üdv!
vagyok ám! a csütörtöki eredmény fejbevert, de már nem látom olyan szörnyűnek.
na mindegy, most nem is akarom részletezni
érdeklődéseket (itt is) köszönöm.
nagyon dióhéjban - stílusosan mi másban
- az egyik kezecske nem működik, ahogy kéne.
és ez most jelenleg egy rossz irányba mutató dolog, sajnos köszönget(het)nek vissza a csúnya előzmények - hát igen, azt hiszem "túl jól" álltunk eddig.
mindenesetre dolgozunk rajta, reméljük a legjobbakat.
és hasalunk rendületlenül
Krisz,
ugye a táp?
értelek ám, én is a végsőkig erőlettem a csak cicit, egyfajta megnyugvás lett a tápolás.
aztán egyszer csak végigalussza az éjszakát - hogy még miért nem?
Nyulasz,
én is épp így kezdtem a tápolást, hogy a délutáni csak táp, hogy estére feltöltődjek és lehessen csak cici, de mivel egy teljesen kimaradt, egy idő után napról-napra kevesebb lettem, és már estére se volt elég csak cici
csak mondom, hogy ezzel vigyázz
visszatértem én is arra, hogy minden táp előtt cici mindenképp, bármennyi is, így kiscit több, de sajna este is már mindig van kiegészítés, sőt kora délután is.
lassan átlendülünk, hogy több a más kaja, legalább a Konakiont hagyhatjuk
ma 50g banán fogyott
rúgkapált meg vigyorgott nagy tetszésében, noná, hisz Makilány
ma leszereltem az íveket és a csüngőket, ortopédus szerint már ne legyen, körötte legyenek tárgyak, az indítja be a mozgást.
ja, ülésekhez/hordozókhoz nemigen tudok hozzászólni. mi még bőven beleférünk a hordozóba
Römer-t amúgy nekünk egyszer úgy ajánlották, mint a legjobbat - de végül nem azt vettük.
ma pedig egy kis lazításképpen lemondtam a holnapi Péterfy kontrollt, majd januárban a szemészettel együtt. vasat úgyis szedi, ill. inkább köpi