Sziasztok!
Orelle! Nagyon sajnálom, hogy búcsúzol....remélem nincs különösebb oka...
Lányok! Én tegnap totál a hiszti szélén álltam!
Olivér egész nap hisztizett, ellenkezett és tetejébe nem aludt ebéd után. Délután 5-re teljesen kikészült, ahogy én is...
És ráadásul Hella is nagyon kivolt valamiért 2-ig, majd egy pici adag Panadol után órákon át aludt... Alig vártam az estét, hogy elaludjanak és kifújhassam magam...
Ma viszont eddig minden oké, H. már alszik, pedig Ő kelt legkésőbb
Holnap mennénk le 2 napra a Balcsira, de még filózok, a gyerekek mai viselkedésén múlik. Ha gáz lesz, maradunk.
Egyébként a rossz napok száma sokkal kevesebb, mint a jóké. És ezerszer kárpótol érte, ahogy a gyerekeim egymásra néznek és incselkednek... Hella félistenként kezeli Olit, akinek ez nagyon,de nagyon bejön
Valamelyest játszanak is már, de csak idézőjelben...
Nem sírom vissza azért az Olival egyedül töltött időt, mert imádom, hogy ketten vannak
Ami a háztartást illeti, mi azért eszünk 'rendes' kaját, mert menüt hozok. Bár csak 1 adagot, mert levest bőven adnak, Olinak meg amúgy is külön főzök, mert válogatós a lelkem. Az első 2 hónapban mondjuk én főztem mindenkire.
Vasalni vagy reggel fél 6-kor szoktam, vagy most, mikor H. elalszik és Oli nem visít, hogy bicózni szeretne... (pl. most fejeztem be a vasalást és már szárad a köv. adag)
Napközben csak ebéd után, az alvás alatt tudok felmosni, összesöpörni...néha még port törölni is. A takarítás csak szombaton lehetséges, ha a férjem itthon van. Lefoglalja Olit én meg helységről helységre vonulok H.-val, aki a pihiszékben elnézelődik. Közben énekelek, stb...Olyan is van, hogy a mama van a gyerekekkel, én meg nyugiban tevékenykedhetek. (azért ne gondoljátok, hogy csillog a kecó, tudjátok, 'ahol a papok táncolnak'- ott rend van időnként)
Jaa, hogy pihenni? Azt hogy kell? Oli mondjuk nem véletlenül pörög 5OO-on, mert az anyukája is ilyen
1O-re kidőlök ám én is.... és ma 6-kor keltem, hogy legyen friss péksüti, kenyér reggelire...............................................................