dé, kriszti: gratulálok!!!
sildu: nem volt normális sem a szülésznő, sem az ügyeletes dokik. Ketten is voltak, fiatalok nagyon. Sajnos nem szépen beszéltek velem, annak ellenére, hogy ott volt a férjem. Valakinek ez a stílus jön be, ha velem bunkók, akkor leblokkolok sajnos. Na mindegy.
Apa hogy bírta? Nem bírta! De derekasan helyt állt!
Ha nem lett volna ott, hát nem is tudom, hogy élem túl! Amikor kibújt a kislányunk, akkor rám borult, és bőgött! Úgy leizzadt, hogy csavarni lehetett volna a pólójából a vizet! Nagyon aggódott értünk!
kubi: majd priviben megírom a dokit, hogy ki volt. de nem most, mert elő kell keresnem a papírokat!
jajj, nagyon édik a bébik!!
és még valami! én nem számítottam ám rá, hogy a szülés ilyen fájdalmas dolog, lehet hülyén hangzik, de éltem már át fájdalmakat, és úgy voltam vele, ez se lehet nagyobb dolog! de be kell látnom, hogy az! és minden nő előtt le a kalappal!!!
azért sok férfit beültetnék "csak" a kórtermekbe, nem is kell, hogy bemenjenek a szülésre, és nézzék meg milyen állapotban vannak a nők, mikor behozzák őket a szülésről! és milyen jó volt olyanokkal együtt lenni egy szobában utána, akik szintén így gondolkodtak!
és röhögni kínunkban a fájdalmainkon!
szobatársak: én bírtam mindenkit! nagyon örülök, hogy nem egy ágyasban voltam.
aki még szülés előtt áll: vettünk a gyógyszertárba hideg-meleg borogatást, a gátra. Nagyon szuper volt, olyan mint egy zacskó, benne kék folyadék, mindenképp vigyetek magatokkal, nekem már csak itthon volt, pedig de jól jött volna a gátamra, meg az aranyérre! mélyhűtőbe be, és egy pelenkába kell bebugyolálni, és rá a fájó pontra! isteni!!!