Sziasztok !
Én 2001.10.17.-én "szültem" a kisfiamat a 2-es klinikán. Azért idézõjel, mert császármetszés lett. Ha segítek vele valakinek, szívesen leírom a tapasztalataimat.
Az orvosom Dr. Bánhidy Ferenc volt, a szülésznõm, akit itt a chaten ismertem meg Tóth Anna (Femmike itt a chaten).
A Doktor Úr egy nagyon megbízható, nyugodt, korrekt pasi, és mellesleg sebész, onkológus is, az elõbbi a császár miatt, az utóbbi a jövõ miatt nem elhanyagolható.
Szóval. A doki nem zaklatott felesleges vizsgálatokkal, minden hülye kérdésemre nyugodtan, tárgyilagosan válaszolt, nagyon biztonságban éreztem magam.
Annát bármikor fel lehetett hívni, volt, hogy csak dumáltunk, szó se volt a szülésrõl. Nagyon jó volt, hogy velem volt.
Mivel császár volt, rögtön az elsõ gyanús jelnél megcsászároztak, mert a Pici szívhangja leesett.
Annyira ügyesen csinálta a doki, hogy most, 8 hónap után semmi nem látszik a hasamon. De tényleg semmi!! De nem mostanra tûnt el, már vagy 3 hónapja !
Ja, hozzá kell tennem, hogy szerdán este 17.06.-kor császároztak, én már másnap délben elmentem újságot venni a férjemmel
Úgy rúgtak ki az intenzívrõl, mert röhögtettem a többi friss hasmûtétest. Na, ilyen ügyes a doki.
A nõvérkékkel nagyon meg voltam elégedve, mint az intenzíven, mint a gyermekágyon. Nagyon jól éreztem magam.
A szülõszoba már akkor is úgy volt, hogy októberre késsz lesz
mondtam is akkor, hogy na, majd amikor a következõt szülöm....
De már nem vagyok biztos benne
))
Szóval úgy éreztem magam, mint egy üttörõ-táborban. Egy nappal hamarabb hazaengedtek, a nyakunkon volt egy csomó süti, ezért este 11-kor végigrohangáltuk az épületet a portás bácsitól a szülõszobán lévõ ügyeletes dokiig, és mindenkit végigkínáltunk, de közben úgy röhögtünk, maj be......tunk.
Szerintem, allig várták, hogy hazajöjjünk.
Na "röviden" ennyi. Ugye, még így is milyen fárasztó vagyok?
Puszi: Kata