Sziasztok Lyányok,
Átjöttem én is. Főleg, mert babás híreim vannak!
Szóval: voltunk szombaton Bécsben, SCS. Mindent megvettünk 1 nap alatt, ami kell majd a babának. Mindent.
Kiságy, bölcső, bútorok, fürdetőkád, baldahinok, ágyneműgarnitúrák, ruhák (56-68), lepedők, törülközők, játékok
Mindent. Mit hagytam ki?
Jótanács: bababútorban és ahhoz való kiegészítőkben szerintem nagyon jó a Lutz áruház (szembern a SCS-el a túloldalon). Itt gondoljunk arra is, hogy pl. baldahin, komplett ágyneműgarnitúra, alvózsák, játszószőnyeg, szopis párna, bölcső baldahin és ágyneműgarnitúra EGY SZÍNBEN, EGY MINTÁVAL. Gyönyörűek, finomak, egyszóval: szépek. Árban kb. itthoniak, de minőségben és választékban nem lehet összehasonlítani!!!
Ha valamelyik érdekel, teszek majd fel képeket
Babaruha, plusz kiegészítők (sapek, kiscipők, zoknik, stb-stb): SCS 6. kapunál (ahol van a fszt-en a H&M, felmentek az emeletre, óriási területen fogad a Baby1One. Fantasztikus kínálat. Árak (ez mindenhol él): body 3-4 EUR (van, ahol van 2-t fizet 3-t kap akció is H&M-ben pl.). Gyönyörűek, jó minőség. Rugik 8-16 EUR változó, de ezek már meg vannak variálva fazonban, díszítésekkel, csipke, stb-stb. Képek jönnek, ha érdekel.
Kis overall 16 EUR pasztell rózsaszín, talán almaimban láttam hasonlót
Nem is tudom, eldöntöttem, ha kellenek majd nagyobb méretek, akkor is oda megyek.
Itthon voltam a Kenguru Gold-ban, az árak magasabbak, és a minőség... Ne említsük egy napon.
..
Nem rábeszélés, de ha jótanácsot elfogadtok, hagyjátok a fenébe a magyar cuccokat és irány az SCS. Jó sok money kell hozzá, mert nem lesz szívetek egyiket-másikat ott hagyni
Ja, még nem mondtam: cumisüvegek meg ilyesmi az kb. ugyanaz, mint itthon van. A C&A is nagyon jó odakinn babaholmiban. De a Baby1One-ban kell kezdeni (szerintem
).
Babakocsi: árban kb. magyar, minőségben is. Viszont mivel terjedelmes, csak akkor hozzátok onnan, ha nem hoztok más nagy dolgot
Na kérdezzetek, most nem jut több eszembe
Norka, Renoka
Nekem is van, hogy ellapul és akkor nem is tudok róla
Tegnap a vásárlás közben és után pl. annyira meg volt illetődve, hogy alig éreztem
Na ma bepótolta
Norka
Nem lehetett valami nagyon kellemes élmény ez a kocsis dolog... Nem is tudom, én mit tettem volna
Drukkolok a keddi UH-hoz!
Azt hiszem, most felpörgetjük egy kicsit ezt a topicot is
Puszi
Unique
29+3