Most írtam egy megahosszút, és elszállt a virtuális éterbe....
Még 1X nincs humorom bekörmölni, szóval csak címszavakban:
Nyuszi!
Kengurugoldban van rugi, de randa, drága és nincs választék. Nekünk nem is lett, mert az a két darab ami fennmaradt a rostán, az meg lányos volt. Vettem viszont ott vastag pamutot, aminek bolyhos a belseje, annak elfogadható volt az ára, bár az sem túl maszkulin de elmegy
Meg a Tescoban találtam egy árva darabot, bár az 3-6 hós, de nagy méret, simán 74-es, bodyal együtt volt, normális áron. Na az nagyon cuki
Én a Sanytolra gondoltam, de nem próbáltam, én csak a játékait fertőtlenítem Chiccoval mióta tömködi a szájába.
Rani!
Mi is voltunk szülőszoba látogatáson, de bevallom, nekem nem esett jól, valahogy túl kézzelfogható volt és megszöktünk... Mentségemre legyen mondva 40 fok volt, én meg 36 hetes voltam...
Skrisz!
Tápizás: Kíváncsi vagyok milyen éjszakátok lesz így...és ne bántson a dolog!!
Nekem 4 hósan jött már a fogam, tesómnak 10 hónaposan...van ilyen
Babakocsizás:Éljenéljen
Zét is zavarja a nap, mióta nagyfiú, így kénytelen voltam felháborítóan drágán megvenni a kocsihoz a napernyőjét..
Most a bázistalpon gondolkodom hozzá, mert már annyira rühellem a macerát a bekötéssel, főleg mióta ilyen hamar sötétedik, bénázok.
Orsi, nektek volt a BBC-hez? Vagy ti annak a hordozóját nem használtátok?
Hinta már Zénél sem akkora sláger, a játszószőnyeget csipázza nagyon
Vanda!
Szegény Cirmilány, mi történt?? Küllők?
Viktu!
Jó kisimulást
Szóval fogzásra semmi?? Ez nem jó hír...bíztam az Osanitban, nekem azt annyira dicsérték
Tobikám!
Na mi van, csak nem vegyes páros lesz a végén?
Angel!
Na mi volt a fejlődésneurológián??
Szöcske!
Jó kis programok
Mi az a Mikulásvonatozás??
Nálunk megvolt a csípőkontrollt, Doktornéni már csak akkor vár vissza minket, ha Zé elindul