Drága Anna
!
Aha, gondoltam, hogy ez lesz..
Olyan szörnyű, kiszolgáltatott helyzetben vagyunk, bár legtöbbször ez van az orvosoknál. Ráadásul kifizetünk egy rakás pénzt és még így is inkább csöndben maradunk. Én is ált. itthon teszem fel magamnak a kérdéseimet, vagy a páromnak, amitől ő persze teljesen kivan, mert nehogy már ne válaszoljon a kérdésekre, ezért fizetjük. Én meg mondom, hogy ez nem ilyen egyszerű, stb., stb. Különben volt már többször olyan, hogy megunta a kínlódásomat és ő telefonált.
De most azt hiszem ez már nem tréfa. Ez nagyon fontos és igenis jogunk van tudni mi miért történik, mit miért csinálnak velünk. Na jó, lehet, hogy a mikroszkópba nézés már tényleg sok lehet egy dokinak, mert talán sért bizonyos szabályokat, de kérdéseinkre meg kell, hogy kapjuk a választ!!!!
Szóval amondó vagyok, hogy ne hagyjuk magunkat. Nem baj ha morci lesz a sok kérdéstől.... majd megnyugszik
Lányok! Ugyanúgy élem az életem mint eddig. Nem pihenek vagy ilyenek. Ma egész nap egy barátnőmnél voltam: gyereket emelgettem, babakocsit toltam; szoktam bevásárolni, szóval jövök-megyek. OK, nem futok, nem tornázok, nem erőltetem meg magam. Szerintetek mennyire kell nyugisan lenni? Végül is normál esetben is így él egy leendő
anyuka, nem? Vagy mi abnormálisak
vagyunk és máshogy kell mindent csinálni?
Különben jól vagyok, csak sokat parázgatok! "Ugye ezt csinálhatom, ugye ez most nem volt baj, stb., stb???" Azért rohadt ez a várakozás, még így is, hogy igazán nem várok semmit. Mi lesz később? Semmi változást nem érzek magamon...
Gigikém
! Azért csak óvatosan azzal a házimunkával! Sok puszi Olivérnek!
Annácska
! Szerintem neked tuti nics chlamydiád! A fagyöngyöt hol lehet beszerezni? Sima herbáriában? Jó lesz az a kis tanítás, hidd el!
Jó hétvégét mindenkinek!
Puszi, enigma