Sziasztok,
egy pohár bor mellett jöttem netezni
Márti, azért nagyon szurkolunk, hogy a legkisebb baba is mielőbb megfoganjon, hátha ez a 4 hónap tiétek lesz!
De jó, hogy írtad az útlevelet/személyit, pont mi is ezen agyalunk! Sztem személyi lesz, nem tervezünk nemEU-s országba menni...
Fruzsiról is várjuk a képeket, nagyon szívós baba!
Az autóhoz pedig nagy garula!!!!
Olga, nekem köhögősen is jó vagy
De hát nem vagyok kismami, természetesen ők majd megmondják!
Kriszta, akkor a pezsgőtablettát be is szerezheted, ha ezek szuerint hajlamos vagy rá.... Mikor tudtok 4D-re menni?
Rita, én bizti megyek!
Judit, láttam a jel.lapotokat az oviban
Szami, szuper képeket hoztál!!!
A kopás-sérv-meszesedés hármasból még melyik a "legjobb"? MElyikkel lenne a későbbiekben a legkevesebb gond?
Szemem érdekes, mert nagyon száraz. Műkönny vagy igazi könny után, mikor nedves viszont tök jól látok. Szóval remélem csak a szárazság az oka, hogy nem éles még a látásom.
Bálintról: nagyon nehéz nap volt, lelkileg...
10 körül látta orvos az ambulancián, aztán vérévtel. Szóltak, ha gond van, befekevés, úgy készüljek.
Hiába talált nagyon pontosan vénát a kézfején, "nem adta a vérét" Bálint... akkor már 6 órája nem evett-ivott, plusz a stresszhelyzet is, beszűkült a vénája, meg elég sűrű lehetett a vére.
Másodjára sikerült, de abból is csak másfél perc múlva indult meg a vér. Persze a gyerek már sikítozott...
2 óra múlva lett is eredmény, 9 eltérés van, de mind nagyon minimális. Vérképzése, máj- és vesefunkció rendben, ez volt a lényeg. Fél év múlva lesz hasi UH kontroll. Allergiát nem nézték.
NA, a vérvétel után remegtem az idegtől, zokogtam hazáig, azt sem tudom, hogy tudtam hazavezetni. Kijött minden feszültség, azt hiszem....
Szégyen, nem szégyen, B. elaludt a kocsiban, én meg rágyújtottam
Amúgy le a kalappal az ottani dolgozók előtt, mindekinek volt pár kedves szava, normálisak, segítőkészek, kedvesek voltak, és még ők kértek elnézést, hogy 2x szűrtak... Aranyosak, de ne találkozzunk túl gyakran, na....