Lányok, hol vagytok??? Már napok óta nem jött senki, mindig figyelem de én írtam utoljára... ez olyan gáz. Nehogy már ellaposodjon a topikunk.
Senkivel nem történt semmi?
Velünk annyi a hír, hogy bevezettem Gesztinél a tejet, egyelőre úgy tervezem hogy egy héten egyszer kap, tejbegríz formájában, és most hoztunk kintről egy Cokolino nevű cuccot ami tejpép, de nem vízben hanem tejben kell oldani és vannak benne puffasztott rizs meg egyéb gabonák, isteni finom, és Geszti nagyon szereti. Vettünk 3.5 %-os jó minőségű magyar tejet, abból csinálom (dobozos tartós, de azért felforralom a biztonság kedvéért).
Voltunk ma játszótéren, hintázott és homokozott, de a homoktól még kicsit tart, nem nagyon mert benne kúszni-mászni, persze mindig a nyomában voltam hogy nehogy megegye. Aztán sajnos a nagyobb gyerekek "eluralták" a terepet és kicsit veszélyes is lett, pl. egy olyan rugós izé előtt álltunk (amire ráülnek és ide-oda himbálózik), abba kapaszkodott Geszti és baromira tetszett neki, hogy tudja rángatni. Erre odaszaladt egy 4 éves forma kislány, de az a rosszcsont fajta, és felpattant rá, és úgy elkezdte hajtani, hogy majdnem állon vágta Gesztit, alig bírtam hirtelen odébb rángatni szegényt. Kicsit pipa lettem, nem a kislányra hanem inkább a szülőre aki ott állt nem messze és abszolúte nem érdekelte, mit csinál a gyereke. Azért lehetne ennyi figyelmesség az emberekben. Pl. mikor Geszti hintázott, és odaszaladt egy kisfiú, akkor én azonnal megállítottam a hintát, nehogy fejbe verjük vele. Na mindegy...
Szóval nagyon élvezte a játszóteret, amíg az idő engedi, minden nap fogunk menni.
A másik nagy hír, hogy ma beirattuk Gesztit a bölcsibe. Jövő szeptembertől fog járni. A vezető azt mondta, 100 % hogy lesz helye, mert szeptemberben ugyebár egy egész csoport hagyja ott a bölcsit és megy oviba (egyben van az kettő). Így egy csoportnyi üres hely lesz. Geszti előtt már 2-3 gyerek jelentkezett jövő szept-re. 2 hét lesz a beszoktatás, még jó hogy már most van több mint 50 nap szabim, azt majd rögtön ki is veszem, amikor munkába állok. A munkahelyemen is voltunk, ott is tudnak mindenről, várnak vissza. Hát szóval, már csak 1 évem van itthon kettesben Gesztivel, aztán jön a taposómalom ismét... De azt hiszem, Geszti nagyon fogja szeretni a bölcsit. Valahogy úgy érzem. Nagyon szociális és érdeklődő, barátkozós kislány. Maga a bölcsi is nagyon szimpi volt, szép tiszta, saját konyhával, (jó kajaillat volt), szóval nekem tetszett, és a páromnak is.
Írjatok csajok!