Na túl vagyunk a látogatáson. Nem volt itt sokáig, ismét mondott egy-két dolgot.
Zuhanyozhatok többet: vagy büdös voltam, vagy nem tudom miért mondta
De különben meg a mai napig fürdök.
Nyaralni mehetek: de nagy vízbe bemehetek, kicsibe nem, más meg azt mondja nyugodtan, csak gyógyvízbe ne, mert az meleg. Szóval döntse el valaki.
Légzésfigyelőt még mindig javasolja: most halt meg nem olyan rég egy három hetes kisbaba. Ezt múltkor is hallottam, de minek nekem erről tudni???
Katlina: Kerti parti miatt döntöttünk azért is mert olcsóbb volt, meg ez volt az álmunk. 200ezerből kijött az egész cakumpakk, sőt olyan 50 plusz kiadás volt az miatt, hogy anyós mindenből többet vetetett velünk. Én azt mondtam elég 4 liter pálinka, ő 6, mondom elég 10 kiló hús a pörkölthöz, ő 15, és ez mindenből így ment. egy hétig a család meg a szomszédok is ezt ették még, aztán meg a kutya is jóllakott. Na de mindegy, a lényeg, hogy tényleg olcsóbb volt, és hogy olyan lett, amilyent szerettünk volna és mi jól éreztük magunk.
Olga: kicsit megkésve a válasszal, de cukrászdai torta volt, a zagyvában csináltattuk. Mikor hoztuk haza, párom fogta, én meg tolattam volna, hogy kibírjuk nyitni a hátsó ajtót, úgy ránk álltak. Erre jön egy hajléktalan és közli Janival, hogy ha ráér akkor adjon már neki egy kis aprót. Na persze az embernek sem kellett több, közölte, hogy mit gondol, de arra sincs pénzünk hogy gyalog hazamenjünk. Nem szoktunk ilyen bunkók lenni, sőt a tescosoknak folyamatosan odaadjuk a kocsit, de ez már túlzás volt a részükről. Bocs, ha valakinek sértem a nézetét, de én jót röhögtem a megjegyzésen, és igazat adtam a páromnak.