Sziasztok!
Április 9-én szültem a klinikán. Nem kértem egy ágyast, feleslegesnek tartottam, amúgy is első baba így jó volt a szobatársaimmal (6an voltunk) kibeszélni mindent! Nagyon jó fejek voltak! Szombaton szültem, így a hétvégi brigáddal is találkoztam, nekem azok a nővérek egy kicsit kedvesebbnek tűntek, de nem volt probléma a többivel sem, csak egy szobatársnőmnek, aki egy kicsit eltúlozta az állapotát, ugráltatta a nővérkéket, akik joggal szóltak is neki, hogy tényleg akkor hívja ha baj van (egy pisiléshez kihívta őket, hogy segítsenek kimenni.. kb 7lépés volt a wc....) Sima szülésem volt fogadott doki és szülésznővel, nem gondoltunk a szülés előtt az EDÁ-ról ezért aneszteziológust sajnos hajnalban mozgósítani kellett, de jött és borzasztó kedves volt ő is! Tényleg szuperek, profik voltak velem a szülésnél!!!!!!!
A csecsemősök, velem kedvesek voltak, megmutattak mindent, persze én mentem utánuk, és kérdeztem, de akár 2x is megmutatják! Mellszívó használatát is kiveséztük!
Nálunk tisztaság volt a szobába és fürdőbe! Jó hát a takarító néni, nem a legtapintatosabb, mindig jön és mondja
Kávét nálunk is kínálta, de már ismertük
Amit vinni érdemes: Mivel már jó idő volt nem takargattam az ott kapott kis takaróval mert szegénykém beleizzadt, vittem egy kis saját polár takarót! Pelus (adnak napi 4et, de nem elég mert én bénáztam azért..
) popsitörlő, popsikrém kell, köldökápoláshoz van minden. Ruha csak hazamenős kell. Kis kesztyűt azért vigyetek én kaptam, de nem mindenki, a körmét meg még nem tudod bent levágni. Mellszívót!!!!!!!
Úgy tudom, hogy doktornőm elköltözik, sajnálom mert nagyon rendes, lelkiismeretes, csúcs profi! A szülésznőm Szilassy Mónika, aki végig mellettem volt, nagyon sokat segített, sajnos kis komplikációnk is akadt, de nagyon higgadtan kezelte a dolgokat és biztonsága éreztem magam végig! Nem jártam szülésfelkészítőre, de nem is kellett mindent mondtak mi fog történni, mikor mit kell csinálnom!
Remélem, hogy 3év múlva ismét átérzem a Sote II gyerekágy feelinget!