Sziasztok!
Nagyon el vagyok havazva, kicsit besok(k)altam házimunka-ügyben, szinte sose vagyunk itthon
Leültem picit olvasni, és megkapta a szemem az útlevél: én két hete szerdán voltam csináltatni itt Szolnokon az okmányirodában és köv. hét keddre itt volt. 6 nap alatt elkészült. És nem sürgősségivel
Viszont felnőtteknek jó drága, 5évre 7500 Ft volt
Szami, nagyon szépek vagytok a képeken, az a fotelban Jázminnal ülős tényleg nagyon jól sikerült!
Anna továbbra is gyönyörű és néztem hogy még a cipőjük is egyforma?!
Máté jó nagyfiú már, most engedi a fényképezkedést?
Ja, és köszi a görkoris képeket, de nem hiszem hogy veszünk Bencének (még)
Tegnap elvitte az egyik ovistárs anyukája biciklizni magukkal, nagyon élvezte, de ő még a pótkerékkel lassabb volt mint a többiek. Ma pedig az oviban volt közlekedésbiztonsági nap és ott is biciklivel tanultak közlekedni. Most annyira doppingolja hogy a többi gyerek már 2keréken megy hogy elkezdte lecsavarozni a pótkerekét
Dorka, én már annyira sajnállak mikor olvasom az újabb rossz híreket Bálintról vagy Szabiról
És csak azt tudom írni hogy rossz periódus után mindig jó jön, és ha nem találtak Bálintnál semmit tegnap a vérvételen, akkor biztos nincs nagy baj és talán ki is növi ezeket a dolgokat, vagy panaszmentes lesz élete végéig!!!
Szabi apák napi verse ééééédes
Én is kaptam a családi napköziben Jázmin készítette só-liszt gyurmás kézlenyomatot, itthon pedig az Orgona ágát
Bencééknek pedig még múlt héten volt az anyák napja, ő is nagyon ügyes volt. Meghatódni nem volt időm, mert Jázmin is ott volt
Viszont ami most nagyon jóleső érzéssel tölt el, hogy Bence több mint egy hete nagyon kiegyensúlyozott, nincs benne semmi feszültség, simulékony, nem dacol, gyönyörűen beszél, sehol egy dadogás... egy álom
Kopp-kopp, de annyira örülök!
Olga, Balázs annyira cuki!!
Jaimee, te hogy vagy?
:):)
Milyenek az utolsó hetek/napok?? Réka várj a kistesót? Mondtad neki hogy pár napig nem leszel? Bemegy majd meglátogatni?