Sziasztok Kismamák és Anyukák!
Sikerült átvennem a leleteket a cukros éhgyomri:5.1 A 120perc:5.7 az jó nem?
Kinthagytam a kocsiba a kismama könyvemet,és mikor mondtam,hogy a leleteimért jöttem,kérte a nő a könyvet és a következőt mondta szép stílusban:-"Miért nincs magánál,KISMAMA nem? Erre én:-Bocsánat,de kimegyek érte! Nőci szájhúzogatva:-Nem kell most már,jó lesz a Tajkártya!
Annyira rossz,hogy ilyen az emberek hozzáállása,igaza volt,de miért kell ilyen stílusban tálalni nem?
Férjemnek mesélem telefonon,erre ő:De tényleg miért nem vitted be?Mindenhova vinni kell! Erre Én:Na jó van helló,szia! És letettem a telefont!
Jaj nem egyszerű néha egy ilyen leletátvétel sem,mi lesz a szülésnél????Jajjj de félek!!!
Aztán mentem tovább a háziorvoshoz,hogy adjon beutalót ahol megtudják nézni a vísszereimet,mert nagyon kiújultak,amúgy is voltak,mert pultos-felszolgáló vagyok(voltam)és nagyon fájnak! Minden éjszaka begörcsöl a lábam ott ahol az ér van,szedem a magnerotot reggel este,kaptam is Angiológiára,úgyhogy majd megyek oda is
Van vagy volt valakinek ilyen problémája?
Szilvi:Ez a beteghordós sztori nem semmi,úristen de kiszolgáltatott helyzet ez!
Meg a bugyi nélküli betét hordása te atyaúristen!!!!!
Remélem,hogy sikerül a rendes szülés most neked,de ha mégse akkor sincs semmi szerintem,a lényeg,hogy minden rendben legyen veletek!Ez a fontos!
Miért lett végül császár az első angyalkád?
Florr,Takitimi:Nálunk is bejön a férjem,be is akar!Szerintem is jó dolog ha bent vannak velünk szülésnél,ők is ugyanúgy legyenek jelen Életünk Értelme első pillanatánál!De nagyon kiváncsi leszek,hogy fogja viselni!
Florr szorítok neked nagyon,hogy simán menjen minden,meg tudom érteni én se szívesen feküdnék be!