor szült ott volt ő vele is.
most olvasom, hogy téged császároztak, leírnád, hogy mennyi idő, míg teljesen rendbe jöttél utána?
Tudod mivel mi már több babát nem szeretnénk így felmerült ez is, hogy esetleg vele császározzanak, mert el szeretném köttetni magam, de a Kádasi azt mondta nekem, amikor ott voltam, hogy ha nem muszáj nem fog császározni csak azért, hogy elkössön.
Csak az a bibi, hogy akkor 35 000ft az elkötés, ha nem császároznak, és szülés után azt bármikor megcsinálnák.

Meli
Hol vagy?

manocskak

hát 2 napig szörnyen rossz volt utánna.nagyom fájt a hasam csak ugy birtam felkelni h mellémtettek egy olyan vas állványt amire az infuziot szokták kötni és azon huztam fel magam.és azt mondták h én milyen jól viselem mert a mozgásom ne volt olyan szörnyü mint másnak.utánn azért fokozatosan jobb lett bár nekem nagyon sokáig volt rajt agy seb a varrás mellett ami folyt.ezért egy honapig kb még kötözni kellett a dokinak.ugy a fájdalom az 2 hét után mult el teljesen de tényleg csak 2 nap volt ami nagyon rossz volt.csak utánna jobban oda kell figyelni mint annak aki rendesen szül.az emelésknék fürdésnél nehogy felszakadjon a seb..
nem is tudtam h ilyen drága az elkötés :shock:
nekem is mondták h nem e csináltatom meg mert vszinü nem lehet több gyerköc ésakkor nem kell védekezni de nem engedtem.mert Dominik elött is azt mondták h egyáltalán nem lehet.
és látod szerencse h nem tettem.azért jól gondold meg mert most ha igy is gondolod kitudja mi lesz 5 év mulva..
Kádasi ugye nekked már a Joelnél is dokid volt.mert én csak egyszer voltam nála de már hallottam rola olyat h ha egszer már vkit császároztak akkor ö utánna is ugy fog szültetni.vagy h mondjam..megkérdezem azért töle de nem akartam egyböl letámadni.

Meli tényleg ,erre vagy máskor azért beszoktál ennyi idö alatt nézni?mi jót csinálsz?

Kép

Kép
péter bea

hahoooooooooo!!!merre vagytok???

Kép

Kép
péter bea

Bea
Vaaagggggyyyyoook.
Csak tegnap valamiért áram ingadozás volt és inkább áramtalanítottuk a gépet, mert nem akartuk, hogy valami baja legyen, elég volt a kifizetésekből egyenlőre.
Mondjuk, ha nem muszáj akkor nem császároztatom magam, csak annyiba lett volna jó, hogy akkor ingyen lenne az elkötés. De decemberig még sok minden lehet, bár eddig mind a 3 fiamat spontán szültem, lehet, hogy itt sem kell majd.

Meli
Csak nem nyaraltok???

manocskak

Sziasztok itt vagyok!

Tegnap egy perc időm se volt ideülni a gép elé :? Reggel csak mindenhova bekukkantottam,aztán mentünk telót venni a gyereknek majd bevásárolni a tortához.Amikor haza értem akkor neki állni sütni meg pakolásztam a harmadik szobában is,mert költözik át oda.Az nagyobb szoba meg így nem zavarjuk egymást most hogy van fiúja :wink:
Úgyhogy a valagam is elhagytam tegnap,mire mindennel végeztem fél tíz volt így erőm se volt írni.

Bea,melyik topikban találtál meg :wink: Elhiszem hogy félsz azért a szüléstől mert Domival császároztak és hát az nem olyan jó élmény szerintem :roll: De nem kel aggódnod nem lesz semmi gubanc :D
Lányom volt azon a strandon és neki tetszett és most is akarnak menni a barátaival majd :D

Móni
Meg vagyok nem vesztem el :D Bárcsak azért nem jöttem volna mert nyaralunk :roll: Idén se megyünk sehova,mentünk volna csak a terhesség miatt lemondtuk,de hát így alakult.Majd jövőre,de akkor már remélem egy pici babucival együtt megyünk :wink:
Nyugodtan jöjjön a férjed ha akar,nem zavar minket ha csak őt nem :roll: Bár nem hiszem mert beszéltél neki rólunk :wink:
Én is szeretném ha majd babás leszek a szülésnél mellettem lenne a párom,de nagyon viszolyog tőle mert nem bírja a vért,erre mondom neki te tüdő nem a lábamnál leszel hanem a fejemnél,akkor azért már nem tojt annyira de addig el is kéne jutni :wink:

Kép
anyci

Móni
Majd kiderül még mi jön közbe neki,gondolom minden a munkától függ :roll:
Az a lényeg holnap jó meleg lesz asszem meg sülünk,de legalább nem lesz eső :D

Kép
anyci

sziasztok!

dejó h megvagytok.. :D már keztem itt furán érezni magam h egyedül beszélgetek..
gondoltam h vmi szülinapos készülödés lehet a dologban..
Boldog szülinapot kivánok neki!!
jaj de fura h ilyet irsz h van pasija..én nemtudom majd az ilyeneket h fogom fogadni de még remélem ráérek ilyenen gondolkodni. :roll:
be is mutatta?akkor elég jó a kapcsolatotok.mindenki azt mondja h ebbe akorba a legnehezebb kijönni a gyeköcökkel.
végzett is mosta sulival?vagy még tanul?mi jót sütöttél?? :P
a párodat majd összeengedjük az én párommal az is tiszta roszul volt h nem jön bae a Dominiknál mert vér meg minden .jó a végét nem látta de pl amikor kiszurták a méhfalat és elfolyatták a magzatvizet akkor még benn volt és utolag annyit mondott h az volt csak rosz h látta h szenvedek és nemtudott segitteni.de mondtam neki elég segitség volt h ott volt velem egyedül nagyon rossz lett volna.aztán utánna egy évre méga szomszédcsajt is ö vitte szülni..persze nem voolt benn vele de kinn megvárta és mindent hallott :) ughogy edzödik..

Móni mindig elfelejtem h neked vannak nagy gyerköceid is és h már többet szültél.majd kiderül mi lesz a szülésnél de ez nagyon durva h ennyire drága egy lekötés.

Holnap az biztos h megsülünk.ma is elakartam menni vásárba de inkább enm válaltam be ebbe ajóidöbe.de a holnapit ki nem hagynám :lol:
remélem ma azért jöttök még bár azért a nagylányod szülinapja elsöbbséget élvezz az biztos!legyél csak vele!

Kép

Kép
péter bea

Sziasztok.
Hát úgy néz ki, hogy a párom nem jön a szomszédunkban lakik egy német férfi egyedül és elég rosszul lát, megkérte a páromat, hogy holnap segítenie kell neki ügyeket intézni. Így valószínű, hogy vagy csak a nagyobbik fiammal megyek, de lehet, hogy mind a hárommal azt még nem tudom.

Meli
Hát nem fogunk fázni az biztos. :D :D :D

Bea
Hát igen, tudod amióta megváltoztatták, hogy egy 18 éves lány is elköttetheti magát szerintem azért csinálták fizetősre, mert addig úgy tudom, hogy úgy volt, hogy 35 év felett vagy 3 élő gyerek után csinálják meg de ingyen. De ez van változnak az idők. :?

manocskak

Bea
Köszönöm a nevében :D
Neked azért más lesz mert neked fiaid vannak,egy lány valahogy mindig más,ezt a randizásra értem :wink: Igen bemutatta a fiút,de én már ismertem őt,mert az osztálytársa és év elején amikor a könyvekért mentem akkor már beszélgettem vele,bár akkor még nem jártak,jópofa kis srác nagyon bírom :D Szandival nincs igazán sok gondom mert nem lázadozik,nem bulizós fajta,csak a szája néha nagy és olyankor leszidom aztán minden oké :D Mi mindent megszoktunk beszélni,ebből szerencsém van vele :wink: Sulit majd jövőre fejezi be mert év vesztes :wink:
Fekete erdő tortát csináltam :D

Móni
Mikor változtatták meg ezt az elkötős dolgot?Hülyék ezek hogy engedik akár egy 18 éves lánynak azt hogy elkössék?!Nem normálisak :shock: :!:
Hát jó akkor majd a grillpartin ismerjük meg a férjed :wink: Jöjjenek csak a fiúk is ha akarnak ebben a melegben,legalább jó nagy csapat leszünk amikor megyünk dokihoz :D

Kép
anyci

sziasztok!

ma már nem valószinü h jövök és holnap délelött is fözök mielött elemgyek ugyhogy akkor egy gyors egyeztetés.
a buszom 11h 5re ér be.Meli akkor ha te már arra ott leszel akkor leséél légyszi.nem hiszem h nehéz lez eltéveszteni egy nagypocaku nö egy szöke gyerköccel. :wink:
ott a tábláknál találkozunk ugye ahova kivannak irva mikor jönnek mennek a buszok?
ha én érnék oda elöbb akkor ott álldogalunk.

Kép

Kép
péter bea

Bea oké ott leszek és mindkettőtöket várlak :D

Móni téged vagy titeket is :D

Kép
anyci

Meli
Ott leszek, bár nagy fiam vissza is megy a busszal, mert csak a Gergő fiam lesz itthon a Joellel és nem szeretném, ha valami gond lenne, így én 100%, hogy leszek.
Ja és ti fogtok rám várni egy kicsit, mert kb 11:20-ra ér be a buszom. :oops: :oops: :D :D :wink: :wink:

manocskak

oké..akkor megbeszéltük.majd várunk de én tényleg nem jövök már holnap.puszi addig is és Meli lessél ám!!!!!!

Kép

Kép
péter bea

Mindig olvaslak benneteket, remélem jól sikerül a találka! SZorítok!
danyuci

Móni én meg egy hosszú bő szárú fehér gatyában meg asszem piros felsőben de ezt még nem döntöttem el vagy szürke trikóban.
Akkor is meg ismerünk csak azért is :D

Kép
anyci

Sziasztok.
Bocsi, hogy csak úgy elrohantunk, de a páromnak még mennie kellett valahová és azért siettünk, még egyszer ezer bocsi tőletek. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Nagyon aranyosak vagytok, és örülök, hogy végre személyesen is találkoztunk. Remélem még lesz ilyen.

Bea
A Domcsi is nagyon aranyos.

manocskak

Sziasztok!

Először is köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Tényleg nehéz dönteni. Elnézést, hogy csak most reagálok de nem tudtam belépni :( Lehet csak béna voltam, de most sikerült.
Nekem a Kádasi volt szimpatikus és a Zéta. Aztán úgy döntöttem, hogy a sorsra bízom, hogy kihez menjek. Mindkettőt hivtam, de egyik sem vette fel a telefont. Aztán a Zéta visszahivott. Igy ő lett a befutó...legalábbis egyenlőre. Elvileg babát várunk, remélem gyakorlatilag is! Péntekre kaptam időpontot, akkor minden kiderül. Idegesít, hogy eddig csak árulkodó jelek voltak és nincs hivatalos megerősítés. Ha minden igaz a 6. héten vagyunk. Pénteken reménykedem benne, hogy csak jókat mond a doki. Aztán az is kiderül mennyire szinpatikus előben is a Zéta. :) Szóval még csak várok a megerősítésre....
letty

Móni
Nem baj hiszen mi is mentünk meg hát nagyon meleg volt.
Nagyon jó volt titeket személyesen meg ismerni és te élőben ugyan olyan aranyos vagy mint itt a topikban :D Legközelebb úgy kéne össze hozni a talit hogy csak beszélgessünk és ne azért mert dokihoz kell menni :wink:

Bea tényleg te olyan kis szótlan voltál :roll: Talán csalódtál bennünk?
Grill parti azért lesz?Arról nem is beszéltünk :roll: Domi egy eleven kis tündér kiskölyök :D

Letty hát szia :D Zéta az nem tudom milyen de ő hozzá úgy tudom csak a magán rendelőjébe mehetsz a Kádasi azért jobb mert ő az ambulancián is ellát,de te döntöd el neked mennyire válik be Zéta :wink: Tesztet azt nem csináltál?Mindegy,remélem tényleg jó híreket mond a doki pénteken :D Aztán tessék ám be számolni az eredményről :D

Kép
anyci

sziasztok!

csendes voltam?pedig nbem akartam..csak a meleg meg minden egyszerre..de jó fejek vagytok dehogy csalodtam..csak legközelebb tényleg ugy atlizzunk h ráérünk meg domcsi nélkül mert szegénynek tényleg fárasztó volt meg unatkozott.
én nem is voltam aranyos? :D
de egyébként fura volt mert néha ugy érzetem magam mint egy felesleges harmadik mintha ti már 20 éve joba lennétek..

Letty majd irj h mi volt ám ha tudsz pénteken!!nagyon drukkolok..
ha tudsz nézzél be hoozzánk!!

Kép

Kép
péter bea

Meli
Köszi. :oops: :D :oops: :D :oops: :D

Bea
Majd esetleg legközelebb megbeszéljük úgy, hogy hozom a fiukat és elmegyünk velük valahová ahol tudnak játszani, így Domcsi sem fog unatkozni amíg mi beszélgetünk. Oké?
Ne aggódj a két nagy fiam eltud vele játszani, hiszen a szomszédban is van hasonló korú gyerek és elég sűrűn mennek át hozzá játszani.
Jó lett a Domcsira a nadrág? Vagy még nagy neki?
Nagyon ari ruhákat vettél a picurnak is, lehet érdemes oda többször is bemenni.
Bocs, te is nagyon aranyos voltál, tényleg mit mondott neked a Kádasi? minden rendben van?

Nekem az uh-on azt mondta a Györe, hogy medence végű a fekvése a babának, remélem mire megyek szülni befordul a helyére, de egyébként minden oké.
Össze hasonlítottam a Joel uh-os eredményével és mit mondjak 1 mm-el nagyobb ez a baba minden adata.
Én majd 2 hét múlva megyek legközelebb a Kádasihoz, mert most voltam ugye nála.

Csajszik drukkoljatok, holnap szóbelizem 3-ból is. :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

letty
Remélem te nem fogsz csalódni a Zétában mint én. :wink:

manocskak

Sziasztok!

Bea neked nem írtam :?: :shock: :oops: Ne haragudj persze te is nagyon aranyos vagy :D Domi tisztára rád hasonlít :D Nehéz volt így neked mert a prücsökre kellett jobban figyelned,viszont legközelebb tényleg úgy kéne találkozni ahogy Móni mondta :D

Móni
Jó a vonalzód :D Na és neven most már gondolkodtok?Szülésig még biztos megfordul majd a pici,hiszen addig még van idő :D Lehet nagyobb baba lesz mint Joel :wink:

Hatalmas drukkot küldök holnapra neked!!!!!

Kép
anyci

Sziasztok!
Nem tudom, merjek így bekapcsolódni, látom nagyon összeszoktatok:)
Szülés után vagyok, és dokit keresek, akihez járhatnék rendszeresen. Nemrég költöztünk ide Keszthelyről, és tanácstalan vagyok...
Vendég

Szia arkcsiga :D Persze hogy merjél bekapcsolódni :D Azért szoktunk ennyire össze mert mostanában csak mi írogatunk ide :wink:
Szállj be közénk te is és veled is jobban megismerkedünk :D
Hát itt meg oszlanak a vélemények kinek ki jó :roll: Jó maga Györe Imréhez járok és igaz volt némi afférom vele,azt is csak én reagáltam túl,de amúgy meg vagyok vele elégedve és nem is kér sokat.Vizsgálatért a magán rendelőjében 1500-2000ft-ot szokott kérni.Többiek Kádasi doktorhoz járnak és ő viszont ahogy elmondták még jobb.Van még a Vörös Zéta még ő is azért jó,de nekem ő nem igazán szimpi :roll:
Remélem tudtam segíteni :D
Még jönnek a többiek is és majd ők is elmondják a véleményüket :D

Kép
anyci

Köszi szépen, akkor még várok:) Mjad vmi címet, vagy elérhetőséget kérnék:)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?