Szopi ügyben annyit kérdeznék, hogy általában mennyit esznek egy nap a babócák?
Az enyém egy igazi kis zabagép lett. Egy etetésre 120-130 ml eszik és még nincs három hetes. Mondjuk nem is kell fel csak négy óránként. Mivel ennyi tejem azért nincs, így minden második etetés táp, vagy ki kell pótonom
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Sajnos cicizni nem szeret, azon csak nyammog, bealszik, aztán hiszti van, így marad a fejés. De nem bánom csak tejet kapjon.
Ildi kitartás, nekem is eleinte egy-egy fejésnél 10-20 ml jött le két ciciből, aztán 40, 60 ma pedig 90 volt eddig minden fejés. Általában a reggeli első az ami többet hoz, az 100-120 szokott lenni. Ja és én is bőgtem (bőgök) amikor kevés lett, vagy elutasította a cicit, vagy amikor már nagyon kifáradtam, amikor sajogtott a bimbóm a fejéstől. Úgy néz ki ezt nem lehet megúszni.
Én most abban reménykedek, hogy igy csak 30-40 tápszert kell pótolni már, és hogy egy idő után még termelődik majd annyi tej, hogy ne kelljen pótolni. Bár ha ilyen ütemben halad az étkezési igénye akkor bajban leszek.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
És már 3400 gramm a kisúr! Aminek azért örülök nagyon mert 2840 hoztuk el a kórházból. Kb most van annál a súlyánál amivel születnie kellett volna, ha nem adja fel a méhlepényem a szolgálatot, mert igy visszafogyott a méhemben szegénykém.
És nagyon jó baba, mert 3 órakor kér enni éjszaka, utánna pedig csak hét-nyolc körül.
Nem tudom ti szoktatok e nagyokat mulatni a kicsin, de minket Bazsi olyan jól elszórakoztat amikor ébredezik. Nagyokat szoktunk nevetni, kinyitja a szemét ásit, megpróbál visszaaludni, majd konstatálja, hogy a gyomra nem hagya, ezért vág egy morcos képet, majd megint próbálkozik. Aztán percekig csak nyújtózkodik, ásít, pofavágás, nézelődés, majd mikor már nagyon éhes lesz jön a cuppogás, ha sokáig váratjuk akkor a hiszti.
Na lassan ébredezik, mennem kell.