Sziasztok,
van egy kis bibi.
úgy néz ki sikerült benyalnom vmi vírust.
Éjjel hánytam ill. nem gyengém megy a hasam, gyakorlatilag olyan, mintha ott pilislnék. Bocs a részletekért, de tényleg. Remegek, semmi erőm. Még szerencse, hogy apa ma amúgy is itthon volt, mert ma volt a Mikulás ünnepség. Oda azért lementem, mert kiváncsi voltam mit szól hozzá a gyerkő, de távol tartottam magam mindenkitől!
Szóval, sztem nem ideális helyszín ha hozzánk jöttök, ne haragudjatok lányok! És azt hiszem kihagyjuk a talit, mert nem szeretném, ha valakinek hasonló baja lenne, mert k...va szar.
Tudom, jó hülyén jön ki, de sajnos ez van.
Remélem, találtok vmi megoldást!
És remélem, nemsokára újra jöttök haza Anna!
Még annyit, hogy a kirándulás jó volt (bár gyanítom, ott szedhettem össze ezt a nyavaját, mert más szombaton is rosszul voltam, de csak szédelegtem, meg nem volt étvágyam, aztán vasárnapra lettem jó szarul), az éjszakáról inkább nem beszélek...nem aludtam vmi sokat, a fiam viszont annál inkább. átaludta az éjszakát az apja mellett!!!!
Állítólag nem volt vele semmi gond. Mikor pénteken hazahozta apósom, akkor is rámnézett, majd megkérdezte: APUCI???
Aztán 10 perc múlva le se tudtam magamról vakarni, jött ölelgetett meg puszilgatott, édes volt.
Mennem kell.....
majd még megpróbálok jönni