Új privát üzeneted érkezett!

Dolli!

Gondolod, hogy az elválasztás akadálya lenne a babának? Én tudok olyat, aki bőszen szoptatott terhesen is. Nem hiszem, hogy ez akadály lenne.
Irigyellek azért, hogy belevágtok!
Mint emlitettem, nálunk egyenlőre kicsi a hely. De alapvetően is nagyobb korkülönbséget szeretnénk a gyerkőcök között.

Nyafi!
Nekem is minden elismerésem, hogy birod a sulit Gigi mellett. Én "csak" dolgozom itthon, de azt sem egyszerű megoldani Marci mellett.

Képzeljétek, péntek éjszaka ugyanazt csinálta Marci, mint múltkor Gigi. 2 órán keresztül csak sirt. Gyanitom, hogy az utolsó egy óra már csak hiszti volt, mivel az első negyed órában kapott Nurofent és be is kentem az inyét. Nem derült ki mi volt az oka az esetnek, de én nagyon rosszul kezelem ezt a helyzetet, mivel nálunk ez volt az első ilyen eset a lassan 12 hónap alatt.

Kép
makkmarci

sajnálom marci megértem!!!!!!!!!!!!!!mit melózol otthon?

Kép
nyafi

Könyvelek, adótanácsokat osztogatok. :)

A ma éjszakánk is hasonlóan alakult a péntekihez. Kezdem azt gyanitani, hogy valami rosszat álmodhat és utána már nem akar egyedül lenni. Remélem, nem folytatódik a dolog.

Kép
makkmarci

Sziasztok!

Makkmarci! Én is olvastam olyanról, aki terhesség mellett szoptatott, de én nem akarok még ennyit sem kockáztatni, mert az ellenkezőjéről is sokat hallani. És végülis lassan 19 hónapja kapja az anyatejet! :)
Nekünk az én korom miatt fel sem merült a sokkal nagyobb korkülönbség. Azért kivi vagyok, milyen lesz! :)
Remélem megoldódnak az alvásgondok, ezek átmenetiek szoktak lenni, utána minden megy a régi kerékvágásban.

Nyafi! Persze, hogy emlékszünk Henire! :) Tyű, hát ott sem lesz nagy korkülönbség akkor! :D
Akkor államvizsga és minden finomságával együtt jön ez a félév? Hát sok erőt hozzá! :D

Képzeljétek, vettünk kengurut, ami 18 kilóig jó csibének, és ma ki is próbáltuk, nagyon kényelmes! És lementünk sókamrázni is kicsit, most járni fogunk egy darabig, remélem, segít, mert éjjel elég tisztességesen köhögött szegénykém megint. De lehet, hogy párom is benevezem egy sókúrára, nem tudom már hányadik betegsége neki is idén.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Marci van suttogó könyved?
Dolli hova jártok sókamrázni? hány éves vagy?

Kép
nyafi

Nyafi!
Nincs suttogó könyvem, nem igazán értek egyet a benne találtakkal, amit eddig hallottam róla.

Marci tegnap estére megint belázasodott. Egyenlőre megint ott tartunk, hogy semmi más tünete nincsen, úgyhogy lehet, hogy megint "csak" a 3 napos láz, vagy megint fogacska van a dologban. De ennek eddig semmi jelét nem láttam. Nem tudom mit csináljak, mert a dokink mindig azt mondja, hogy amig csak láz van, addig nem tud mit adni. Ebben igaza van, de 2 hete estünk át az előző 3 napos lázon...
Egyébként este már 7-kor aludt, 9 körül felsirt, de utána aludt reggel 6-ig. Úgyhogy valószinű köze van a láznak az előző éjszakák eseményeihez.

Kép
makkmarci

Jaj, szegény Marci baba! Mennyi volt a láza?

Nyafi! 34 vagyok. :D Itt Érden van a központban egy sószoba kialakítva.

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

És már öregnek gondolod magad??? Nem hiszem, hogy az vagy?

Most nem volt olyan magas, mint múltkor, most "csak" 38-38,3. Olyan, mintha látnék egy fogacskát a lenti jobb 2. Szerintem az a ludas.

Kép
makkmarci

Jajj, azért még nem temetem annyira magam :lol: , de ugye egyre több a kockázat, lassul a regeneráció... A test öregszik sajna, még ha szellemileg nem is tudom ezt a korosodást követni! :lol:

Remélem, hogy csak a fogacska a ludas Marcinál!

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!
A 35 éves korhatár igazándiból az első gyereknél vizválasztó. Azon meg már túl vagy! :)

Nagyon úgy tűnik, hogy a fogacska a ludas Marcinál, mert most este a tápis cumisüveget sem volt hajlandó bevenni a szájába... Úgyhogy most megint ott tartunk, mint egy hónapja, mert a tejpépet meg megette. Tápi meg megy a csapba. Csak azt nem tudom, hogy holnap mit kináljak neki, mert annyira örültem, hogy visszaszokott az esti tápira a tejpép helyett, olyan jó lenne, ha megmaradna annál.

Kép
makkmarci

Ma is folytatódik Marci láza, úgyhogy fél 12-re megyünk a gyerekorvoshoz. Inkább megnézetem, inkább mondja azt, hogy nincs semmi baja...

Kép
makkmarci

Jobbulást Marci! Mi az ami nem tetszett a suttogóban? Mit hallottál róla?
Teki nem öreg vagy, hanem dili... :lol:

Kép
nyafi

Na, megjöttünk a dokitól. Természetesen most sem talált semmit. Nem piros Marci torka, tiszta a tüdeje, nem érzékeny sem a füle, sem a pocakja. Úgyhogy most várunk. Nagy valószinűséggel fogacska van a dologban, de ha pár napon belül nem múlik a láz, akkor vissza kell menni.

Kép
makkmarci

Nyafi!

Én nem szidom a könyvet, csak én nem értek egyet azzal, hogy egy sablont húznak minden gyerekre. Minden gyerek más, és lehet, hogy az egyik gyereknél bejön, amit ott irnak, a másiknál nem. Egy ismerősöm olvasta, és egyfolytában ezzel példálozott, amikor megszületett a gyereke. A kislány 13 hónapos és még nem alussza végig az éjszakát, általában 2-3-szor fent van.
Meg én nem hiszek az ilyen dolgokba, hogy akkor most x percig hagyd a gyereket sirni, aztán már csak y percig.
Én abban hiszek, hogy mindenki megismeri a saját gyerekét és Ő tudja, hogy mi neki a jó.

Remélem, érthető voltam, és nem bántottam meg vele senkit! Nem itélek el senkit, aki hisz az ilyenben, de én nem...

Kép
makkmarci

Nos marci az a helyzet, hogy a suttogó kimondottan nem hagyja sírni a gyereket, és az is, hogy elég sokféle gyerek van a szemszöge szerint. Szerintem olvasd csak el.

Kép
nyafi

Nyafi!
Én nem mondtam, hogy hagyja sirni a gyereket. Sejtettem, hogy félreérthető leszek. Amit irni akartam az csak annyi, hogy nem hiszek a könyv szerinti nevelésben. És ez nem csak a suttogóra vonatkozik, hanem bármilyen babás könyvre.
Én jobban szeretek emberekkel beszélgetni és az ő tapasztalataikból épitkezni. Ha valami volt/van Marcival, megbeszélem az ismerőseimmel, tesómmal, stb., hogy ki mit tapasztalt és mivel tudom, hogy minden baba más, ezért azokat a dolgokat próbálom a saját babámon, amikre úgy gondolom, hogy nála az beválhat.
Igazából csak ennyit akartam erről irni! :) Nem szeretnék konfliktust!

Egyébként kiderült Marci baja. Tegnap este és ma reggel is már 38,7 volt a láza és délután megint nagyon sirt, úgy, ahogy múltkor éjszaka, csak mivel most teljesen fent volt, ezért nem tudott magával mit kezdeni, iszonyatosan feszitette magát, nem volt neki jó fekve, bepelenkázni nem tudtam. Kezdtem gyanitani, hogy a pocakja lesz a dologban. Felhivtam a gyerekorvost, aki mondta, hogy menjünk be a Madarász Kórházba ultrahangra. Be is mentünk rögtön. kiderült, hogy oda húzódott neki az influenza, teljesen fel van puffadva szegény és a mirigyei is kicsit gyulladtabbak. Szóval ez van már egy hete. Nehezen, de kiderült, csak a láz csökkenne már.

Kép
makkmarci

Sziasztok!

Jaj, szegény Marci! Jobbulást neki! Akkor lehet, hogy emiatt vacakol az evéssel is?
Kapott valami gyógyszert rá? Vagy csak tüneti kezelés?

Suttogó: Én sem tudtam elolvasni, pedig próbáltam még terhesség alatt, de nem ment. Lehet, hogy most már más szemmel látnám a dolgot (lehet, hogy kölcsön is kérem valakitől, hátha), de elsőre nekem nagyon didaktikusnak tűnt, azt pedig nem szeretem. De az is lehet, hogy mivel én korábban is sok könyvet olvastam hasonló témákról, ezért nem találtam jónak. A másik ilyen könyv az: Anya, taníts engem. Mondjuk azt már óvónéni koromban sem nagyon bírtam. :) Ennek ellenére úgy vagyok vele, hogy igyekszem minél többet olvasni (könyvek, cikkek, fórumok :wink: ), és azokból szűröm le, hogy mi az, ami nálunk működőképes lehet.

No és voltam a héten pajzsmirigyes dokimnál és tegnap Halásznál is, és zöld utat kapott a tesóprojekt! :D

Trimi! Hogy vagytok? Anyud?

Nyafi! Ti hogy álltok az éjszakákkal?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Semmilyen gyógyszert nem kapott rá, azt mondták láz- és fájdalomcsillapitás és sok folyadék.
Már 6 napja lázas, ez egy kicsit zavar már, de legalább ma már nem ment fel 38,7-ig, mint előző napokon.

Túl vagyunk az első szülinapi bulin. :) Túrókrémes tortát csináltam Marcinak, persze egy falatot sem evett belőle. Pedig imádja a túrókrémet és még barackot is tettem bele.
Amúgy édesen próbálta elfújni a gyertyát és a marcipán le is szedte róla. Cuki volt! :) Rengeteg ajándékot kapott és mindennek tudta mit kell csinálni. :)
Majd teszek fel képeket!

Kép
makkmarci

Marcikának jobbulást! Boldog első szülinapi bulit! Kik mentek el? Jól bírta így betegen? Nincs harag, nekem nagyon bejött a suttogó, azért merem ajánlani.
Teki tegnap éjjel felébredt, 39.2 volt popóban a láz, kapott kúpot, le is vitte, meg picit borogattam a homlokát. Ma remélem aludni fog. Most este csak hőemelkedés volt, de ez a germicid nyugtató is, sztem éjjel aludni fog. nem tom, hogy fog, vagy vírus, de nem baci sztem, mert nem piros a torka, nincs takony, prüszkölés, köhögés semmi.

Kép
nyafi

Jaj, szegény kis beteg, fogzós babák! :?
Szerintem nálunk is jön végre a 12., mert nagyon sokat ébredt sikítva ma éjjel.

Makkmarci! Hányan voltatok? Édes lehetett, ahogy próbálkozott a gyertyafújással. :D Géza ezt anno nem próbálta. Most is, ha játékból főzünk és mondja, hogy meleg, és mondom, hogy fújjuk meg, akkor rábukik a lábaskára vagy a tetejére és összenyalja! :)
Ezt a túrós tortás receptet átküldöd légyszi? Akár priviben is...

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

A család egyik fele volt itt. A szüleim, tesómék a két keresztfiammal, valamint a nagymamám. Tizen voltunk a 35 nm-en, nem volt gyenge a dolog. :)
Eleinte elég nyűgös volt Marci, mert már a délutáni alvásból úgy ébredt, de kapott egy kis Nurofent és jól lett. Aztán már nagyon élt, pláne, amikor nekiállt bontogatni. Este persze alig akart elaludni, pedig hulla volt, csak nagyon fel volt pörögve.
Ma is, most sikerült letennem csak aludni, annyira játszott. (pedig ilyenkor lassan már a 2.alvása jönne)

Jövő vasárnap megyünk anyósomékhoz, ott is lesz egy kisebb ünnepség, meg a héten jönnek a barátok. Persze tőlünk is kap majd még sok puszit a nagy napon. :)

Dolli!
Szivesen megosztom a túrótorta receptjét, bár nem bababarát, de isteni finom. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz.
Ma tizóraira már megette Marci a maradék túrókrémet. :)
Marcival már az ebédeknél is gyakoroltuk a fújást a melegre, persze még nem tudja úgy csücsöriteni a száját, de ha mondod neki, hogy fújjad, akkor úgy csinál, mintha... :)

Szegény Gigi! Azért a 39,2 az nem semmi! Ez már levonva ennyi??
A germicidet nem receptre adják, ugye?

Kép
makkmarci

Dolli!

Elküldtem priviben a receptet!

Kép
makkmarci

Ime néhány kép tegnapról! :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
makkmarci

látom értelmes jó ajándékokat kapott a fiad. Nagyon kis pasis már... Nem levonva 38.7 a láz. De ma már nem volt. El is mentünk a Normafához szánkózni. Töltök én is képet. Kép anya menjünk már.... Kép Kép Kép

Kép
nyafi

Nagyon cuki Gigi is! :)
És köszönjük a bókot, Marci valóban elég pasis már most is, elég hamar kinőtte a "babaságot".
Marcinak is 38,7 volt napokig a láza, de nekünk is megvolt ma az első lázmentes napunk!! :)

Kép
makkmarci

Ja, az ajándékokra mi kinosan ügyelünk. Nem veszünk drága, értelmetlen ajándékokat.
Annak a hivei vagyunk, hogy a gyerek ne szokjon hozzá a drága ajándékokhoz, mert akkor nem lehet egy idő után überelni a dolgokat. Inkább sok kisebbet veszünk mi neki.
A családnak is megmondtam, hogy mi az, amit vehetnek, sőt, anyuék ajándékát mi vettük meg, mert nem akartak hülyeséget venni.

Kép
makkmarci

Marci mára kicsit köhögni kezdett és megint iszonyatosan belázasodott, le sem tudtuk vinni a lázás simán lázcsillapitóval. Igy a Madarász kórházban kötöttünk ki. Kicsit piros a torka, de sem a tüdeje, sem a füle nem beteg szerencsére. Viszont a doktornénit nagyon nyugtalanitja, hogy egy hete lázas és hogy most le sem meg neki. Igy vérvételt is csináltak és vizeletet kell majd visszavinni, mert persze ott rögtön kapott zacskót, délelőtt 11-kor, de azóta nem volt hajlandó sem inni, sem pisilni, pedig ebből lehet a legtöbbet kimutatni.
Szóval, most várunk, amig kiderül mi lehet Marci baja. Elég szörnyű ez a bizonytalanság. Nemsokára hivni kell a doktornénit a vérvétel eredményéért.
Szép kis első szülinap ez! :(

Kép
makkmarci

Jaj, szegény Marci baba! :( Drukk, hogy minden rendben legyen, illetve hogy találják meg, mi okozza a lázát.

Nagyon tündériek a gyerkőcök!
Nyafi! Az az anya, menjünk már kép iszonyat helyes! :lol:

Marci a második képen nagyon tündér! Hihetetlen, hogy tudnak örülni! :)
És jól néz ki a torta is! Már várom az alkalmat, amikor végre megcsinálhatom. :D

Ajándékokra én is kényes vagyok! :D

Kép
Kép
tekiroll

Beszéltünk a dokinénivel. Semmi extra nincs a vérben, csak egy kis baci, de nem vészes mennyiségben. A délután sikerült némi pisit is összegyűjteni, igy azt majd holnap bevisszük.

Viszont délutánra és estére 39,6 lett a láza, már levonva!!! És hiába próbálkozunk csak nagyon ideiglenesen lehet levinni. Most éppen alszik 39,5 fokos lázzal, mert felsirt és mire mindent előkészitettünk az újabb hűtőfürdőhez elaludt a mellkasomon, és nem ébresztettük fel, hagyj aludjon amig tud, majd ébredéskor jön az újabb fürdő. Szegény, nem érti miért kell ennyit pancsizni... De ez sem nagyon használ neki! Teljesen ki vagyok, annyira sajnálom szegényt!

Valakinek valami használható ötlete nincs esetleg?

Kép
makkmarci

Tegyél krumplit (persze egy szeletet) a talpára és rá zoknit , hátha az leviszi, amúgy BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Mi egész jól vagyunk kiéve hogy mostanába egész keveset eszünk. Ayum korházban van kap kemot meg izótópos vizsgálatot

Kép
trimi2003

Marci mi volt hogy egy nap 3 ször hűtőfürdő, két germicid kúp és 3 nurofen. az levitte.
Trimi sajnálom anyud. Mennyi az a kevés evés? Gigi most egy pár napja megint nem eszik. Értsd úgy, hogy 3 kanál szilárd kaja és 700ml táp a napi program

Kép
nyafi

Marci!

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Makkmarci! Nekem sincs sajna több ötletem a lázcsillapításra. Úgy sajnálom, hogy így alakul az első szülinap. :( Hangulata milyen egyébként a nagyfiúnak?

Kép
Kép
tekiroll

Kb egy joghurt és szopi, de valószinű hogy a foga mert eléggé duzzadt a fogínyja.

Kép
trimi2003

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! :) Hát, azért ennél jobb szülinapot is el tudtunk volna képzelni, de reméljük több ilyen nem lesz!

Éjjel fél 1-ig ment este a móka. A végén már ügyeletet is hivtunk, aki ugyan nem jött ki, de azt ajánlotta, hogy ne hűtőfürdőzzünk, hanem tekerjük be vizes lepedőbe tetőtől talpig és 10 percenként rázzuk meg a lepedőt. Ezt 3-szor 10 percig csináltuk, ami végül segitett és akkor már csak 38,6 volt a láza levonva, igy el is aludt, és aludt reggel 7-ig.
Teljesen láztalanul ébredt, sőt egész nap láztalan volt, egészen este fél 6-ig, akkor megint 39,2 volt, úgyhogy megint megcsináltuk a lepedős trükköt + gyógyszert kapott és egy óra alatt lement 38-ra, ez már elég jó, igy is aludt most el. Reméljük nem lesz ébredés és jó lesz az éjszaka.
Egyébként a pisijének az üledéke is negativ lett, a tenyésztés még nem készült el. Viszont a doki néni adott antibiotikumot, mert bár eddig szinte minden negativ, de aggasztja ez a magas láz. Ő holnaptól szabin lesz, de azt mondta, hogy bármi van, vagy a láz nem múlik, menjünk azonnal, átadott minket egy másik dokinak.
(Ma hasmenése volt Marcinak, úgyhogy ez már bárminek is számithatna, de várunk holnapig. Nagy a gyanúm egyébként is, hogy a pocakjával van a gond alapvetően, mert sokat morog neki és sokat is pukizik.)
Enni nem nagyon evett, de nem is erőltetjük, mert szerencsére jó sok folyadékot ivott.
Hát, röviden igy alakult az első szülinapunk!
Emiatt nekem is furi volt, bár időnként megemlitettem, hogy mi történt adott pillanatban egy évvel ezelőtt! :)
Amúgy a párom is beteg már napok óta, de ma estére én is elég szarul lettem, úgyhogy ez tuti a virus.
Na, megyek, ki tudja milyen lesz az éjszaka!

Kép
makkmarci

Na akkor marcinak pont az a baja, mint az apjának. Ment az apja dokihoz? hátha nála rájöttek mi a baj, és akkor marcinak is tud segíteni a saját dokija, ha van kórisme. Egyébként boldog szülinapot!
trimi nálatok is jobbulást! viburcolt probáltátok fogzásra?

Kép
nyafi

Sziasztok!

Igen, volt az apja dokinál, de neki "csak" az influja van, sőt tegnap estére én is nagyon szarul lettem, úgyhogy ma már dokinál is voltam, sőt tüdőröntgenen is, mert azt hitték kapásból tüdőgyuszim van, de szerencsére még időben elkaptuk.
Úgyhogy most egymást kúráljuk.
Viszont ma nem volt már Marcinak láza!!! :) Ha holnap sem lesz, akkor azt hiszem túl vagyunk a dolgon az ő részéről. Viszont nagyon nem akarja bevenni az antibiotikumot... Egyfolytában kiköpi és nem tudom mit csináljak vele.

Kép
makkmarci

Makkmarci! Remélem, túlvan Marci a nehezén! Nektek is jobbulást!
Milyen antibiotikumot szedtek? Hogy adod be neki? Mi is szenvedtünk vele, aztán a tömény szörppel való hígítás jött be. Bár nem vagyok híve, de miután minden mást elutasított, muszáj volt.

Kép
Kép
tekiroll

BOLDOG SZÜLINAPOT ENIKŐNEK!!!!! :)

Kép
makkmarci

Dolli!

Amoxicillint kap Marci, ami szirup és elvileg málna ize is van, de nem akarja megenni. Hogy érted a tömény szörppel való higitást?

Kép
makkmarci

Köszönjük!

Kép
trimi2003

Enikőt Isten éltesse! :D
Kép

Marci! Hát ha málnaízű valóban (azért kóstold meg, mert én is volt, hogy koppantam), akkor a tömény szörp nem segít. Én kb ugyanannyi szörpöt összekevertem az antibiotikummal, mint maga a gyógyszer. Ha viszont az édes íze miatt nem jön be, akkor inkább lágyítani kéne mondjuk joghurtfélével. Túlhígítani sem jó, azt is kipróbáltam, mert akkor meg tovább tart a keserű utóíz (amennyiben van mellékíze).

Kép
Kép
tekiroll

Enikő boldog szülinapot!
Marci probiotikumot mindenképp adj neki, ha már lemegy végre az a fránya antibio.
Kép

Kép
nyafi

Persze, kap Normaflort hozzá, azt már múlt hét óta kapja, mert ugye először azt hittük, hogy a povijával van baj!
Nagyon cuki ezen a képen Gigi! :)

Kép
makkmarci

Kiderült, hogy miért sír éjjelente keservesen a lányom. BÁRÁNYHIMLŐS! Voltunk ma anyukámnál, mert ma itt nem volt fűtés, hát a lányomnak délben, mielőtt leraktam aludni, rendesen tele lett piros pöttyel. Anyum felhívta a szomszédnénit, aki nagyon jó gyerekbőrgyógyász, (szerencse a szerencsétlenségben) és du átjött, hümmögött, mondta, hogy hófehér a bőre, aztán azt is, hogy cuki kis pulykatojás. Naggggyon pöttyös. Kaptunk rá mindenfélét, Gábor este bekente, Gigi meg kissé kiborult a kenegetéstől, meg a zuhanyozástól, (ugyebár ő meg van szokva a fürdéssel) meg attól, hogy nem voltam otthon, mert a 3. gyógyszert hajkurásztam a kerületben. Most alszik.

Kép
nyafi

Jaj, szegény Gigi! Marci unokatesója is nemrég esett át rajta. Nagyon viszketnek Giginek a pöttyök, vakarja őket? Már tűri a kenegetést?
A kis teste mindenhol pöttyös vagy csak frekventált területek vannak?
És a lappangás miatt kelt éjjelente? Azt mondták, hogy lehet attól?
Nem lázas? Mert az is járhat vele, meg a nátha, torokfájás is.

Kép
makkmarci

na mégse bárányhimlő volt, hanem iszonyú durva allergia. Két variáció van, vagy epres joghurt, vagy szilvás gombóc. Mind a kettőt száműzöm egy évre. Már elmúlt, jobban van. Nincs pötty se.

Kép
nyafi

Jaj, szegény! Eddig egyiket sem próbáltátok előtte?? Milyen epres joghurt volt? Mert Danonino-ban Marci már evett epreset, de át akarok térni a normál joghurtra, csak azért az mégis másabb és egy kicsit félek...
Szilvát eddig nem evett bébi kajában? Arra nem nagyon szoktak allergiásak lenni, nem?

Kép
makkmarci

Sziasztok!

Nyafi! Nagyon kis angyali Gigi a képen! :) Durva ez az allergia. :?
Szegény csajszi! Epresből én még nem mertem a joghurtot sem adni, nekem azt mondta a védőnéni, hogy inkább ne még joghurtban sem, amiben elvileg ugye a kis magocskák nincsenek. Mondjuk így, hogy a mogyoróra allergiás, most már százszor meggondolom, mielőtt esetleg megkóstoltatom vele.
Meggyes joghurtból is csak a könnyű és finomat adom, mert az actívia meggyes "nyomokban tartalmazhat mogyorót". Pedig az sokkal fincsibb. :)

Makkmarci! Ti hogy vagytok így családilag?

Mi ötödik napja nem szopizunk, Géza maga kezdeményezte a 19. hófordulón pont. Ült az ágyában és ki akartam venni, hogy akkor szopi, erre két kezét szája elé tette és közölte hogy tuti, azaz elég! :) Hirtelen azt sem tudtuk mit csináljunk, hova kapjunk, mert akkor más rituálé kell a lefektetéshez, de már működik a mese-ének kombináció! És egyre hamarabb elalszik! :)

Kép
Kép
tekiroll

Tényleg amit Viki ír a suttogóról az tök igaz Dyt! És az is nagyon fontos, hogy megmond neki, hogy jönni fogsz vissza, de ha nem ötpercre mész, akkor nem szabad mondani, hogy nemsokára, mert ha késöbb jössz, nem fog neked hinni. Meg kell mondani mennyi időre, akkor is, ha most még nem érti az órát.
Tusi én sírtam volna, de nem elkeseredésemben. Biztos helyesek lehettek séta közben.
Anika a durva az, hogy a kajálása ugyanilyen szenvedés maradt most is. Márti, meg a Viki szembesül vele gyakran és mindig elcsodálkoznak, hogy milyen lassan, milyen keveset, milyen milliméter nagyságúra nyitja a száját. És ő is olyan mint a többi, a szomszédban lényegesen többet és jobban eszik, azért IS viszem hozzájuk gyakran.
Lillának jobbulást!
Csajok elvigyem így oltásra? Nem tom az allergia után mehet ez az oltás? Nincs benne valami olyan anyag ami nem tesz jót? Mit tom én valami tojásfehérje vagy ilyesmi???? Már vas éjjel elmúltak a pöttyök és csütörtökön menne.
Nem csak porcukor volt Babuci!
A lányom puszilgat, de még nem cuppog!!!De nagyon nyálas!
Szilvi tök jól van a csaj, eddig is jól volt, csak pöttyös volt, de már írtam feljebb, hogy az sincs.
Viki biztos piszkálta eddig a foga és most jól kipihente magát.
Tényleg Dyt gyerekes szomszéd van? Vagy idős néni, aki mindig megcsodálja Bonit?

milyen a mese ének kombináció? És nem kap még vizet, vagy tejet se? Csak vacsi? És az mikor???

Kép
nyafi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?