Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek, ma már Sebi többször is felállt tök egyedül a kiságyban! És ami még nagyobb öröm, hogy a leülést is gyakorolja - már ha eszébe jut, ha nem, akkor remegő lábakkal óbégat, hogy vki ültesse már le. Kép

Boglárka
Jó nektek, hogy Fannit így vissza lehet altatni! Kép Sebi teljesen felélénkül az ágyunkban, mászkál fel-alá, vetődik jobbra-balra, élvezi, hogy nem üti meg magát. Szóval alvásról szó sincs! Kép

Hmmc
Ha Sára ilyen ügyesen rágcsál, esetleg próbálj meg hámozott almát egészben a kezébe nyomni. Abból nem tud nagy darabot kiharapni, de rágcsálni-nyalogatni jó.
Ja, és a szopit azért kérdeztem, mert a korábbi hozzászólásodból úgy tűnt, mintha kétségbe lennél esve, hogy kaja után már nem akar szopizni...

Nikcsi
Mindig 5-kor?! Részvétem! Kép
Gondolod a külön szoba megoldás lesz? A hangja onnan is áthallatszik, ha nem akar aludni... KépKépKép
Nálunk egy pár napja 4-kor kezdődik a viháncolás, aztán szerencsére visszaaltatja magát, de engem meg pont felébreszt annyira, hogy néha egy óra is eltelik, mire visszaalszom. Kép Aztán legkésőbb 6-kor kel reggelizni, így épp a legédesebb álmomból ver fel újra... Kép

Szilvi
Várjuk a híreket! És szurkolunk!!! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Akkor én csendben jegyzem meg, hogy én este 8-1/2 9-kor leteszem Fannit, éjjel felkeltem 2-3 felé, és reggel 1/2 8 felé szopi.
Jó nekem. Kép Tudom, minek keltem fel Fannit ha nem éhes. De egyszerűen soha nem akar enni, és ezen a héten már csak heti 0,05 kg-ot hízott.

Elméletet is gyártottam magamnak: terhesen nem fogtam vissza magam az evésben (csak egy kicsit), így most is azt hiszi mindent megkap, nem kell kérnie.(És igaza is van, mert ugye úgy "tömöm" belé a tejet.)

Szilvi
Még egyben? És Kingát felkészítettétek, hogy pár napig nem lesz Anya.

Fürdés: Ti még a kiskádban fürdettek, vagy áttértetek a rendesre.
boglarka

Hát nekem szerencsém van. Lilla biztos a nappali rapliját szeretné az éjszakai 10 órás alvásával kompenzálni. Kép Ma pedig valami hihetetlen bónusz napunk volt. (Ilyen azért nagyon-nagyon ritkán van.) Tegnap este a szokásos 1/2 9-es időpontban ment aludni, és délelött 1/2 10-ig aludt. Mindezek után pedig napközben is aludt 1x1,5 és 1x2 órát. Este pedig ugyanúgy ment aludni mint a kisangyal. Kép Kiváncsi vagyok ezek után hány napig nem fog napközben normálisan aludni. Kép

Szilvi,
CTG mutatott valamit? Magzatvízet néztek/néznek?

Cory,
Tündériek a fiúk! Én is azt néztem miből lehetnek azok a kígyók. Kép Tudják, hogy lesz tesó? Ha igen, mit szólnak hozzá?

Viki,
A taliidőpont tényleg tökéletes volt. Kép Jobbulást a gyekőcöknek!
myra

Boglarka! Ha éjszaka is meg akarod etetni nem is muszáj felkölteni hozzá. Csak óvatosan felveszed és megszoptatod, majd visszateszed.

Mi onnantól nem fürdettünk a kiskádba, amikor már nem fért el fekve benne Matyi. Ekkor már elég eleven volt fürdésnél, és kellett neki a hely. Teszünk csúszásgátlót a nagykádba és ott van hely a lubickoláshoz.

Szilvi! Nagyon jó ötlet volt az apa-betanítás! Annyit gondolok rátok, jön-e már a tesó vagy még nem. Várjuk az infókat, és szorítunk nektek!
aranyhold

Myra: tudják, hogy jön a tesó. Balu nagyon örült neki. Fura, mert mikor Zsomát vártam, akkor volt a pocakjában baba, most nincs. Viszont Zsomáéban van Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

a CTG nem jelzett, ott ültem elég sokat, mert nem akart felébredni a pici, Pannival próbálkoztunk rendesen. Mindjárt iszom egy kávét (egyébként nem szeretem Kép)hogy ne tartson ma olyan soká.
Néztek magzatvizet is, rendben. Azóta viszont görcsölget, nem örült a bekukucskának Kép

Boglárka!
mi még mindig kiskádazunk (lassan 2,5 éve)
ha nem igényli a hosszú távokat az úszáshoz; egy kis pancsihoz, töltögetéshez elég ez is. Ha még az sem hiányzik, de szíves álldogál, megpróbálhatjátok a zuhanyt is.

szerintetek nagyon gáz, ha valakinek a névnapja közel van a szülinapjához? Ez most a legnagyobb dilemma a névadáshoz.

Szilvi
szilvamag

Szilvi!
Eszembe jutott, hogy vajon kapunk e majd híreket.:-)Apa ne késlekedjen sokáig!! :-)
Háát a gyerkőcnek nem biztos, hogy jó ha közel vannak az ünnepek, de ezt sokan csak az ajándékok szempontjából mondják. Még most keresgetitek a nevet?? Nem siettétek el:-)))
Mondjuk ha csak egyetlen név van ami nagyon tetszik,akkor nem gondolkoznék rajta, hogy közel van e vagy nem. Ha kettő közül kéne választani, akkor inkább a távolabb esőt..
De ismerek olyat akinek dec.24-én van minden!! :-((

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Szilvi,
Gyorsan megnéztem mennyire közeli, az a közeli. Kép
Hát nálunk ilyen szempontból elég terhelt a család, a páromé között 2 hét van, az Apukámé között 3 nap, és a lányom Karácsonykor született. Kép Mi mindig igyekeztünk odafigyelni, hogy az ünnepelt ne érezze ennek hátrányát. Ha a rokonokat is megkéritek erre, akkor szerintem nem nagy probléma.

Boglárka,
Nálunk is kiskád van még, de ennek az az oka, hogy a lányom ott is áll és jön megy benne. Igaz ezért már ebbe is kellett a csúszásgátló. A nagykádban akkorákat taknyolt, hogy túl veszélyesnek ítéltük egyenlőre. Majd ha hajlandó lesz ülve játszani benne. KépKép
myra

köszi Myra, Boglárka!

van egy áprilisban is, de az nincs a naptárakban Kép
megpróbáljuk azt bevezetni Kép
szilvamag

Szilvi
Hé, úgy nem ér, ha már mindenki tudja, mi lesz a neve a picúrnak, csak én nem... Kép
Kép

Boglárka
Mi is kiskádban fürdetünk még, mert annak nagyon jól meg tudja fogni a szélét üldögélés közben (fekve már ő sem fér el), mert még nem tud stabilan ülni.
(Meg nálunk amúgy se jó a nagykád, szóval ha kinőtte zuhany lesz belőle... Kép)

Myra
Most Sebinek is volt 1-2 olyan napja, amikor megint olyan jó nagyokat aludt nappal is, éjjel is, mint korábban... én is remélek... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!

privi ment
szilvamag

SZilvi...
azért a születése után itt publikus lesz? :-)

mucus
Tm

Szilvi,
Tényleg doki bácsi mit mondott, meddig engedi pociban maradni a lurkót?
Lilla mégegyszer köszöni az almákat. Kép
myra

persze, Mucus

Myra!
még csak most ettétek meg? azt hittem, hogy 2 nap alatt felfalja Kép
nem mondtak határidőt, majd rákérdezek, egyelőre csütörtök az újabb terv
holnap újra kukucska, meglátjuk
szilvamag

Ma az utolsó darab fogyott el. KépKép Mentségére legyen szólva, hogy mellette még el kellett pusztítania az itthon lévő körte-őszibarack-banán-füge kollekciót is. KépKépKép
myra

Sziasztok,

Cas,
a Bétex udvar a XII.ker-ben van. Mész a Lehel úton a Lehet tér felé (Westend felé) és mielôtt kiérnél a Lehet térre, jobb kéz felôl van a nagy Bétex bolt (anyagok, függönyök, takarók). Ha elmész a Bétex bolt elôtt, akkor rögtön jobbra az elsô utca (Dévai u.?). Ott kanyarodj le és a saroktól alig pár méternyire van egy hatalmas vaskapu. Ott menj be . Látsz egy parkolót. Parkolj valahol, mert balra leghátul van a bolt bejárata. Elég tré a nyitva tartás. 16-kor bezár, kivéve csütörtökön (16.30) és szombaton nincs nyitva. Ez egy nagyker is egyben és többféle ár is meg van adva. Ha nagykeráron akarsz vásárolni, hívj fel és mondok egy cégnevet. (Ezt mindenkinek felajánlom.)
Ja és nem az a cég, amelyik a Visegrádi utcában jó!

Szilvamag,
én sem tudom a nevet!!!! Küldd el sms-ben lécci, lécci!!!

Cory,
Vilmos is "terhes" volt velem...

Teus akkorákat alszik ebben az idôben. Pl ma 10-kor kelt, pedig 20.30-kor lefektettük.
Vilmos már nem hány és ma lázmentes volt.
A kutya kórházban van, megmu˝tötték és hétfôig benn is marad.
A két jogi esetbôl ( 1 ingatlan eladás, 1 vétel), az eladás rendben van.
Szóval talán jön egy kis béke és nyugalom. (kopp-kopp-kopp)

Ja és ma kaptunk a Liberótól egy mintacsomagot. 2 db 5-8 kg-s pelust. Már éppen megyünk kifelé ebbôl a méretbôl. Erre azt írja, hogy ezzel a mérettel már ül a baba, meg mászik.
Teus meg fekszik, nem forog. Csak éppen jó nagy.

Laga
laga

Szilvi
Köszi! Válasz ment! Kép
Amúgy hogy vagy(tok)?

Myra
Füge? Azt milyen formában?

Laga
Köszönöm! Még nemtom mikor jutnék el oda ilyen "remek" nyitvatartás mellett, de ha megyek írok előtte mail-t...
Szegény Vilmos, akkor mostmár csak kikeveredik belőle...
A lakásmacerához gratula, a fele legalább megvan! Amúgy nehéz volt eladni?
Kifelé mentek a 8 kilóból? Hát mekkora már Teus?! (Még Sebi is csak 9, bár ő már "vegetáriánus" koszton van egy ideje... Kép)

Pelus
Nem válaszoltatok a sima pelus és az up&go kérdésemre. Mi a különbség? Mikortól adjak rá ez utóbbit (ha egyáltalán)?

Boglárka
Elgondolkodtam, hogy Fanni ennyire nem nagy étvágyú, és ennyire nem is gyarapodik... Aztán eszembe jutott vmi...
Milyen sűrűn szopizik? És két szopi között mit kap? (Tea, víz, gyümölcslé, esetleg vmi szilárd?) Nem lehet, hogy az veszi el az étvágyát a szopitól?

Kép
Kép
Kép
cas

Cas! Az up&go az bugyipelus, csak rá kell húzni, bár lehet, hogy nem ez volt a kérdés! :-DDD Egy örökmozgó babóra könnyebb ráadni, szerintem kényelmesebb is neki, bár szerintem kevesebb pisi fér bele, mint a rendesbe, én éjszakára nem is mertem még ilyet adni Matyira. A legkisebb méret a baby&go lehet, hogy már Sebire is jó, próbáljátok ki, bár majdnem duplája a simának árban.
Én főleg utazáshoz használom, meg nyáron is sok fogyott, itthon csak egy pelus és egy póló elég volt.
aranyhold

Myra!
nem hiszem el, hogy Lillának bármekkora mennyiségű gyümölcshalom problémát okozna Kép

Laga!
megy
drukkolok a maradékhoz, akkor már minden rendben lesz? mikor szeretnétek költözni?

Cas!
a bugyipelus főleg akkor jó, ha vissza is akarod húzni rá, vagy már önnállósodik, és ezt együl is fel tudja húzni
de tényleg kevesebb fér bele és nem zár a comboknál annyira jól Kép
szilvamag

Cas,
A füge friss formában megy, ahogyan leszeded a fáról. Kép
Bugyipelus: a babatalin kaptunk egyet Vikitől tesztelésre, és rá kellett jönnöm nekünk ez még nem jó. Lilla nagyon sokat kakil egy nap, és nem mindig a szilárdabb fajtából, így elég nehéz levenni róla úgy ezt a pelust, hogy az egész gyerek ne legyen olyan. Kép

Laga,
Szuper, jól haladtok! KépKép Nemsokára lógathatod a lábad. KépKépKép

Úgy tűnik ez a pocsék idő jó hatással van a gyerekekre. Lilla ma is alvós napot produkált. Kép

Egy ma este készült kép:

A gyakorlás eredménye Kép
Kép
myra

Cas
Próbálunk átállni a 6 szopira, de akkor sem akar többet enni. Fanni két szopi közben semmit nem eszik, nem iszik.
A kiéheztetésben ugyanúgy ő győz, mint a sírásban, előbb adom én fel a várakozást, és 4-5 óra után sem eszi degeszre magát. A férjem sem volt állítólag jó evő.

Laga
Úgy látom Teus eszik Fanni helyett is.Kép

Myra
Lilla nagyon aranyos a kis pocakjával és látom a szoba terítve van habtapival.

Szilvi
Az én szüli és névnapom között is csak 4 nap van és nem olyan gáz, bár a süti nem dupla adag. Kép
boglarka

Myra: hogy vetted le róla bugyi pelust? Ugyanúgy levehető, mint a hagyományos. Hanyatt döntöd, oldalt széttéped és kész. Mi onnantól használjuk, hogy álltak a fiúk és a pampersét, de nagyon bejött. Hasmenést is vészeltünk át vele.
cory

cory
Budapest

Köszi a felvilágosítást pelus-ügyben! CSak gondoltam hátha Sebinek már kényelmesebb lenne, mert gyakorlatilag egész nap meg nem áll, jön-megy négykézláb, feláll, leül, kapaszkodva a járókában is gyalogol. De bugyipelust még képtelenség lenne ráadni, mert még egy gatyába is alig tudom belehúzni. Kép

Myra
Jó nektek! Sebi visszaállt a kevés alvásra. Szerencsére jól bírja a nappalt így is, nem túl nyűgi, csak nincs már annyi szabadidőm mellette... hát asszem ezt meg kell szoknom! Kép
Hú, tényleg mennyi habtapitok van! Mióta szőnyeg van Sebinél építenek belőle az apjával mindenfélét. Nagy kaland esténként összeszedni annyira, hogy mozdulni lehessen a szobában. Kép
Lillus már ilyen profin megy?! Nagyon ügyes!

Boglárka
Akkor Fanni olyan lesz, mint öcsikém. Nála is mindig elgondolkodtunk, hogy miből él, talán megtanult fotoszintetizálni?! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Boglárka
Sára is eszik eleget helyettetek. Remélem nem fog ilyen dagika maradni. Most édes, de ha nagyobb lesz egy kislány nem maradhat így.

Nem hiszem, hogy lenne olyan rossz idő, hogy Sára napi 3 X 20 (max. 30) percnél többet aludjon nappal.
Tegnap kapott reszelt sajtot, először a főzibe utána a kezemből. Nagyon ízlett neki Kép

Iszonyatosan gyorsan nőnek ezek a gyerekek. Még csak most születtek szépen sorba.
Kép
hmmc

Hmmc
Úgy irigyellek, hogy Sára ilyen mindenevő! Nálunk mindennap azon megy a küzdelem, hogy már megint mi csapta ki a gyereket... Kép
Ma adtam neki karfiolt. Ízlett neki, remélem pocakkal is bírja majd! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Most nézem csak, már ő is ilyen lazán ül?! Nagyon ügyes!!! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Szilvamag!
Szerintem kicsit kiszúrás a gyerekkel, ha a szülinap - névnap közel esik egymáshoz. Én is ezzel vagyok kicsit gázban.

Myra!
Szép kislányka! Gratulálok hozzá!

Nektek is Hmmc!

Szilpa
21+6

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Hmmc
azok a kezek:-))))))) nagyon ügyesen ül és ne aggódj a súlya miatt! hasonlóan néztem ki:-)

SZilvi
nem jelentkeztél ma! csak nem??
lányok!! tudtok valamit?

Myra
nagyon ügyes Lilla is, alig van ki a földből és már mindjárt szalad:-)

mucus
Tm

Szevasztok Lányok!

A "férjem" üdvözöl Benneteket!

Az imént érkeztem meg a kórházból, Szilvi megszülte második lányunkat Enikőt (bár, ahogy olvastam ezt már majdnem mindenki tudja! Kép) Álomszülés volt: riasztás után 40 perccel találkoztunk a kórháznál, papírmunka, egyebek, vizsgálat (és burokrepesztés) után 70 perccel (19:25, percre pontosan ugyanakkor, mint Kinga) kint volt a gyerek... Baba és mama jól vannak. Enikő (most már változtatás sincs) 4.20 kg-os "óriásbébi" és 53 cm (1 kilóval több, mint Kinga).

Szilvi mindenkit üdvözöl!!!
Mindenkinek jó éjszakát!
Üdv: Máté
szilvamag

Óriási gratula Szilvinek és a kis csöppségnek! Nem semmi méretekkel jött a világra! :-D
aranyhold

Szilvi és Máté,
Gratulálok a "csöppséghez"!! Kép
Gyanús voltál nekem. Kép Pont 1/2 5 körül beszéltem egy ismerőssel, hogy nem találkozott-e veled bent, de akkor még sehol nem voltatok. Kép

Hmmc,
Én is irigykedek, hogy mi mindent adhatsz Sárának. Mi holnap megyünk vérvételre az allergia miatt. Kép

Cory,
De ciki. Látszik, hogy most találkoztam először ilyen pelussal. Nem tudtam, hogy az oldalát szét lehet tépni. KépKép

Szilpa,
Köszönjük. Kép
Ha a választott nevet találjátok a tökéletesnek, szerintem ne foglalkozzatok a névnap időponttal. Mi is megfogadtuk, hogy Lilla mindig külön kapja a Karácsonyi és a szülinapi ajándékát. Erre oda fogunk figyelni.

Cas,
Fő a változatosság. Kép Szerintem Sebinek is kipróbálhatjátok a rizstejet. Én ma vettem Lillusnak, meg puffasztott kölest is. Borzalmas íze van, de az éhenkórász lányomnak ízlik. KépKép

Lányok mennyi hasznosulhat a kajából ha nem turmixolva, hanem darabosan adom? Tegnap brokkoli-répa-krumpli volt a menü, és most először csak összetörtem villával, de a mai kakiban ugyanúgy ott voltak a darabok. Nem igazán emésztette meg.
myra

Szilvi
Gratula a babóhoz!!!
hmmc

Kifelejtettem:
Cas,
Én a habtapit nagyon szeretem mert Lilla amikor esik-kel nem üti meg magát annyira, és mivel valami mindig folyik a gyerekből Kép könnyebb takarítani mint a padlószőnyeget. Kép Ráadásul szerencsénk volt, mert jó előre, még a tavaly októberi Cora játékvásáron vettük, így akkor a 144 db 2600 Ft volt. Kép
Csak, hogy vígasztaljalak, a pakolás lesz még rosszabb is. Kép Én már egész nap ezt csinálom. Lilla csak azt élvezi, hogy kipakolhatja a játékos dobozát (persze a játékokkal egy percet se játszik), és atomjaira szedheti a habtapit. Amikor pedig elkezdem visszapakolni őket ő jön mögöttem és tépi fel újra az egészet, vagy rámolja ismét ki a ládáját.KépKép
Íme egy csendélet a mindennapokból (és ez a szobának csak az egyik fele...):

Kép
myra

Szilvi alias Máté
Gratulálok a kis Enikőhöz. Kép

Na ma úgy jártunk, hogy Fanni mérlegelés közben trottyantott és pisilt. Érdekes, hogy ő még csak anyatejen él, de a sárga folyós kakija mellé két mini hurka is kijött.?!?! Nikcsi te jutottál egyből eszembe. Kép

Hmmc
Sára biztos nem marad duci, egyáltalán nem olyan típusnak néz ki.

Myra
Mi van nálatok !!! A Moncasicsis párna még régi darab, vagy újra divat?
boglarka

Boglárka,
Régi darab. Kép Lent volt a telken és azért hoztuk haza mert Lilla ahányszor meglátta sikongatott neki, és simogatta. Kép Ráadásul ha megkérdezzük "hol a Moncsicsi?" megy oda és bújik hozzá. Kép
myra

Jujjj!
Szilvi!!!
De jóóóóóóóóóó! Kép

Óriási gratula!!!

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Máté,
Most nézem csak, Boldog Névnapot is! Ezek szerint bejött az ütemterv. Kép
myra

Először is, Gratulálok Szilvinek és Máténak! Én mondtam Szilvinek, hogy az apja névnapján fog megszületni, ajándékként! Kép

Nekem tegnap egész nap nem működött a net, ezek még a régebbiekhez a hsz:
Cas
Na igen, mindig 5-kor kel. A különszoba most úgy valósult meg, hogy én vonulok át hajnali 1-2-kor, amikor szopizik. Közel van nagyon a szoba tényleg, de a kisebb nyöszörgésre nem kelek fel, így sokkal többet (fél óra) aludhatok.
Azért nem tudtad Szilviék jövevényének a nevét, mert nem voltál talin. Kép

Boglárka
Mi már lassan 2-3 hete nem tudjuk a kádba fürdetni, ezért együtt tusolunk. Imádja, szereti a tusolófejet rágcsálni, és inni is imád belőle, ezt persze én nem szeretem. Kép

Cory
Én még nem láttam a képeket, egyszer nekiálltam megnézni, de nagyon lassan tölti, a modemmel pedig eléd drága SAJNOS! Kép

Szilvi
Ha nem szereted a kávét, akkor inkább egyél csokit nem? (Ez már mindegy!)
Névadás: nálam nagyon fontos szempont volt, hogy ne legyen közel a születésnapjához. Ez lehet, hogy azért van, mert én de december 23-án születtem. A férjemnek pedig 4 nap van a kettő között.
nikcsi

Jaj még valami:
Myra
Te hol vetted az új liberot? Én már megint csak örülni tudtam, hogy stop shopba egyáltalán van a mi méretünkbe. Persze utána bosszankodtam, hogy ez még nem az új! Kép
nikcsi

SZilvi!
Gratulálok és sok boldogságot kívánok!
Szép kis súlya van a "picinek":-)
Várjuk a beszámolót a villámszülésről! Lehet, hogy lekörözted Myrát?:-)

mucus
Tm

Sziasztok!

Szilvi: gratulálok az óriásbébihez Kép

Myra: azért jutott eszembe rögtön ez a kérdés, mert én is így kezdtem Kép

Nikcsi: Kép Majd egyszer élőben Kép

cory 15+0 Kép

cory
Budapest

Szilvi, Kinga, Máté
Nagyon sok boldogságot kívánunk mi is!!! Kép (És sok boldog névnapot is! Kép)
(Hű Szilvi, nem lehetett könnyű dolgod Neked sem ilyen szép nagy babával! Minden elismerésem!!!)
Tényleg, Kinga látta már? Mit szólt hozzá?
És várjuk a beszámolót!!!

Myra
Mandulatejet már próbáltunk Sebinek, nagyon ízlett neki, és nem is nagyon csapta ki. A kölespehely kis vízzel főzve kimondottan édeskés. A puffasztott milyen?
Én sosem turmixoltam Sebinek, mindig törve kapta, az elején elég sok köszönt vissza a pelusban, de 1-2 hét alatt elmúlt. Mostmár tényleg csak akkor találok felismerhetőt, ha vmi extra nagy darabot sikerül lenyelnie. Szóval szerintem gyorsan megszokja a pocak, hogy kicsit többet kell dolgoznia...
Habtapi: akkor untam el, amikor Sebi is folyton szanaszéjjel szedte, és a hideg parkettán feküdt (sokszor 1 mp bele az éppen kibukott cuccba -> öltözés). Szőnyegből meg olyat vettünk, amit könnyű kidörzsölni, és jó mintás, így a menthetetlen foltok se olyan feltűnőek... Kép
Huh, a rumli nálunk még tényleg csak a kezdet hozzátok képest! Kép Ja, és én is most akarok venni játéktárolót, ezek szerint az csak nekem lesz jó játék?! Kép

Nikcsi
Csak vicceltem! Kép
A külön szoba tényleg számít, emlékszel én mennyire kivoltam, hogy Sebi minden sóhajára pattantam fel az ágyban... mikor kiköltöztünk sokat javult a helyzet... Nálatok is lehet, hogy Kori marad, és ti költöztök?! KépKépKép
Ja, és az Intersparban rengeteg Libero volt a múlt héten még mindenféle kiszerelésben - de ez is még a régi.

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Szilvi és Máté,
Sok boldogságot Enikőhöz! nagyon kiváncsi vagyok a szülési beszámolóra! Ekkora méretekkel és ilyen könnyen, gyorsan.... ez ám a teljesítmény:-)

Szilvi mindig kedvelte a szerdai napot a talikra, Enikővel való első nagy talit is sikeresen szerdára szervezte:-)))

Myra,
Most már nem lehet megállítani Lillát, elindul és a kalandoknak nem lesz vége:-) Kaját ezek után mindig vigyél mármagaddal, ha elindul a kisasszony világot látni, mert esélyed sem maradt a nyugodt evéshez ülő pózban:-))

Hmmc,
Sára is nagyon ügyeskedik! Egyedül felül már?

Olivér meg 4-5 lépést tesz lassan, komótosan teljesen egyedül, aztán vágtában közelít tovább hozzám, mert elszáll a bátorsága és a vetődésben az egyensúly is elszáll:-)

Viki
ccviki

Nikcsi,
A Budakalászi Coraban vettük.

Viki,
Már eddig is inkább állva evett. KépKép
myra

Viki
Még nem ül fel egyedül, de addig üvölt, amíg fel nem ülteti valaki. Így könnyebb neki Kép
Már most tudja irányítani az embert, nem tudom még mi lesz később.
Olivér is nagyon ügyes. Én még örülök, hogy nem kell mindent derékmagasságtól magasabbra rakni.
hmmc

Már megint ott tartunk, mint a mászás kezdetén: túl ügyes az eszéhez képest. Ma kétszer esett akkorát (tök egyformát!) a járókában, hogy csak úgy döngött! Úgy sajnáltam szegényt, olyan kis dinnye... Kép

Hmmc
Mi most próbálkozunk vele, hogy nem pakolunk, hanem megtanítjuk Sebinek, hogy mihez nem nyúlhat. Hát, több-kevesebb sikerrel... Kép A kis rafinált már arra is rájött, hogyha mikor rászólok nem bömbölni kezd (komolyan, már megint akkora krokodilkönnyeket sír), hanem mosolyogni, akkor úgyis levesz a lábamról, tovaröppen a szigorú-anya tekintet, és előbb-utóbb eléri, amit akar... Kép
(Na jó, azért a hosszabbítót még mindig nem rágcsálhatja, és a lámpakapcsolóba sem szeretném, ha belecsorgatná a nyálát...)

Kép
Kép
Kép
cas

Lányok a Szilvi kérdezi, hogy mikor lesz a következő buli?! KépKépKép
myra

Myra
Holnap a Margitban, hogy Szilvi is ott legyen?
hmmc

Lányok
Én gondoltam ma rá, Sebivel a kórház felé sétáltunk, hogy beugrom egy vizitre... Kép
De holnap délelőtt mehetünk! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Ha beugrotok holnap Szilviékhez adjátok át üdvözletünket! Erre a talira nem fogunk tudni elmenni, pláne nem délelőtt! :-)
aranyhold

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?