Szopi ügyben annyit kérdeznék, hogy általában mennyit esznek egy nap a babócák?
Az enyém egy igazi kis zabagép lett. Egy etetésre 120-130 ml eszik és még nincs három hetes. Mondjuk nem is kell fel csak négy óránként. Mivel ennyi tejem azért nincs, így minden második etetés táp, vagy ki kell pótonom

Sajnos cicizni nem szeret, azon csak nyammog, bealszik, aztán hiszti van, így marad a fejés. De nem bánom csak tejet kapjon.
Ildi kitartás, nekem is eleinte egy-egy fejésnél 10-20 ml jött le két ciciből, aztán 40, 60 ma pedig 90 volt eddig minden fejés. Általában a reggeli első az ami többet hoz, az 100-120 szokott lenni. Ja és én is bőgtem (bőgök) amikor kevés lett, vagy elutasította a cicit, vagy amikor már nagyon kifáradtam, amikor sajogtott a bimbóm a fejéstől. Úgy néz ki ezt nem lehet megúszni.
Én most abban reménykedek, hogy igy csak 30-40 tápszert kell pótolni már, és hogy egy idő után még termelődik majd annyi tej, hogy ne kelljen pótolni. Bár ha ilyen ütemben halad az étkezési igénye akkor bajban leszek.

És már 3400 gramm a kisúr! Aminek azért örülök nagyon mert 2840 hoztuk el a kórházból. Kb most van annál a súlyánál amivel születnie kellett volna, ha nem adja fel a méhlepényem a szolgálatot, mert igy visszafogyott a méhemben szegénykém.
És nagyon jó baba, mert 3 órakor kér enni éjszaka, utánna pedig csak hét-nyolc körül.
Nem tudom ti szoktatok e nagyokat mulatni a kicsin, de minket Bazsi olyan jól elszórakoztat amikor ébredezik. Nagyokat szoktunk nevetni, kinyitja a szemét ásit, megpróbál visszaaludni, majd konstatálja, hogy a gyomra nem hagya, ezért vág egy morcos képet, majd megint próbálkozik. Aztán percekig csak nyújtózkodik, ásít, pofavágás, nézelődés, majd mikor már nagyon éhes lesz jön a cuppogás, ha sokáig váratjuk akkor a hiszti.
Na lassan ébredezik, mennem kell.