Angel!
Annyira nem volt gáz, de azért szép répaszínű volt a cucc
Sparban lehet kapni fagyasztva gesztenyét, állítólag jófajta. majd próbáljuk. C. holnap hoz. Nappalok nekünk is nagyon rapszodikusak, de csak akkor gáz, ha nem tudunk sétálni. Ha séta van, akkor szunya is van
Kétszer alszik napközben, a 12 körül egy rövidet, ált. rajtam
, és délután 3 felé megyünk sétálni. Akkor még úgy másfél-két órát alszik. Ahogy kijön.
Skrisz!
Én először reszelve adtam , de az nem jött be, savanyú fajta is volt, utána egy darabig párolva édes fajtát, imádta rögtön. Azóta nyersen, magában, vagy tökkel, mindenhogy bejövős. Csak levet nem is próbáltam. Jaja, örökítsétek meg mindenképp
Nyuszi!
A barack először Zét is kicsapta. Ekcéma? Az miben nyilvánul meg? Kiütések? Viszketés? Vérvétel gáz volt?
Miért ne rendelhetnél akárhonnan? Angliából is 5 e körül van a postaköltség.
( a 70 eró ott nem font?? Mert én egyszer így eléggé benéztem szőkésen az tetszetős termék árát... fontban már máshogy hangzott a dolog ) Én most Hongkongból rendeltem táskát
De simán lehet az amerikai ebay-ről is, még olcsóbb a postaköltség mint GB-ből.
Kérni kell közeli képeket a tálcájáról, az használódik el a legjobban, azon látszódik, ha nagyon viseltes.
Keny!
Szuper eredmények, na most akkor ilyen fiatalka vagy itt közöttünk, hogy ennyire pöpec lett??
Twist!
Nekünk is az adókártya jött meg utoljára. Mi már spec. használtuk, a szocpolnál kell a kölök lejelentéséhez (amit persze nem csináltunk meg, nem volt occsó mulasztás...
)
Rani!
Milyen szép képek, tesód nagyon ügyes
Ez a vérnyomás okés, tessék így maradni
Nikó!
Grétinek jobbulást! Zének is száraz a bőre, de hanyaganya nem vitte el bőrgyógyászhoz...
Annyira nem vészes, kenegetem mindenfélével. Vagy komolyabban kellene vennem?