Katica este Zsigi is cicin alszik el, nappal is sokszor csak akkor aludt ha cicin beájult.. mostanában az itt ott olvasottak hatására délután mindig 14kor fektettem le.. néha bealszik magyarázás után, de van, hogy nem, ilyenkor beleteszem babakocsiba és abban akármilyen hisztis elájul
most már kezd hozzászokni a du-i alvásokhoz.
este pedig ha nem cicin alszik be akkor zenélőforgója megy és általában bealszik rajta.. de vannak olyan pillanatai, hogy csak akkor alszik el (de ez a ritkább) ha odaülök kiságy mellé, és a rácson keresztül fogjuk egymás kezét...
és bár volt egy 1,5 hónapunk, amikor sokszor felébredt éjjel..jelenleg megint átalussza az éjszakát.. annyira a hangulatától függ... tényleg uralkodó hajlam! kis oroszlán! abszolúte tudja mi a jó neki!
mindenképpen beszámolok majd.. már nagyon várom! igazából sokan nem szeretik ezt a típust a PP ből, mert nem állítható a magassága.. én pont le...om ..jó áron volt, és szerencsére rátaláltam ..boltban nem vettem volna meg az ára miatt...
FAnni én akkor tudok gép elé ülni, ha fiam belemerül a játékba, mert különben sasol ezerrel és gépelni akar.. apa most hazahoz neki egy klaviatúrát a cégtől, ami használaton kívüli matuzsálem... üsse csak...
NEm lehet könnyű dolgod! de erős vagy és kitartó, és nemsokára már csak mosolyogva emlékszel vissza ezekre az időszakokra.. unokanővéremet kérdeztem múltkor milyen volt ikrekkel kicsi korukban erre ő ki lehetett bírni, nem volt gond(amikor benne volt 3an segítettek neki, és még így is ki volt készülve az állandó nemalvástól)
Véda sajnálom, hogy Lillának szakember kell még mindig... éjszakához kitartás, fentebb olvashatod, fiamnak is volt ilyen időszaka reméljük Csaba királyfinak is elmúlik
puszi minden kis csöppnek és anyájának!