Sziasztok!
De jó, hogy ilyen sokan írtatok
Blanka végre csucsókál
Gyorsan írok én is aztán megyek én is aludni
Paplan+párna: mi is megvettük a teljes ágynemű szettet, vagyis ajándékba kaptuk, de ez most mindegy
szóval se a párnát, se a takarót nem használjuk. Nekem a takaró melegnek tűnik. Így vékonyabbal takarjuk egyelőre. Bár egyfolytában attól parázok, hogy meg ne fázzon éjszaka. Ma este, mi is hálózsákban fogjuk altatni, de ilyen ujjatlan nyáriban. Így talán már nyugodtabb leszek.
Ja a védőnő, még az ágyrács védőről is leakart minket beszélni, hogy erre nincs szüksége a picibabának, mert nagyon zárt lesz a kiságy és nem kap levegőt a gyerek ... na le is szedtük, de kb. a második altatás alkalmával már Blanka lába kint volt a kiságyból ... úgy hogy visszatettük, nem akarom, hogy véletlenül úgy akadjon be neki a lába, hogy eltörjön.
K vitamint 1 hetesen kell kapnia 1 cseppet, majd minden hónapban 1 ampullával. D vitamint mindennap 1 cseppet. Én még nem hagytam ki egyet sem, csak nem reggel 8-kor kapja meg, hanem 10 és 11 közöt. De ebből talán nem lesz gond. Doktor néni szerint a reggeli első etetésnél kell beadni.
Nekünk is van itthon már mérlegünk, mert mindenki azzal csesztetett bennünket, hogy miért nem mérjük a babát. Mi is ezt a Tefal mérleget kölcsönöztük (nem ragaszkodtunk semmilyen márkához, ez volt a boltba) teljesen rendben van a cucc, könnyen kezelhető, meg vagyok vele elégedve. Ha hinni lehet neki, Blanka mindennap hízik szépen
Kriszti, szerintem is látszik a babákon, hogy fiú vagy lány ... nem kell hozzá füllbevaló
Mi az a járáskontroll?
Tündi, szerintem is pihenjél ... a jóslófájások elég koraiak, ne hogy baj legyen!
Kata szerintem is megszült ... vagy nagyon sok a ház körüli teendő, de talán a költözéssel járó pakolászást már befejezték.
Szoba: én az 5-ös szobában voltam, anno nagyon szerettem volna 1 vagy 2 ágyasba menni, de nem volt szabad, mert teliház volt mikor szültem! Utólag nem bántam meg, hogy nem olyanba kerültem, a saját fürdő miatt, így legalább nekünk (szobatársaimmal) nem kellett a folyosóra kijárni fürdeni ... stb.
És a babák is nagyon közel voltak hozzánk. Ja és marha nagy szerencsém volt, mert tök jó fej anyukákkal voltam együtt és rengeteget segítettek nekem, az 5 anyukából 3-nak már a második babája született és csomó mindent nekik köszönhetek, pl. azt hogy a szoptatás elején nem keseredtem el hogy fáj, vagy nincs mit szívnia a gyereknek, vagy nem sebesedett ki a cicim ... stb. Mindig mondták mit hogyan csináljak!
Az utolsó nap volt rossz, mert bekerült a szobába egy nagyon gáz csaj 20 éves volt, aza kétszer barnult fajta és pont mellém, és kijárt cigizni meg ilyenek, este pedig kisboltba akart kimenni cigit venni, és halálra unta magát, mert nem volt a folyosón tévé (a dokit úgy hívta, hogy csávó, a szülésznőt meg gádzsi
) ja és a slussz poén az volt, hogy neki is a második született, de a nagyobb gyerek 10 hónapos volt ... durva nem? Ez olyan mintha én 4 hét múlva újra teherbeesnék ...
Na jó megyek nem járatom a számat, aludnom kéne
Timi