Sziasztok!
bbj Judit! Köszi, megkaptam a napszemüvegem!
Rita! Leskó Anna épp a napokban írt e-mailt, mindjárt megnézem, nem olvastam végig, de van ami kismamiknak szól.
Na megnéztem, szülés hete fesztivál Szolnokon (programajánló). Vasárnaptól kezdődik. Ha érdekel, akkor küld már el az e-mail címed ide:
juhasz.olga@chello.hu
Illetve egy másik mailben írta, hogy máj. 12-én indul a következő intim tornája (E.pénztár visszafizeti - legalábbis az MKB).
A torna az alhas egészség védelmét szolgáló módszer.
A tanfolyamon elsajátítható gyakorlatok a medencealapi izmok állóképes, erőteljes, gyors, hatékony izom munkára válnak képessé, s ezzel együtt kialakul fokozatosan a gát tudatos irányíthatósága. Az egészség órákon megismerkedhetnek olyan életmódbeli, szokásbeli ajánlásokkal is, melyek a mozgásanyaggal együtt biztosítják a gáti terület
izomzatának, kötőszöveteinek, ereinek
védelmét, funkciónak megfelelő működését, egészségét.
Az INTIM TORNA alkalmas megelőzésre és rehabilitációra is,
ezért minden korosztálynak fontos és ajánlott!
A Magyar Nőorvos Társaság Nőgyógyászati-urológiai Szekciója által szakmailag támogatott, ellenőrzött program és hatékonysága objektív mérőeszközökkel bizonyított.
10 heti hatékony, rendszeres gyakorlás átlag 132%-os gáti erőnövekedést biztosít.
A következő 13 órás tanfolyam időpontjai:
2010. 05.12. szerda 18.00-21.00 Mi Házunk (Kolozsvári út 13.)
05.13. csütörtök 18.00-21.00 Belvárosi Ált. Iskola 2.em.11.
05.27. csütörtök 18.00-21.00 Belvárosi Ált. Iskola 2.em 11.
05.30. vasárnap 16.00-19.00 Mi Házunk (Kolozsvári út 13.)
06.03. csütörtök 18.00-20.00 Belvárosi Ált. Iskola 2.em.11.
Az INTIM TORNA segít, ha
• a várandósságra, ill. a szülésre szeretne felkészülni,
• a szülés utáni altesti változásokat kívánja rendbe hozni,
• aranyér esetleg szeméremtáji visszér nehezíti mindennapjait,
• vizeletmegtartási problémáitól szeretne megszabadulni,
• szél, -széklettartási gondjai vannak,
• altesti gyulladásokra hajlamos (felfázás, hüvelyi gyulladás… ),
• altesti (méh, hólyag, végbél, hüvely…) sérves, süllyedés tünetei vannak,
• alhasi műtétre szeretné szöveteit felkészíteni, hogy a műtét hatékonyságát jobban megtartsa,
• a műtétet követően altestét erősíteni, regenerálni kellene,
• a hüvely izomzatát szeretné erősíteni,
• szexuális életét karban kívánja tartani, esetleg jó lenne javítani,
• tudatosan készül a változó korra, ill.
• az alhas egészségét szeretné hosszú távon megőrizni!
Jelentkezés, érdeklődés telefonon vagy e.mailben:
LESKÓ ANNA okleveles intim tornatréner
testnevelő, gyógytestnevelő, karate edző
30/ 265-1282 vagy 30/4468-014 vagy 56/420-888
e.mail.:
lesko.anna@chello.hu
Dorka! Nem semmi már megint ez a kiütés. Reméljük mégsem ételallergia lesz Bálintnál.
Katlina! Nem semmi gyors szülésed volt!
Mi is az Infacolt használtuk, csak nem ugrott be a múltkor a neve...
Jaimee! Tényleg jó volt összefutni veletek! Jó nagy az a pocak már!
bbj Judit! A Bajtárs úti oviban (Manóvár) futottunk össze, nézelődtünk mindketten.
Szami! Nem okvetlenkedni akarok, csak szerencsére én még ilyesmiben nem voltam benne: ez a lumbágó és a vesekö összefügg? ha egyik van, van a másik is? Vagy csak teljesen véletlenül egyszerre "jött" ki mindkettő? Gondolom megkönnyebbültél, hogy magától távozott a kő. Távozhatna a fájás is.
Helyzet velünk: Balázs meggyógyult, végül is nem kötőhártya gyulladása volt, hanem ez a köhögés-orrfolyás szövődménye volt, hogy begyulladt a szeme. Sajnos ma már vittem is, mert a váltótársamnak mindenkép kellett mára egy nap szabi. Sajna én is köhögök (néha) és folyik az orrom (néha). De túlélem, azt hiszem.
Dorka! De jó, hogy mentek hozzád szerenádozni! Aranyos tőlük! Édes Szabi, ahogy osztogatja a poharakat!
Levay Judit! Látom te is vásároltál! Ezt a vakondot mintha én is láttam volna. Vagy egy hasonlót. Rengetek játék volt, az tetszett a börzén.