Manóci
Bocsi... Olvastalak benneteket, de már kóvályogtam a fáradtságtól, így nem írtam.
Suli: én is emelt szintű képzésre járok, ami nem főiskola, de ha elvégzem, ez is E-kategóriás fizut ad a közalkalmazottiban. Szociális szervező-gondozó leszek. Nagyon jó, mert ezer féle dologgal lehet foglalkozni, és mind a segítségnyújtásról szól. Eü. is van benne, így kiélhetem magam, mert védőnő szerettem volna lenni, de anyagilag nem ment volna a 4 év nappali képzés. Most csak heti 2X kell mennem, és a tandíj kibírható. 2év = 90.000 Ft.
Ha jogi kérdésem lesz a mh-en már tudom, kihez forduljak
Woodi
Pocifájás nekem is volt. A petefészkekben lévő sárgatest okozta, és persze az, hogy azért ilyenkor megbökdösik őket, és a növekvő méh meg húzza ahogy nő. Tehát klasszikus terh.tünet, lombikosoknál gyakoribb, és a 12.héten elmúlik, mert akkortól már a placente veszi át a hormonális irányítást.
Évi
Lépcsőzést transzfer után 3-5 napig (beágyazódásig) próbáld meg elhagyni. Utána lehet, szép lassan. Ha nagyon kapaszkodik egy babó a legmagasabb lépcsőházba is felmehetsz. Persze, ezt senki sem szokta megpróbálni...
Zsebi
Csak okosan!!! És nyugi! Holnap déli harangszó után gyere, és írd meg, hányan lettek! A 8 petesejt szép szám. (Nekem sosem lett 7-nél több.) Szorítok!!!
Milena
Megértelek. Ilyenkor minden hibalehetőséget próbálsz kiiktatni, és akkor tessék, más elébed tesz egy akadályt. De te már arréb tetted, és a babók jót rötyögnek odabent, hogy milyen anyatigris mamijuk lesz
Nóri
Áttöréses vérzésed lehetett. Fogamzásgátlót szedsz? Hányadik napon vagy? Nekem volt ilyenem Marvelon mellett. Természetes, megszokott tünet. Orvosod persze jobb, ha tájékoztatod.
Mindenki
Hasba/karba szuriról volt szó tegnap. Ezen ne dilemmázzatok! Mindegy, hová szúrják, csak bőr alá menjen és ne izomba! Ez a sub cutan szurik lényege. Ha muscos, vagyis izomba adandó szuriról van szó, a legjobb popsi fölé, derék alá adni, vagy a combba. És mélyen be az izmok közé.
Nem ezen múlik, kinek sikerül, kinek nem. Nekem például a Suprefact mindig a karomba lett szúrva. Szépen be a bőr alá. Ha magamnak adnám, én is hasba szúrnám, mert az jobban kézre esik. De ott is bőr alá, tehát ferdén! Csak ez számít!
Lara
A lenti topikba tennék be egy táblicskut az anyukákról/babákról, de sehogysem tudom feltenni. Segítenél? Kész a táblicsku, el van mentve. Excelben csináltam, és url. formában mentettem el. Melléklet feltöltésénél rákattintok, mint mikor képet tettem fel, de nem küldi el. Mi lehet a baj?
Dóri