Na újra itt vagyok
Timi!
Örülök, hogy ilyen szépen alakultok, kívánom, hogy gyarapodjanak a Lánykák
Karácsonyra otthon-Hajrá!!!
Rani!
A gyakorlatias tudnivalók, mikor, hova, beutalók stb. itt is a védőnő reszortja, de persze a nőgyógyászom is segített mindig mindenben, ha kértem.
Skrisz!
Szerintem azt senki sem szeretné, nekem is furcsa, ha egy gyerek cumival a szájában beszél. Én ezt közelről a tesóm gyerekeivel éltem végig, egyik cumizott, másik ujjat szopott, 3 éves korára mindketten, minden szenvedés nélkül elhagyták
Lili!
Hol csinálták az Uh-t? Esetleg egy professzionális genetikai Uh megnyugtató lenne, nem? Szívből ajánlom Hajdú Krisztát, ha ő azt mondja hogy minden rendben, akkor úgy is van
Angel!
Ne viccelj, nyugodtan panaszkodj csak, annak is ki kell jönni
Ez szerintem amúgy is hülyeség.... azért mert nekünk is összejött a gyerek, értékeljük a szerencsénket, és ne merjünk néha fáradtak és kimerültek lenni? Nekünk is vannak nyűglődős napjaink (úgy értem mikor én vagyok nyűgös), és nem fogok ilyenkor arra gondolni, hogy nekem ezt nem lehet, mert nekem összejött a gyerek, mikor másnak nem, vagy beteg a babája, és az meg milyen rossz.... ez olyan, mint amikor gyerekkoromban mondták, hogy bezzeg szegény afrikai gyerekek megennék a kajámat, ami nekem nem kell. És??????? Szóval persze, hálás vagyok a babámért, de onnantól kezdve, hogy megfogant, a gondjaink és örömeink már ugyanolyanok, mint azé az anyukáé, aki nem küzdött ennyit a gyerkőcért
Ha nagyon le vagy merülve, nem tudod 1-2 órára lepasszolni, és feltöltődni valami módon?
Nyulaszmami!
Nagyon szépek a gyerkőcök, alig ismerek már rájuk, olyan nagyok lettek
Játszószőnyeg tök jó, milyen nagy, tetszik nekik?
Skrisz!
Nekem is hullik, úgy 1 hete. Kedden jutottam el először fodrászhoz mióta megszültem (a fodrászom 2 hónappal előttem szült, gondolhatod milyen egyszerű így megszervezni, hogy levágja a hajam
), na szóval vágott belőle vagy 10 centit, na nem mintha ettől kevésbé hullana
De legalább szép egészséges végű hajjal van borítva a ház. Itthon már ki sem engedem, na meg Zé is előszeretettel csimpaszkodik belé. Valamelyik nap hosszú fülbevalót vettem fel, na az sem volt egy nagy ötlet