Angel!
Ez valóban bosszantó
Zé bútora is onnan van, nekem szerencsére pozitív tapasztalataim vannak. Inkább kimaradt alkatrész, amire az istenért sem jöttünk rá, hova kéne tenni
Azért nem dobtam ki, hátha egyszer megvilágosodom..... össze még nem dőlt
Húúú, nem is tudom mennyit hámoztam...sokat
De nem keveset szét is trancsíroztam...azokat én ettem meg
De 100 szem tuti volt.
..... és nagyon is okos lyányka vagy
Mondjuk az első baba után, ami ugye elment, azt mondtam, hogy na akkor októberben megint teherbe esek, és lőn. Lehet utána már elhittem, hogy tudja a testem és kész
Skrisz!
Igen a héja gáz neki, fáj tőle a pocak. De zöldeknél is, pl. borsót is le kell "héjazni". Biztos meg lehet oldani üvegessel is, mi még nem próbáltuk, én még nem vettem sosem, nem is volt még eddig alkalmam szétnézni közöttük. Elvagyunk így, nem olyan nagy fakszni megcsinálgatni a kajáját
Till!
Nekünk van itthon Sinlac, egynek a felét (30 dkg) bekanalaztuk, úgy másfél hónap alatt. Én is emiatt vettem, ha este éhes lenne, de szerencsére nem kell. Volt karácsonykor egy mellgyulladásom, mikor elég sokat fogyott, akkor vettem hogy legyen itthon valami. Akkor még nem volt hozzátáplálás, ezért a Sinlac jó öletnek tűnt és az is volt. Engem megnyugtatott, Zé meg amikor párszor kapott belőle, nagyon szerette. Én recept nélkül vettem, de receptre sokkal olcsóbb, a'szem 55 % támogatás van rajta, 1500.- körül van így.