Annyira aranyosak vagytok!
Nagyon jól esik, hogy velem vagytok!
Nekem itt Pesten sajnos nincsen senkim, és éppen a napokban éreztem magam egyedül, de nagyon...
Suti, Symont, remélem minden rendben lesz Veletek!!
Nekem szoptatás mellett pontosan egy év kihagyással állt be újra a menzeszem (Ágoston akkor volt 3 hónapos) és 3 teljes, normális ciklus után kimaradt... Én nem is nagyon törődtem vele, mondván biztos a szoptatás miatt. Aztán apjuk rám szólt, hogy ugyan vegyek már tesztet, mert őt már idegesíti a dolog.
Amikor megláttam, hogy +, nem tudtam mitévő legyek?! Hiszen akartunk még egy babát, és hamarosan, de nem ennyire.
Nálam is az a gond, hogy már Ágostont is 38 évesen szültem, mire ez a baba meg lesz, már túl leszek a 39. szülinapomon és vészesen közelítek a 40-hez. Szóval jól van ez így - csak minden rendben legyen!
Alig bírom kivárni július 16-t, amikor végre mehetek UH-ra babát nézni!
No, meg azért van egy kis drukk bennem, hogy nehogy baj legyen!
Ti nem gondolkodtok még bölcsin, igaz? Engem sajnos szeptembertől várnak vissza a melóhelyen.
Kibúvóm az nincs, kell a meló/pénz. De azért most fő a fejem, hiszen január végére várom a másik picim. Patt helyzet. Na, persze még nem szóltam a főnökeimnek, hogy mi a helyzet...
A sulit, vizsgákat hogy bírjátok? Le a kalappal előttetek! Mikor tudtok tanulni? Lehet, hogy már öreg vagyok, de nekem néha annyi erőm sincs mint egy tavalyi molylepkének...
Katyca, nekem egy barátnőm, aki az USA-ban nevel két gyereket, nagyik nélkül, azt mondta, hogy használjak ki minden alkalmat, lelkiismeretfurdalás nélkül, ha valaki segíteni akar, vagy kimozdulhatok, mert attól a gyerekeknek nem lesz semmi baja (persze csak körültekintően) és kell is egy kis kiakpocsolódás, hogy aztán újra jobban bírjuk a strapát.
Hát, majd meglátod.
Üdv, pussz Mindenkinek!