Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

A fenti topik itt található: Babanet társalgó > Életmód> *** 90 napos fogyi***

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok csajszik!

Numato, Gombahölgy gratula nektek! Örülök hogy egyre bővül a topik.

Köszönöm lányok az elismerő szavakat, asszem ezt Viki nevében is megtehetem. Hát tényleg vannak nehéz pillanatok két gyerkőccel egyszerre, főleg mikor egyszerre nyűgösek, de amikor rám mosolyognak az kárpótol mindent. Meg hát plusz végtagkiffejlesztésben szerintem mindannyian otthon vagyunk. Bár valahogy így is mindig kevesebb a kelleténél. Most épp Zsombit a lábammal ringatom, Luca pedig a kezemben van. Sokszor eljátszanak egyedül is, Luca imádja a játszószőnyeget, Zsombornak a csörgős bohóc a kedvenc..

Chesti az a kép haláli!

Zsókuci, írtam mailt. A fogyókúrához asszem nem csatlakoznék, nekem inkább hízókúra kéne, a két gyerek leolvasztott mindent..

Zuzmó, pelenkázd csak szorgosan, jobb most pár hét, mint később egy esetleges műtét.

Na pussz, megyek sétálni, kezd a bébiknél eltörni a mécses.

Lucia
lucia1

Kép Lucababa fürdik
lucia1

Kép Csodálkozó biciklispostás
lucia1

Verababa és Ádám is gyönyörű! Na mentem, megkezdődött a kollektív üvöltés.

Pussz
lucia1

Lucia :)

Nagyon édesek!!! :)

Csajok:)

URTICA URENS homeos bogyód szed valaki? Tapasztalat? Tejserkentő ez is!

Hercegnőnk 80-140 között hamikál, kell még fejni utánna?

:)
mot

Sziasztok!

Verus köszöni a bókokat! :lol:

Numato!
Gratula! Rókakomával mi a helyzet? :wink: Remélem nem látogat gyakran!

Mot!
Szerintem nem kell így fejni, főleg, ha nem hagy ki evést.

Lucia!
De jó haja van Lucának!

Mindenki!
Talizzunk már! Mondjuk, ha kisüt a nap? Kéne valami jó helyet találni. Sajnos nem voltam múltkor a MOMban, nem tudom milyen, lehetne ott is. De: szerintem figyeljünk oda, hogy a picurkák egy része még csak szopizik, és nem biztos, hogy mindenki olyan bevállalós, hogy a MOMban megszoptatná. Esetleg művházban lehetne, azt meg tudom itt kérdezni, de attól tartok, a XVII. ker Ágin és rajtam kívül másnak nem igazán jó (a közlekedés pocsék). Vagy voltam egyszer még nagypocakkal egy babamamaklubban, amit egy belvárosi teázóban tartottak, ott nyugodtan szoptattak a kisbabások egy egy beugróban. Van valakinek valahol ismeretsége? Mondjuk akár nálunk is lehetne, de csak nyár közepén, mert van egy óriás kutyánk, akinek még nincs kerítése...
Most nincs más ötletem, de gondoltam felvetem, hátha másnak van :)
Ja, és persze az lenne a legjobb, hogy mindkét BMC-s topikból jönne mindenki!

Puszi
Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok gyors bekukk jövök majd még!
Taliban benne vagyok, mi lenne ha "be ennénk" magunkat egy játszóházba, vagy baba-mama klubbot kibérelni. Mégis csak jobb lenne, ahol letudnánk rakni a gyerekeket, mondjuk játszószőnyegre. Hmm?
Én csak Nikimből indulok ki, nem nagyon van el egy helyben, pl ha ülök, és Ő a kezemben. Meg a szőnyegen ismerkedhetnének a babákok :lol:

chesti

Sziasztok Anyukák, Apukák, Kismamák, Kispapák, és nem utolsósorban Kisbabák!

Eljött ez a nap is, csatlakoznék én is a szomszédból :oops: :roll: :wink:

Idáig húztam-halasztottam, hogy majd ekkor meg akkor, de talán már nem túl korai.

Csuda boldogság, hogy végre itt lehetek!
Október 4-re vagyok kiírva, és valószínűleg a Dél-Pestiben szülök.

Pénteken megyünk az Istenhegyi géndiagnosztikába. Aki volt ott kombinált teszten, ugye a vérvétel nem éhgyomorra volt?
Elfelejtettem megkérdezni :oops:

Jajj, kedves szülők, annyira szépek a babáitok!

KépKép
naposoldal

chesti

Sziasztok!

Voltunk ma UH-on, és mikor megláttam a kis pulzáló maszatot kicsordult egy könnycsepp. Naposoldal, ne keseríts el, hogy én meg már most átjöttem ide is irogatni, pedig még csak most lesz 7 hetes. Tudom , hogy korai még, de nem akarok most már semmi rosszra gondolni.

Chesti Nikije nagyon édesen nevet a videón és a többi babóca is annyira szép. Mi is mennénk szívesen találkozóra, várjuk a fejleményeket.

Zsókuci! Majd számolj be a fogyókúráról. A táblázatban átírnád a lakóhelyemet Gödöllőre légyszi! Eddig is itt laktunk persze, csak nem akartam lebukni ismerősök előtt (akik szerfelett kíváncsiak), hogy miben sántikálunk, de most már lehet.

Wiegandt doki nagyon rendes volt, én senki máshoz nem mennék, ha még egyszer kéne. A vizsgálat után besurrantunk a Szent János szülészetére az egyik kórterembe, mert én lehet oda fogok járni terhesgondozásra, és szülni. A meddőségiben a mai nap volt az utolsó látogatásunk (legalábbis egyelőre).

Itt a kép a mai UH-ról: ami úgy néz ki mintha az lenne a feje egy nagy szemmel az a szikhólyag és alatta van a kis maszatka a baba, aki már elérte a zöldborsó nagyságot.
Kép Aprányunk 6 hetes
gombahölgy

Gombahölgy!

Eszemben sincs elkeseríteni, sőt! Inkább bíztatlak, persze, hogy nem kell semmi rosszra gondolni!

Tudod, nekem az eleje kicsit ijesztgetősen indult ( kis vérzés, többször is ), ezért nem akartam még " ugrálni".
De teljesen természetes, hogy örülsz, és itt a helyed, hisz KISMAMA vagy.
És egyébként is jobb, ha a terhességgel kapcsolatos dolgokat itt beszéljük meg, hiszen annak idején ezért jött létre ez a topik.
Aztán mindenki szépen átköltözik úgyis ide, csak idő kérdése.
Én ebben mindig hittem.
Szóval, amit kérdeztél odaát: nekem először az tűnt fel, hogy a derekam kezd eltűnni ( korábban ez normálisan vékony volt )
A hasam pedig éppen csak nagyobb, mint korábban, inkább csak puffadásra emlékeztet.
De fog az is nőni hamarosan. Mindennek eljön az ideje :wink: :lol:
Azért a családtagok már észreveszik a különbséget :lol:

KépKép
naposoldal

Gomba!

Csudaszép a fotó!Gratulálok itt is!

Chesti!

Tünemény a videó!ÖÖ...megkérdezhetem Te mit csinálsz közben? :shock:

De szeretnék már én is átköltözni ide!

Puszi minden gyönyörű babának,mamának!
lukrécia

Sziasztok,

Na, végre kicsit kezd pörögni a topik! Nagyon helyes :lol:

Lanett,
Köszönöm, megkaptam a mail-t, szerintem ma vagy holnap írok én is :)

Lucia,
Tündéri ez a két gyerkőc, kis husik :D

Mot,
Mikor szültem és még reménykedtem… akkor én is elkezdtem szedni az Urtica Urens-t. Reggel beszedtem, estére már be is durrantak a cicik. Szóval rövidke tapasztalatom szerint jó :D

Rozus, Chesti,
Én is támogatom a talcsit, jó lenne mindekit (vagy legalábbis sok mindenkit) megismerni személyesen is. És a múltkori is nagyon jó volt. :D

Naposoldal drága,
Végre itt! :D:D:D Bele is tettelek a táblicskuba! :D

Gomba,
Javítottalak a táblában.
Nagyon aranyos a pocilakód, örülök, hogy minden rendben volt!!! A Wiegandt dokival kapcsolatos érzéseidet osztom, én is nagyon szeretem. :wink:

Szuszi,
Boldog 3. hónapfordulót Olivérnek :D

Dobok egy friss táblát, hogy legyen ezen az oldalon is :wink: :lol:

Kép Kép

Chesti,
szakmai kérdés, te hány pixelesként mentetted a táblát? Olyan furin néz ki, és sehogy sem sikerül normálisra beállítani :oops: :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Gomba
Gratulálok az első "fényképetekhez"!

Chesti
Szupi a videó!

Lucia
Lucának milyen nagy haja van!Igazi kiscsaj :D
gabicsibe

Sziasztok mindenkinek!! :lol:

Naposoldal!

Én is voltam az Istehegyi klinikán 12 hetesen, és nem kell éhgyomorral menni.Jó lesz majd látni ahogy mozog!!Nálunk nagy buli volt, mind a kettö pörgöt ezerrel!

Zsókuci drága!

Beírnád, hogy 04,12-én megyek Genatikai UH-ra?

Féjem pár éve csinálta a 90 napos diétát kb 17 kg-ot fogyot akkor.De már nincs hozzá kitartása, így vissza is jött neki.

Drukkolok nektek!! Hajrá csajok!!

A cukrom most 4,3 volt így folytatom a szénhidrát számolást,a vérnyomásom is szépen beállt, igaz szedem a Dopegyt-et.

Üdv mindenkinek!!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Sziasztok!

Tali? Nagyon jóóóóóóóóóó lenne!!

Gombahölgy és Naposoldal! Örülök, hogy itt vagytok. Gratulálok, és kívánok számotokra szép és nyugodt áldott állapotot. Kérdezzetek nyugodtam mindenfélét, ha tudunk szívesen segítünk, megosztjuk veletek a tapasztalatainkat. Legalább így mi is nosztalgiázhatunk egy kicsit. :wink:

Zsókuci, Chesti: én még kicsit hezitálok a fogyit illetően. Egyszer már elkezdtük a férjemmel ezt a diétát, de kb három nap múlva felhagytunk vele. A férjuram nem tud ilyesmit betartani, és nekem meg nehéz úgy, hogy közben mindenfélét főzök. De még hétfőig győzködöm magam.
Chesti, amúgy már kérdezni akartam, hogy te hogy állsz ezzel.... Tudod, év elején beszéltünk ilyesmikről. Nálam nem nagyon alakul a helyzet. :oops:

Rozus, Verus tündér kis husika! Tudom, hogy már írtam, de nagyon formás kis hölgy.

Lukrécia, kívánom neked, hogy minél hamarabb költözz át ide!

Puszi,

Ági

Kép
agnesm

Brigii,

17 hét? Hogy rohan az idő! Örülök, hogy jól vagytok. Gyere gyakrabban, és adj hírt magatokról.

Kép
agnesm

Numato!

Természetesen neked is szívből gratulálok és nyugodt, problémamentes hónapokat kívánok a szülés előtt!!!!!!!

Kép
agnesm

Lukrécia!

Jössz hamarosan, meglásd!
Bérelt helyed van itt!

Zsókuci, kedves!
Köszönöm a táblát!
Nekem így is tetszik, jó nagy lett a szívecském :lol:

Lányok, köszi a fogadtatást, olyan jóóóóó!

Brigi, köszi az infót. Ami azt illeti, én is csak a pozitív élményt várom, meg a látványt :D

KépKép
naposoldal

Sziasztok, kicsit ellustultam ami a babanetet illeti, visszaolvasni is alig bírtam. inkább csak átfutottam. szépek a babák.

Üdv az újaknak és boldog babavárást.

Zsókuci, köszi a boldog hónapfordulót. :)

Chesti, Niki édes a videón. hihetetlen, hogy milyen gyorsan bírnak majdnem sírásból hahotára váltani.

Mot, én szedtem az uritkát és szeretném hinni, hogy segített. mindenesetre idővel több lett a tejem.

Az elmúlt napokban Olivér is nyűgös volt és állandóan átrendezi az etetési és alvási időszakokat.

küldök képet én is.
puszi
Kép
mostanában ezt csináljuk állandóan :)
Kép
szuszi

Sziasztok!

De bepörgött a topic :lol: ezt szeretem :) Mindjár tnem is tudom követni :)

Viki jót nevettem a
[quote]t írta:ündércuni ez a kiscsaj!
szóláson :lol: A csajok nagyon édesek, néztem honlapon. :)

Taptau, Én is hulla vagyok, tuti az idő járás. :?
Nagyon pasis Máté, olyan jókat mosolyogtam ahogy neki esik a kenyérenk. :lol: Arról nem beszélve mennyire ügyes, hogy a kis motorral azonnal neki lódult. Kérünk képet róla. :lol:

Agnesm, akkor jó, ezt ismeretem, de nem mondták még, hogy ezt a melegítés miatt csináljuk. :lol: Jól leírtad, értehtő volt. :)
Várom a beszámolót, hogy bírja a delfin merülést. :)
Ádám tipikus pai :) máris a kormány mögött a helye. Szoktatok bújocskázni? :)
Fogyi...hát tessék csatlakozni hozzánk :) Épp azért kezdem el, mert ez a féktelen csoki zabálás már nagyon gáz :lol: :oops:

Zuzmó, jajj szegény Jázmin :cry: , de ahogy Lucia is írta, inkább ez a pelus, és reméljük rendbe jön mihamarabb.

Rozus ahogy megláttalak a kádban, egyből Rubint R jutott eszembe. :) Az a kazi nekem is meg van. :) Látszik mennyire élvezi Verus, tuti imádni fogja a babauszit is. :)
Verus, és az elefánt...jajj kis hhussiiiiii, hogy gyömöszöli már :lol:

Numato, de jó látni :) Nagyon örülök nektek, és tessék minnél többet jönni.
Nagyon jeleket ne keress magadon szerintem, de nekem is görcsölt ott lent, azt hittem megfog jönni. :) Rendezkedik a méhed a babára :)

Manda drága :) igen elolvastam, imádlak, fülig ért a szám..meg a férjemé is.
Remélem nagyon gyorsan itt köszönthetünk, szurkolok áprilisban nektek. :)

Bibike a kórházbezárásról... ez most nagyon nem jókor jött. Remélem dokid kitalál valami okosat.

Lucia jó kis súlyzóid vannak, el is képzeltelek, egyik a kézben, másik a lábadon :lol: Asszem Téged nem várunk a fogyis topicba. :) Lucának fantasztikusan sok haja van :lol: megzabálom, huuussiiiiiii :lol: Ahogy nézem a képeket, mintha egypetéjű ikrek lennének :lol:

Napcsi :lol: végre itt :) október jó hónap :lol: és csak pozitivan :)

Gomba de aranyos a kis picur :) Igen ilyenkor még szinte csak egy nagy fejből állnak :lol: , de annyira aranyos. Semmi rosszra nem gondolni, nem lesz semmi baj!

Lukrécia :lol: :lol: :lol: ööööööööööööö, hát Én erőművészest játszom. :) Amúgy minden grimasszra mostanság igy kacag :lol: megzabálom, és nagyon hamar várunk ide :)

Brigii, reméljük nekünk lesz kitartásunk a fogyihoz :) Jól vagytok amúgy? Babócák buliznak rendesen ?:)

Na megyek is,mert lefejelem a billentyűzetet :) jóéjt mindenkinek. :)

chesti

Szuszi, de jó látni :) Olivér megtanulta a nyelvöltögetőst? :) Gyönyörű kis fickó lett belőle! :lol:

chesti

Naposoldal, én is a Dél-Pestiben szültem!

Kép
agnesm

Sziasztok Lányok!

Naposoldal!
Üdvözöllek e topikban. Örülök, hogy végre elszántad magad, és ide is bejelentkeztél! Annak meg még jobban, hogy jól vagytok. Megkérdezhetem, hogy miért mégy a géndiagnosztikai központba? Ott precízebb a vizsgálat, mint egyébként? Hétfőn ui. én voltam a dokinál tarkóredő-mérésen, szerencsére minden oké, de szerinted érdemes ott is csináltatni egy vizsgálatot?

Gombahölgy!
Örülök, hogy Te is csatlakoztál!

Numato!
Nagy-nagy gratula, a fagyikákhoz. Azt tudod-e, hogy ilyen szép magas hcg-vel nagy eséllyel ikreid lesznek? :wink:

Anyukák!
A babák egyszerűen falnivalók! Tegyétek csak felfele a képeket, annyira jó nézegetni!

Zsókuci, Chesti!
Kitartás a diétához. Azt hiszem nálunk a kispapára férne rá, majd áttekintjük, hogy milyen is, aztán lehet, hogy rászánja magát...

Bibike!
Elhiszem, hogy nem örülsz a kórházbezárásnak, de majdcsak kialakul a dolog. Én is hasonló cipőben járok. Az én dokim a Schöpfiben van, és ugye ott is lehúzzák a redőnyt, vagy magánkórház lesz, az pedig ki tudja megfizetni?

Gyorsan írok egy pár szót magunkról is, mert egy kicsit eltüntem mostanában. Ennek az az oka, hogy elkezdem dolgozni és még nem szoktam meg, hogy vége a lustálkodásnak. Persze igyekszem vigyázni magunkra, dehát az egész napos ücsörgés a munkahelyen nem olyan, mint az itthoni jövés-menés, fekvés stb. Mindenesetre úgy mentem, hogy amint elkezdek stresszelni vagy jobban fáradok, irány a nyugalmas otthon.
Hétfőn voltunk tarkóredő-mérésen. A dokibácsi szerint minden oké a babákkal.
Az én a hasam eléggé felpuffadt, már elég hamar, aggódtam is a tulstimu, de a doki szerint vannak olyan kismamák, akiknél ilyesmi előfordul a hormonháztartás változása miatt. A puffadás miatt aztán a régi nadrágjaim cipzárját már nem is tudom összehúzni... :roll:

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok!

Rég jártam erre, nagyon beindult a topik.Nem győztem olvasni. És mennyi új kismama, nagyon beindultak a BMC-ben.

Nagyon édesek a babás képek, Chesti videója meg nagyon tündéri, az a rötyögés.

Chesti: Jó ötlet volt átadni Zsókucinak a táblát, így legalább tovább marad velünk.

Úgy látom én vagyok a következő, már most nagyon lassan telik az idő. Pocaklakó nagyon aktív, olyan férfias rugásai, türemkedései vannak és persze leginkább akkor jön rá az ötperc mikor szeretnék végre aludni.

Kismamiknak jó pocakosodást, többieknek jó babázást.
Jó éjt!

csibe
csibe31

Hello mindenki!

Jó látni hogy ennyire beindult a topik!
És végre a fitalal kismamák is átköltöztek :wink:

Én ma reggel 5 óra óta fenn vagyok, mert a picurka úgy döntött hogy ez a legalkalmasabb időpont egy "kis" testmozgásra. Mondjuk nagyon éhes voltam, úgyhogy lehet hogy a gyomorkorgás ébresztette fel, mert most hogy megreggeliztem nyugi van. Imádom!!!! :lol: :lol: Mostmár minden reggel amikor felébred kitolja a popsiját vagy a buksiját az egyik oldalra, ésa tök jó látni a kis kitüremkedett kupacot a hasam egyik oldalán. Itt végre Apa is meg tudja szeretgetni, mert nagyon ravasz módon azonnal abbahagyja a mocorgást ha az apja a hasamhoz ér. :D

Lucia!
Luca milyen kis hajasbaba! Nagyon sűrű lehet! Tüneményesek mind a ketten!

Naposoldal!
Nekem is volt kombinált teszt csak Pécsen. Nyugodtan ehetsz előtte!

Chesti!
Hát tünemény a lánykád! Ezt a videót nem lehet mosoly nélkül végignézni! Nagyon aranyosan kacag! Ügyes vagy hogy ilyen jó kis videókat csinálsz!

Gombahölgy!
Gratulálok az első Uhos sztárfotóhoz! Hát igen, miből lesz a cserebogár? :wink: Jaj amikor még az enyém is ilyen picinyke volt... nem is volt olyan rég... Itt áll az összes UH-os fotó az íróasztalon előttem bekeretezve időrendi sorrendben :lol: és most rápillantottam az enyém ilyen korú képére. Olyan jó érzés!

Brigii!
Nagyon ügyes vagy hogy a cukrod így beállt, és már a vérnyomid is oké!

Szuszi!
Nagyon aranyos Olivér! Nagyon csini kiskrapek!

Gica!
www.gendiagnosztika.hu oldalon utána tudsz nézni az Istenhegyis vizsgálatnak. Ez azért jobb mert néznek egy kockázatértéket Down kórra, nyitott gerincre stb. anyai vérből néznek egy két értéket+ az Uh eredmény alapján kijön egy %-os esélylatolgatás. Hogy ezzel az eredménnyel x% esélyed van arra hogy Down kóros lesz a gyerek. Az ára elég húzós, mi Pécsen csináltattuk meg, ott ingyenes mindenkinek mert a terhesgondozás része, és azért jó mert az amniocentézist ki tudod vele kerülni.

Tényleg milyen érdekes, azóta egyik kismama se járt úgy mint én, hogy kötelezték volna magzatvízvételre (amit én nem csináltattam meg) csak azért mert ICSI volt :?

Csibe!
Bizony Te vagy a következő és hihetetlen hogy utánad a második már én vagyok pedig mintha tegnap lett volna a lombik. Repül az idő. :lol:

Szép napot mindenkinek, majd még jövök!

lanett

Szép jó reggelt!

Köszönöm a gratulákat, olyan jó érzés:)

Rozus, szerencsére még egyáltalán nincs hányingerem, szerinem még korai, vagy nem? :wink:

Gica, igen, tudom, és még elég fura, de mndennél jobban várom a jövő heti ultrahangot, annyira szeretném látni a kis pontocská(ka)t :lol: :lol:

Chesti, szóval ez a hasfájás, ez normális?Mert Zeke annyira "megdöbbentett" a 222-es hcg-vel, hogy nem is volt időm kérdezni, aztán meg eszembe jutott, hogy egy csomó mindnet szeretnék megtudni, többek között ezt a hasfájást, néha olyan érzés, mint hasmenés előtt, aztán elmúlik....szóval ez okés, kicsit megnyugodtam.Neked mikor múlt el ez az érzés?
numato

Sziasztok,

Tényleg szuperül felpörgött a topik! :D:D: Tök jóóó!

Brigii,
Beírtam a táblába, a következőben már benne lesz.

Agnesm,
Nos igen, úgy elég nehéz lenne, ha „normál kajákat” kell főznöd a fogyi alatt. Úgy én sem bírnám, az tuti… Még jó, hogy hétfőtől már dolgozom, úgy azért könnyebb lesz (talán :wink: )

Naposoldal,
Mi is örülünk, hogy itt vagy! :D

Szuszi,
Tündéri Olivér a képeken. Milyen nagy fiú már!!!

Gica,
Ha rábeszéled a párodat, szívesen látjuk ám a topikban. :lol:
Nem lehet, hogy a babócák miatt nem tudod begombolni azt a nacit? :wink? Mégis csak 2 babóka növekszik odabent… :lol:

Csibe,
Örülök, hogy hallok rólad! :D nos, igen, te vagy a következő :D Ha tudsz, gyere sűrűbben :)

Lanett,
Örülök, hogy minden rendben nálatok. Írok ma szerintem :) Puszi addig is.

Numato,
Hát a 222-es hcg eléggé valószínűvé teszi, hogy ikrek laknak odabent. Nekem anno 111-es volt, és ikrekkel indult a dolog… :wink: De majd az UH-n kiderül! :D

Puszi mindenkinek!

Kép
Végre süt a Napocska! :D:D

Kép

Kép
zsókuci

Ma vagyunk 5 hónaposak...jesszum, hogy rohan az idő :lol: :lol:

Gica, de jó hallani rólad. Hát igen a lustit meg lehet szokni, aztán bele is lehet unni. :) Örülök, hogy minden rendbe a babukákkal, UH fotó nem készült? Olyan rég láttunk ikres Uh-t. :)

Csibe lassan szúrkolhatunk nektek. :) Tessék többet jönni, elevenítsd fel bennünk milyen amikro szétrúgnak belülről :)

Share és kis Mátéja :) Jó lenne képeket látni :)

Lanett :) Apuka keze többször legyen a pocin :) meg kell szoknia :) Ilyenek ezek a babukák, ahogy idegen test, tárgy ér a pocihoz, azonnal elillanak, és védik magukat, annyira aranyosak. :)

Numato :) Hát én már nem is emlékszem mikor múlt el, de a 12. hétig nekem szednem kellett a magne B6-ot, mert annyira bekeményedtem a görcsöktől.
A 222-es HCG nagyon iker gyanús :)

Zsókuci, fogyitársam :) Msn-en beszélünk :)

Nikim ahogy leteszem a játszóra már azonnal hasra is fordul, van hogy le is "mászik" a szőnyegről :)
Ma voltunk baba-mama tornán, haláli édes volt, nézelődött, nevetgélt, forgolódott, igaz a végére azért eltört a mécses, túl sok minden "történt" vele. :)

Na megyek is lassan fel kel, és eszünk. Puszi mindenkinek. :)

Asszem kezd kicsi lenni a játszószőnyeg. :)

Kép

chesti

Sziasztok!

Megjöttünk az UH-ról. Minden OK

"A" CRL- 19 mm, FHR: 140/min

"B" CRL - 17 mm, FHR: 140/min

Kedden mehetek a védőnőhöz a kiskönyvért

Lanett, nekem is mondta ma Szűcs doki a génvizsgálatot, kockázatokkal együtt az ICSI és a rossz spermakép miatt ( pedig Apát elküldte anno genetikai vérvételre)
Még megbeszélem az itthoni nődokimmal, de nem szeretném megcsináltatni :cry:
Ti Pécsen laktok, vagy oda tartoztok egyébként?

Judit

jucicuki

Sziasztok,

Chesti drágám,
Gratulálok Nikinek az 5 hónaphoz. Tényleg repül az idő, hihetetlen, „most” jött az sms, hogy megszületett :wink: :lol:
Édes róla ez a kép (is)! :D

Juci,
Örülök, hogy minden rendben van a gyerekekkel :D
A genetikai vizsgálatról: nekünk is ICSI volt, és nem voltunk. Az AFP tökéletes lett, úgyhogy szóba sem került. Amúgy genetikailag minden teljesen rendben volt Emesével. És nálunk is volt Zozó genetikai vérvételen, úgyhogy ezért nem mentünk mi sem. Persze nem lebeszélni akarlak róla, csak hogy tudd. :)

Puszka mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Eszti
Szívből gratulálok az 5 hónaphoz! Már milyen nagy baba! :D

Csajok, fiúk :lol:
Gyönyörűek vagytok mindnyájan!

Bízom benne, jövőre már én is képeket tehetek fel a babánkról. :wink:

manda

Chesti
annyira jo ez a kacagos video,hogy én is elkezdtem itt egyedül rötyögni :lol: :lol: :lol: hát zabálnivalo ahogy egy kicsit sirni akart,aztán mégis kacagott egy nagyot,imádnivalo :lol: :lol: ja és boldog 5. honapot kivánok neki :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Chesti!
Nagyon boldog hófordulót az 5 hónapos nagylánynak! :D :D :D

Juci!
Gratulálok a szép egyforma méretekhez és a két kis dobogó szívecskéhez! :D
Nekem Konc volt a dokim. Az én párom is volt anno az Istenhegyin ilyen génvizsgálaton, állítólag jó is volt az eredménye, azért ért hidegzuhanyként amikor az utolsó 12. hetes vizsgálatkor imádott Konc dokikám mondta hogy ő ragaszkodik a magzatvízvételhez az ICSI + gyalázatos spermakép miatt. És amikor én mondtam hogy nem igazán szeretném akkor elkérte a kezelőorvosom nevét címét, hogy ő levelet fog neki írni, én pedig vegyem tudomásul ő elmondta a lehetséges veszélyeket, én hallottam a többi az én felelősségem ha nem vagyok hajlandó megcsináltatni. És én nem voltam hajlandó megcsináltatni.... Ezért választottuk Pécset, mert itt ez a 3 markeres kockázatbecslés alapba bennevan a terhesgondozásban, egyébként az Istenhegyire elmentünk volna csak a dokim mondta hogy ez ugyanaz a vizsgálat. Én Tabon lakom, 30 kmre Siófoktól. Nem ide tartoznák, Pécs 100 km (kb. 1,5 óra kocsival-majd szüléskor lesz hajtás :wink: ) de a környéken nincs normális szülészet.
Te Fehérváron szülsz? A másik lehetőség nekemis Fehérvár volt. Dr. Bata Barnabást hallottam hogy jó, csak nagyon sok a somogyi betege, és nem tudott volna vállalni.

Puszi mindenkinek!

lanett

Sziasztok!

Csodásak a lányok, fiúk!!!

Chesti, én is megnéztem a kacagós videót. Nagyon édes!!!
süni76

Szuszi!
Olivér nagyon édes, hogy nyújtogatja a nyelvét :lol:

Chesti!
Verus hasról hátra már másfél hónaposan fordult, úgy hogy felnyomta magárt és eldőlt. De ezt mára elfelejtette, csak szétveti a kezét és sír, nem akar forogni semerre sem. :( Voltam babamamaklubban és egyik anyuka mondta, hogy már három hónapos kora óta minden irányban forog a gyereke, sőt már mászik is, pedig csak 7 hónapos. Olyan fura, hogy egyik így- másik úgy... Tudom, hogy nem lehet siettetni, de úgy szeretném, ha Verus is forogna...

Juci!
Nekünk is kötelező volt az a vizsgálat, de nem csináltattam meg, alá kellett írni egy nyilatkozatot, hogy ők szóltak, én nem engedtem. Amúgy amikor a genetikán megmondtam, hogy nem akarom, nagyon féltem, hogy leharapják a fejem és kiabálnak majd, hogy "mit képzel, tudja, milyen egy beteg gyerek stb", de meglepően normálisan álltak hozzá, mégcsak csúnyán sem néztek. Mondtam, hogy mindenképp megtartjuk, mert olyan gyereket fogadunk el, amilyet kapunk (főképp ennyi várakozás után). Így azt mondták, hogy akkor tényleg nem érdemes kockáztatni azt az egy százalék (vagy ezrelék, nem emlékszem) vetélési lehetőséget. Meg különben is, nem 40 évesek vagyunk, és semmi baj nem volt még a családban. Döntsél szíved szerint, és ha nem akarod, ne csináltasd meg, jogod van hozzá. A dokinak pedig kötelessége ugyanúgy állni hozzád, bárhogy döntesz.

Puszi
Rozus

KépKép
rozus

Lanett!

Barnabásnál szeretnék szülni, ő csinálta a laparoszkópiámat, és nagyon aranyos ember, mikor felébredtem, ott ült az ágyam szélén és simizte a lábamat, pedig már 48 órája ügyeletben volt és másnap reggel bejött csak azért, mert akkor engedtek haza :wink:
Szóval akkor úgy gondoltam, hogy ő a tökéletes nőgyógyász :lol:
Holnap fogom felhívni, remélem, hogy el tud vállalni, mert különben nem tudom, hogy kihez menjek :cry:

Lanett, Rozus, Zsókuci, köszi a véleményeteket a témában, majd megbeszélem még Barnabással is, de egyre inkább úgy érzem, hogy nem szeretném megcsináltatni :?

Megbeszéltük ma Atival, hogy ha jövőre nyilatkozni kell a maradék négy embrióról, és minden rendben lesz a terhesség alatt és az ikrekkel, akkor felajánljuk olyanoknak, akiknek nincs más lehetőségük.

Jó éjszakát!

Judit

jucicuki

Jó reggelt Csajok! :)

Még nem olvastam vissza a tegnap termést!!!! :)

Viszont ezek tegnapi fotók!!! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Na megyek olvasni!!!!

Millió puszi !!!

:)
mot

Lanett!

Azt hiszem, nekem sem a Bata doktor lesz az orvosom :cry:
Június 13-ra kaptam időpontot a magánrendelésre :oops:
Írtam neki utána egy e-mail-t, mert az asszisztensnek nem akartam elkezdeni magyarázni :?
Remélem válaszol és el tud vállalni, bár nem sok esélyt látok rá :roll:

Csak azt nem tudom, akkor kihez :?:

Judit

jucicuki

Mot

Egyszerűen gyönyörűek!
gabicsibe

Sziasztok!
Remélem nem haragszotok ha csatlakozom,régóta olvasgatlak már benneteket és úgy gondoltam jövök én is bővíteni a topikot.
Nekünk a második lombik sikerült és 2005.09.21-én születtek meg az ikerlányaink Lilla és Petra.A BMC-ben Wiegandt doktor volt az orvosunk és én is csak jókat tudok róla mondani,szerintem egy tündéri ember!!!Mindenkinek nagyon szorítok,akinek már sikerült további jó pocakosodást kívánok !!!
Szép napot mindenkinek !
lippa

Ja és majd elfelejtettem a babák egyszerűen gyönyörűek!!! :)
lippa

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni hogy nekem megmaradt teljesen bontatlan homeopátiás tejserkentő bogyocskám (utrica urens 5 CH) szeretném eladni kedvező áron 300 forint per hüvely. Ha valakit érdekel jelentkezzen.

Andi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Chesti, boldog hórodulót a csillagszemű Lencsilánynak!

Lippa, érezd magad jól "nálunk"! Hű, a lányaid már másfél évesek! A barátnőm kisfia is épp most (20.-án) volt másfél éves. Ha a lányaid is olyan elevenek, mint ő, akkor elképzelni sem bírom, hogy boldogulsz velük!
Nagy kérés lenne, hogy megmutasd őket?

Mot, a kis Hercegnőtök nagyon szépen emeli a buksiját! Ügyes nagyon! Szép a fülbevalója.

Judit, megemelem a nemlétező kalapomat előttetek. Ilyen döntést hozni csak nagyon kevesen képesek. Ha minden úgy alakul, ahogy szeretnétek (és miért ne lenne úgy), akkor biztos, hogy valaki vagy valakik nektek köszönhetik majd a boldogságukat.

Rozus, Verusnak van még ideje, hogy forgolódjon! A tankönyv szerint hat hónapos korukra kell befejezniük eme mozgásforma elsajátítását. Egyszer csak rájönnek, hogy hogyan kell, és onnantól kezdve nincs megállás. Lehet őket tanítani, vannak gyakorlatsorok, de a mozgásfejlődés alapvetően az idegrendszer érettségétől függ (a gyógytornászunkat idézve). Ha téged az megnyugtat, akkor segítheted őt egy-két gyakorlattal. Ha szertnéd, priviben szívesen leírom, hogy nekünk mi volt a házifeladat, amit a gyógytornásztól kaptunk. Ádám későn kezdte el a forgást, de aztán szépen belehúzott, már mászik, ül, kapaszkodva feláll és néha rakosgatja a lábacskáit, mintha lépegetni próbálna. Szóval ne keseredj el, pár hét múlva már nem is emlékszel majd, milyen volt, amikor még nem csinálta! :wink:

Puszi minden babának és mamának!

Ági

Kép
agnesm

Kép Ági köszi,azon leszek.Hát igen szerdán voltak másfél évesek és nem unatkozom az biztos :shock:.A lakás állandóan a feje tetején áll,de annyira tündérek,hogy az ilyesmi már nem is érdekel.Megpróbálok képet felrakni,remélem sikerül! [/img]
lippa

Kép
Ági köszi,azon leszek.Hát igen szerdán voltak másfél évesek és nem unatkozom az biztos :shock:.A lakás állandóan a feje tetején áll,de annyira tündérek,hogy az ilyesmi már nem is érdekel.Megpróbálok képet felrakni,remélem sikerül! [/img]
lippa

Hopsz,úgylátom túl jól sikerült :roll: .Bocsi
lippa

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de sajnos még eléggé el vagyok veszve, hogy ki kicsoda. De hétfőtől táppénzen vagyok és akkor majd több időm jut topic olvasgatásra is, és majd ismerkedem veletek. Addig is csak annyit, hogy köszönöm mindenkinek az üdvözlést és mindenkinek nagyon édes a babája. Lippa a tieid már rendesen nagylányok.

Juci, Naposoldal, Gica és Brigi!

Lehet, hogy ismeritek ezt az oldalt, szerintem nagyon jó, az első trimeszterben szinte napról napra (nem hétről hétre) leírja mi történik a bébikével és még élethű képek is vannak hozzá, utána hetente kéthetente. Én szinte minden nap elolvasom hol is tartunk :) (csak arra kell figyelni, hogy a megtermékenyülés számít az első napnak így számolja a napokat) mi most itt tartunk: http://www.visembryo.com/baby/15.html, ha ezt megnyitjátok a nexttel gyorsan el lehet jutni oda, ahol ti jártok.
gombahölgy

Gomba szerintem is jól döntöttél,hogy otthon maradsz!Még én is új vagyok,csak most csatlakoztam a fórumhoz.Nekem is kell majd egy kis idő,mire képben leszek.Mennem kell ,mert a Petra a fejére húzott egy vödröt és nem bírja leszedni!
Puszi mindenkinek
lippa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?