Hellóka mindenkinek!
Képzeljétek, ma nem fájt a magzatvizes balhé! Nem tudom, hogy miért, lehet, hogy már tágabb vagyok azért, vagy a nyákdugó távozása segített, de nem fájt! Úgyhogy ha esetleg túlhordjátok a babát, akkor lehet, hogy nektek egyszer sem fog fájni! Tök jóóó!!
Minden eredményem ismételten okés. Vasárnap megint megyek. Ha semmi eredmény keddig, akkor kedden be kell feküdnöm, és megindítják. Kell vennem
Prepidil gélt, ami szülést megindító gél. És egész kevés oxitocin kell hozzá, és akkor nem olyan fájdalmas az indítás. Remélem hatásos. Valaki már hallott róla esetleg? Csak ezt az izét korábban adják be, és azt az ügyeletes orvos fogja. Pffff...., remélem nem valami brutál állat lesz az!
Szilvi: nekem is ugyan ez van, ha oldalt fordulok. De neked szabad még a hátadon feküdni? Már nem emlékszem, hogy hányadik héttől nem ajánlott.
Mondjuk én végig nem mertem, mert régen olvastam róla, hogy nem jó, sem a babának, sem a mamának.
takitimi: akkor ez tényleg nyákdugó!
De olyan érdekes, hogy jóslóm még egyszer se volt!
sildu: ne aggódj, én se vagyok jó jógában, sőt relaxálásban pocsék vagyok!
De hát nem lehetünk egyformák! Pedig nekem van szüléshez relaxációs CD-m, és hát nagyon nem megy! Mondtam is a dokimnak, és mondta, hogy nem baj, amennyi kell, az eljut az agyamig!
Egyszerűen elkalandozik az agyam közben. Meg ugyanúgy figyelek a külvilágra. Ez van. Hát igen, ha olyanok lesztek mint mi, akkor semmi gáááz!
De a dokid nem mondta, hogy ilyenkor van akit ajánl maga helyett, vagy az ügyeletes majd levezeti? De Neked lesz szülésznőd nem? Akkor meg ne aggódj, legalább ő tuti!
UH: Nekem a Pongó Katalinhoz szokott lenni szerencsém, bár a múltkor megjegyzést tett a parfümömre, hogy ez meg milyen, olyan illata van mint a vattacukornak.., és úgy vettem észre, hogy nem tetszik neki. Pfff....
De ez az ő baja.
Ma a Zergényi-Molnár Dóra dr. volt, halljátok haláli jó fej!
Én csak áramlásos vizsgálatra járok, és azt mondta, hogy ha neki annak idején ilyen áramlása lett volna, akkor a Howardon ülne, nem itt!
Vicces, laza csaj!