Halihó!
Már kétszer nekiveselkedtem az írásnak, aztán valami mindig letérített!
opsz:
Most is közbeszóltak, de már nem hagyom magam!
Makkmarci! Nem is bánom, hogy marad mellettem Gézu!
Bár azt gondolom, hogy bizonyos életkor után azért nem árt a közösség legalább fél napra... De ez így egyenlőre jó!
Gézu poharazik, illetve napközben inkább a janás üveg van a keze ügyében, úgy vettem észre, hogy így többet iszik, mert mindig szem előtt van. Viszont este vagy ebédnél, vendégségben poharazunk mi is!
Igen, nekem még 2 év Gyed jár. De a Gyedet nem is csökkentették úgy tudom...
" évig maradhatsz otthon vagy gyessel vagy gyeddel. Lehet, hogy rosszak az infoim. Mindenesetre ezzel a babával még minden a régi ütem szerint marad.
Most kezdek jól lenni, de most már tényleg!
Eddig mindig elkiabáltam a dolgot.
Van mindenféle "bajom", most épp a gyomorégés kínoz rendszeresen, de már nem okoz akkora rosszullétet, mint korábban. Gézu szerencsére nagyon nagyfiú már, igazából nem nehezíti meg a dolgomat. Azt gondolom, hogy ez pont ideális korkülönbség, nem kell Gézut emelgetnem, mindent megért, meg lehet vele beszélni.
Amii nehéz, az Gézu felügyeletének megoldása, amikor dokihoz kell mennem.
5-én megyek 18 genetikai uh-ra, nem tudom, hogy kiderül-e a neme, de ha nem, akkor utána még úgyis akarunk okt vége felé talán egy 4D-t.
Névválasztással viszont még sehogysem állunk, nagyon kis körülményes vagyok e téren.
Meg apa sem nagyon száll bele, hogy segítsen
, bár most van épp elég nyűgje a munkahelyén, mindig hulla és agymosott állapotban kerül haza, mintha a falnak beszélnék... De végül is még nem vagyunk elkésve.
Múlt héten le voltunk robbanva mi is, még most is megy a szörcsi, orrszívás, de más baja nincs. Csak megint annyira elhúzódik ez a betegség.
Jaj! Meséltem, hogy tanulok vezetni?
Illetve még csak elmélet megy, pénteken vizsgázom!
Nem baj ám, ha még nem nyit az újdonságok felé Marci! A lényeg szerintem, hogy mindent önszántából csináljon, próbálgasson. Szerintem nem vagytok elkésve semmivel!
Na eldugultam, megyünk boltba, aztán főzünk.
Jó lenne egy almást is csinálni, nem tudom, lesz-e erőm hozzá.
Dolli