Renoka,
Én a hordozóban etetem Mátét egyelőre, bár onnan már szinte 'kiugrik', de legalábbis állandóan lecsúszik meg oldalt fordul meg minden.... ma délben rendesen ki is akadtam... Sajnos nekünk még nincs etetőszékünk, de nézegetünk....ha rajtam múlt volna már 2 hete vettem volna, de Zoli megint ki van akadva hogy minden héten veszünk valamit a gyereknek a lakásba és milyen kupi meg zsúfoltság van....hát attól félek kénytelen lesz hozzászokni
:( szóval én is ilyen dönthetős etetőszéket szeretnék...a kép alapján a tiétek teljesen profi.... Máté amúgy a hordozóban rengeteget ücsörgött eddig is, de mint az elején írom, lassan kezdi 'kinőni'. persze az autóban még ok, ha be van kötve. A drágám már annyira akar ülni, valamelyik reggel is úgy előrehajolt benne hogy majdnem fejjel előre kiborult:(
Ölben én sosem próbáltam, nekem mindkét kezemre szükségem van az etetésnél
:):) Pont akartam kérdezni, hogy ki hogy küzd meg a kaja kifújásával, meg a foltokkal..... én Vanissel próbálkozom, több kevesebb sikerrel, de az előke inkább csak nehezíti az etetést mint megvédi a ruhákat....pedig már ezer félénk van, műanyag, frottír, elől frottír hátul műanyag, bebújós, de a pólók mindenképp maszatosak lesznek, rólam nem is beszélve.....
Viszont ma este a Sinlac és nyers alma keveréke végre bejött Máténak (eddig az üvegessel kevertem, az nem nagyon ment)
Wish,
Ha emlékszel, mi nem is vagyunk házasok, mégis megkeresztelték Mátét
:) Abszolút semmi papírt nem kértek senkitől..... úgyhogy nem hiszem hogy számítana hogy a férjedet megkeresztelték-e vagy sem...illetve egyet kértek, hogy az egyik keresztszülő vallása legyen egyező (mi református templomban kereszteltük, tehát 1 református keresztszülőt kellett prezentálni, de ez is csak bemondásos alapon ment) Én különben katolikusnak vagyok keresztelve, de nem igazán gyakorlom.....a református vallás kicsit engedékenyebb...persze lehet hogy az is számított, hogy a nagymama abban a templomban énekel a kórusban, szóval 'ismerős' volt, nem tudom hogy különben kérnek-e papírokat...
Április 11
:):) De jó, akkor ti pont 1 évvel lesztek fiatalabbak nálunk
-én 15-re voltam kiírva...... A vásárlást mi is januárban kezdtük...illetve azért 1-2 dolog beugrott már előtte is, amit nem tudtam otthagyni
Azt hiszem nekem a szúrás után esett le az első nagyobb kő:) Neked nem kell menni genetikai tanácsadásra mostanában ? Csináltatsz négymarkeres vérvételt ? Én azt javaslom, ne szúrass semmiképp, én hagytam magam rábeszélni, de mégegyszer nem tudnának....
Orsi,
Szegény skacok....sorstársak....én is herpeszes vagyok
Szerencsémre (?) engem az általánosban talált meg először a vírus.... nem is tudtam hogy ezt ennyire kicsi babák is megkaphatják....nem egy szép ajándék....de azért túl lehet élni....jobbulást nekik !! Húúú, persze ez a nem alvás kegyetlen, ugye ?
JA és Boldog Névnapot Máténak
:):):)
Farkasasszony,
Már épp sms-t akartam írni hogy hova tűntetek !!! Milyen volt a nyaralás ?
Jól érzem hogy nálatok fordulatokban nincs hiány ebben a fránya témában ??? Nem tudok mást mondani, mint hogy hajrá a SPONTÁN babóra..... nem hiszem hogy van még olyan esemény, amin ne lennétek túl, mostmár muszály a zebrának jönnie !!!
Kriszta