Szilvi, Kinga, Máté
Nagyon sok boldogságot kívánunk mi is!!!
(És sok boldog névnapot is!
)
(Hű Szilvi, nem lehetett könnyű dolgod Neked sem ilyen szép nagy babával! Minden elismerésem!!!)
Tényleg, Kinga látta már? Mit szólt hozzá?
És várjuk a beszámolót!!!
Myra
Mandulatejet már próbáltunk Sebinek, nagyon ízlett neki, és nem is nagyon csapta ki. A kölespehely kis vízzel főzve kimondottan édeskés. A puffasztott milyen?
Én sosem turmixoltam Sebinek, mindig törve kapta, az elején elég sok köszönt vissza a pelusban, de 1-2 hét alatt elmúlt. Mostmár tényleg csak akkor találok felismerhetőt, ha vmi extra nagy darabot sikerül lenyelnie. Szóval szerintem gyorsan megszokja a pocak, hogy kicsit többet kell dolgoznia...
Habtapi: akkor untam el, amikor Sebi is folyton szanaszéjjel szedte, és a hideg parkettán feküdt (sokszor 1 mp bele az éppen kibukott cuccba -> öltözés). Szőnyegből meg olyat vettünk, amit könnyű kidörzsölni, és jó mintás, így a menthetetlen foltok se olyan feltűnőek...
Huh, a rumli nálunk még tényleg csak a kezdet hozzátok képest!
Ja, és én is most akarok venni játéktárolót, ezek szerint az csak nekem lesz jó játék?!
Nikcsi
Csak vicceltem!
A külön szoba tényleg számít, emlékszel én mennyire kivoltam, hogy Sebi minden sóhajára pattantam fel az ágyban... mikor kiköltöztünk sokat javult a helyzet... Nálatok is lehet, hogy Kori marad, és ti költöztök?!
Ja, és az Intersparban rengeteg Libero volt a múlt héten még mindenféle kiszerelésben - de ez is még a régi.