Sziasztok!
Pumpóka!
Üdv itt! Én is kérdezni akartam, miről is van szó, hogy melyik fórumban mit is mondtak a császárosokra, de látom már megválaszoltad a kérdést. Az általad említett fórumba néha be-benéztem a kb. két hónappal ezelőtti tragikus otthonszülős történet miatt, kíváncsi voltam az indulatokra, hát totálisan leesett az állam, attól a butaságtól és szemellenzős stílustól, amit ott olvastam...... néhányan akik beírogattak mint otthonszülés-ellenzők, jó gondolatokat vetettek fel, hát úgy támadták le őket, mintha anyagyilkosok lennének. Na mindegy, most nem is ez a lényeg.
Én csak azt mondom, ezek a nők baromi buták, ugyanis SENKI nem lehet biztos benne, hogy hogyan fog szülni. Még előttük is ott áll a császár lehetősége, és ha esetleg (neadjisten) arra kerül a sor, akkor még könyörögni is fognak érte. Nem istenítem ezt a módszert, távol álljon tőlem, de örülök hogy létezik, és sok gyerek ennek köszönheti az életét.
Egy császáros gyerek (és később felnőtt) semmiben sem különbözik attól aki mondjuk otthon született, ez nem ezen múlik. Én is császárral születtem annó 37 évvel ezelőtt, és azt hiszem, nem vagyok szellemi fogyatékos. Na erről ennyit.
Bátran gyere máskor is, ahogy Noémi írta a topik címe nem zárja ki, hogy mások is írhatnak ide.
A császárral kapcsolatban amit kérdeztél, azt tudom neked mondani, ne félj semmiképpen, nem egy tragédia, ha úgy alakul akkor el kell fogadni. Sok nő tette tönkre a maga és családja életét a fölösleges "bűntudattal" hogy császárral szült. Hülyeség. A lényeg a gyerek élete.
A kérdésedre egyébként kisregényt lehetne írni, ezért röviden most csak pár mondat, aztán a többiek is biztos írnak még.
Maga a műtét kb. fél-háromnegyed óra, vagy altatásban vagy spinális érzéstelenítésben csinálják. Engem altattak, amikor felébredtem az nagyon rossz volt, de utána semmi különös. Műtét után 4 óra a megfigyelés, persze megkapod a babát, ha minden rendben van, és aki tud gondolom szoptathat is, bár nem hiszem hogy a frissen műtött hassal ez sikerülhet. Az én esetemben kb. fél órát volt velünk a kislányom, aztán elvitték, és csak reggel kaptam meg, bár igaz én este fél 10-kor szültem. Másnap reggel iszonyat, megmozdulni sem tudtam, de a lényeg, hogy erőltetni kell a mozgást, nem szabad elfeküdni mondván hogy nem bírsz felkelni, igenis fel kell kelni. Minél jobban mozogsz, annál gyorsabban gyógyul a seb, annál könnyebb a mozgás. A tej beindulása is egyéni, hiába dumál a sok okos, hogy a császárral szült nőknek nem indul meg a tejük időben, nekem már másnap beindult, és még fejni is tudtam, és éjszakára azt kapta a kislányom. Én szombattól péntekig voltam a kórházban, és nagyon szépen rendbejöttem egy hét alatt.
Utána a sebem hihetetlenül gyorsan gyógyult, a 6 hetes kontrollon már szinte nem is éreztem.
Hát röviden ennyi, de kérdezz még bátran, konkrétan mire vagy kíváncsi.
Bárány!
Vigyázz ám magatokra nagyon!!! Mikor lesz UH kép??? Olyan jó, hogy te is pocakos lettél.
Igyekszem sűrűbben jönni, de az egész napom a Geszti utáni rohangálással telik.
Kárpótlásul dobok egy képet, most készült a hétvégén.
Puszi nektek.