Húú, de nehézkesen értem ide
Már tegnap is megírtam egy hszt, de elszállt az éterbe
Szóval csak röviden és átlósan...bocsi érte:
Tilli és Lencsilány!
Szépséges vagy Királylány, szuper, hogy Anya hazavihetett
Angel!
Én sem hallottam még ilyenről
Nem mintha ez jelentene bármit is, voltunk csípőszűrésen, közölték fenékredő asszimmetriája van Zének, na pl. ezt sem hallottam még soha
Mehetünk majd vissza miatta kontrollra.
Nyuszi, Skrisz!!
Máris 2 hós oltások...azta...
Örülök, hogy láz nélkül átvészeltétek.
Nyuszi!
Szép nagyok már a bogyókák
Tejcsi-kérdés: Persze tudom, nem vagyunk egyformák, de nekem pl. igaz, hogy a kölköm "tejet fakaszt". Tök leürített mellből is tud még varázsolni, úgy tudja szívni, hogy simán belövell újra (a másik is amit épp nem szív
), sőt nekem belövell attól is, ha neki áll sírni. Nekem csak akkor lesz tejtől feszülős a mellem, ha legalább 6-8 órán át nem szopik, ergó csak hajnalban.
Rani!
Én végig kávéztam-teáztam, vérnyomásom nekem is a béka segge alatt volt végig
Zöld teát én is kihagynám
Ülőmagasságot nekünk is csak a legelején mértek.
Viktu!
Legkisebb rokonhoz gratula!!
Vanda!
És a keresztfiadnak mit mondtak? Mitől van? (A véres kakira gondolok, ha még emlékszel) Képek annyira éééédesek
Dani szemeitől teljesen odavagyok
Jól látom, Réka kapott csatot a hajába?
Némi csacsogás rólunk:
Jól vagyunk, a héten rájöttem, hogy rés támadt gyermekem ruhatárában, alig van meleg rucink, így sokat portyáztunk. Kiderült, hogy Zére már teljesen kitölti a Brendonos 68-as méretet, ha kicsit aláöltöztettek, így meg voltunk lőve, mert a plüssrugiknak 74-estől nincs már lábfeje, olyat meg nem akartam. Közölték velem, hogy azért nincs lábfeje, mert a 74-es méretű baba már mászik
Mondtam, hogy biztos van olyan baba, az enyém meg miniegér, és akkor most mi van? Szóval vásárolhattam le a köcsög drága Brendonos rugikat, viszont a jószerencsém elsodort egy magyar cuccokat áruló boltocskába, és ott 3 plüssrugit kaptam azért az árért, amiért a Brendonban egyet
Zé most már csak a hordozóban hajlandó elleni, mózest elraktam, bár szerintem most így tundraruhában bele sem férne. Némileg furdal a lelkiismeret, mert elég sokat van benne, de a sportrészhez még kicsi, így eléggé meg vagyunk lőve.
Na lépek, mert már megint itt huhogok éjnek éjjelén magamban...