Neet, eliras volt, kosz
KISAGY: Neet, vigyazz, mert az IKEAs kisagyak nagyon kicsik. Altalaban 60x120 es 70x140 meretuek vannak. En egyebkent IKEAfuggo vagyok, de az o kisagyaik meg a 60x120asnal is kisebbek, szoval nem ott vettem, hadd forgolodjon majd kisember kedvere egy 70x140esben. Mellesleg meg nem hasznaljuk, mert ejjel kozottunk alszik, nappal meg a karomban, szoval lehet, hogy raersz kisagyat venni, ha ovodas lesz
Ha veszel, akkor viszont elso naptol oda pakold majd be. Meg jo, hogy a mienk atalakithato racsos agybol rendes kisgyerkocagyra, igy talan kesobb megis hasznat vesszuk
MERLEG: en eloszor nem akartam, de mikor hazajottunk a korhazbol, megis kolcsonoztem egy Tefal digitalisat (3e/ho, 10e kaucio). Hat, neha elegge osszevissza mukodik, es konnyebb a gyerek eves utan, mint elotte. A korhazban is ezt hasznaljak az ujszulottosztalyon, es ok is panaszkodtak ra. (Valoszinuleg reszben ennek is koszonhetem az elso mellgyulladast. Mindenesetre mostmar amig szoptatok, vegig hasznalni fogom, mert teljesen eluralkodott rajtam a merleg-para.)
KORTEREM: 1 es 2 agyasok, sajat furdoszobaval, vagy max. kettonek van kozos furdoszobaja asszem (szepek, tisztak, zuhany van. de ulhetsz alatta, az agyak sajnos magasak es keskenyek, gatsebbel fel-leszallni sz*r ugy). Ha van hely, valaszthatsz, milyet szeretnel. Mindegyikben van pelenkazoblokk (kadnak hasznalhato mosdoval), illetve egy plusz mosdo, meg etkezoresz. Erkely is van, bar mostmar mindegy. Ha deli vagy nyugati, utcai ablakos szobaba kerultok, az vilagosabb. En eszakra, belso udvarra nezobe voltam, hat ilyen borus idoben meg nappal sem tudtam volna olvasni. Szerintem szornyen lehangolo egy felhomalyos korteremben a kispapa nelkul egy hetig...
LAZMERO: Kajaman, a lazmeronk Scanéo tipusu (TS9 series). Pontosan 7990 penz volt. 8 masodperc alatt mer fulben es homlokon is. Azert tetszik nekem annyira, mert pontos (ugyanannyit mert, mint a higanyos popsiban, pedig a legtobb digitalis nem tul pontos, meg allitolag a popsi a legbiztosabb, de en akarom ezzel bantani a babamat) es nem kell meresenkent kupakot cserelni (ami marha sok penz).