Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket!
Hát, azért ennél jobb szülinapot is el tudtunk volna képzelni, de reméljük több ilyen nem lesz!
Éjjel fél 1-ig ment este a móka. A végén már ügyeletet is hivtunk, aki ugyan nem jött ki, de azt ajánlotta, hogy ne hűtőfürdőzzünk, hanem tekerjük be vizes lepedőbe tetőtől talpig és 10 percenként rázzuk meg a lepedőt. Ezt 3-szor 10 percig csináltuk, ami végül segitett és akkor már csak 38,6 volt a láza levonva, igy el is aludt, és aludt reggel 7-ig.
Teljesen láztalanul ébredt, sőt egész nap láztalan volt, egészen este fél 6-ig, akkor megint 39,2 volt, úgyhogy megint megcsináltuk a lepedős trükköt + gyógyszert kapott és egy óra alatt lement 38-ra, ez már elég jó, igy is aludt most el. Reméljük nem lesz ébredés és jó lesz az éjszaka.
Egyébként a pisijének az üledéke is negativ lett, a tenyésztés még nem készült el. Viszont a doki néni adott antibiotikumot, mert bár eddig szinte minden negativ, de aggasztja ez a magas láz. Ő holnaptól szabin lesz, de azt mondta, hogy bármi van, vagy a láz nem múlik, menjünk azonnal, átadott minket egy másik dokinak.
(Ma hasmenése volt Marcinak, úgyhogy ez már bárminek is számithatna, de várunk holnapig. Nagy a gyanúm egyébként is, hogy a pocakjával van a gond alapvetően, mert sokat morog neki és sokat is pukizik.)
Enni nem nagyon evett, de nem is erőltetjük, mert szerencsére jó sok folyadékot ivott.
Hát, röviden igy alakult az első szülinapunk!
Emiatt nekem is furi volt, bár időnként megemlitettem, hogy mi történt adott pillanatban egy évvel ezelőtt!
Amúgy a párom is beteg már napok óta, de ma estére én is elég szarul lettem, úgyhogy ez tuti a virus.
Na, megyek, ki tudja milyen lesz az éjszaka!