Na háj,
Ilba,
jaaaa, akkor mindegy, reméltem hogy eladással...akkor biztos írtam volna privit.
Amúgy mindenkinek:
nem tudtok egy normális pénzügyi-befekttési tanácsadót ajánlani. Olyat aki nem akarja leszedni a gatyánkat, de segíteni is hajlandó?
még mindig nem írtak a hotelek...
pedig úgy izgulok, mit alkuszom ki...
Mancs, a mazsolát is turmixolni szoktad?
Ja a másik amit akartam: Ezeknek az aszalt gyümiknek a héja is rajtuk van. Ez nem gond? Mármint Marcinak kijött a kakiban sztem az egész - mármint a héja- de nem fáj a pocak ettől? Vagy nem lesz baja a kölöknek? Mertugye még héj nélkül eszik a gyümiket. Erről tudsz valamit?
Cool, Ilba,
Marci tuti beprotezsál bárkit, ha vezig lesz. Majd én elintézem nála...
(bár sztem Beni előbb tanul meg forgószékezni ennél...
)
Konyha: nálunk a konyha 1,5 nm, és csak félig van kész - virít a csupasz fal, meg a csempe helye a mosogató mögött, és ráadásul a szekrények is még régiek, és nagyon de nagyon csúnyák. (tudjátok, a suszter cipője effektus...
)
Veszekedés:
Mivel Marci borzasztóan figyel, és marhára nem érti mi van, amikor hangosabban szólunk egymáshoz - persze mi is a legnagyobb hülyeségeken szoktunk - olyankor én inkább visszafogom magam, és nem hangoskodok, de van amikor Azuram replikázik- és persze akkor én sem hagyom magam...csak ritkán...Ha meg én mondom a magamét (esetleg mikor Marci alszik
), akkor meg megy a lépcsőházba cigizni, és otthagy...
(én meg tovább szoktam morogni az orrom alatt...
)
Ja, képzeljétek már vagy két hete nem eszem kenyeret, csak abonettet, egy héten 3x salátát vacsorázom, 2x pedig próbálok nagyon keveset enni, vagy semmit, és este 6h után nem eszem. (ez a legrosszabb, mert olyan éhes vagyok, mint egy farkas...
) Valamint hasizmozok, (még csak napi 20-30-nál tartok, de Marci mindig ráül a hasamra, hogy lovagoljuk, úgyhogy ez nehezített verzsön
) és mindig én cipelem a babakocsit fel, meg le Marcistul - akkor is ha apa itt van, és akar segíteni vinni, inkább nem hagyom, és én csinálom....hátha segít a sok izmizés is....
Bizony.
Marci majdnem 2 órája alszik... És azt figyeltem meg, hogy ha nem ruhában (most is csak egy body van rajta+ a pokróc) felöltözve alszik, akkor sokkal többet és sokkal nyugodtabban teszi. Éjszaka is már a fűtést is lejjebb vesszük, és inkább ő van kicsit melegebb pizsiben, és így éjféltől már alszunk már majdnem egy hete reggel 7h-ig biztosan. Szóval lehet ebben is valami, hogy a gyerekeknek melegük van, azért nem alszanak rendesen. Én azért nem gondoltam erre eddig, mert nekem nem volt sosem melegem éjjel. de úgy tűnik Marcinak igen. Majd meglátjuk.
Na megyek, megnézem, hátha írtak valamit a szállók.
Ja, kértem ajánlatot keszthelyről is, ha már írtátok. De én csak egy éjszakára kértem, vagy jobb lett volna ha 2 éjre megyünk?
(őszintén szólva egy kicsit neküünk is sok lenne a két éjszaka mostanság forintosítva - szóbval mi inkább csak egy éjszakára mennénk, ha lehet)