Sziasztok Lányok!
Nagyjából reagálok, de nem biztos hogy mindenkinek személyesen tudok, előre is bocsi
Kriszti!
Én csak akkor írok, ha Blanka alszik, ma pl. délelőtt botrány volt, biztos érezte ezt a remek kis frontos időt, mert halálosan álmos volt, de nem akart megmaradni a kiságyban, kézben pedig nagyon aludt
Melus!
Nálunk az éjszaka kb. úgy zajlik, hogy 10 és 11 között van egy szopi, utána kb. 2 körül kell és utána még egyszer valamikor hajnaltájban. Ma pl. fél 5-kor keltünk ... ennek nagyon örültünk
De még nem állt be semmilyen rendszerre a kicsike, szerintem az még odébb lesz.
Tamara!
Hát ez tényleg őrjítő lehet, de ez legyen a legkevesebb a lényeg, hogy így is ellátnak most szerintem se foglalkozz ezekkel a hülye papírokkal és semmi esetre se kezdj ezek után járkálni. Pihenjél, nyugodj meg, töltődj fel a szülésre!!!
Andi!
Mind hasznos amit összeírtál, ha tanácsolhatok, tegyél be pár rendes Libresst is, nekem és a szobatársaimnak is az volt az utolsó napokban a bajunk, hogy ez a nagy Tenna Lady már sok volt. (A természetes úton szült mamiknak is!)
Mellszívót érdemes apukával 1-2 nap múlva bevitetni ...
nekem is nagyon melegem volt, én 2 naponta cseréltem a hálóinget, pizsit ezért legyen legalább 2-3 db nálad. Rengeteg vizet kell majd apukának bevinni, de ezt is majd csak ha már túl leszel a szülésen. Szinte mindenki azt fogja mondani, hogy napi 4 liter folyadékot kell inni (Laktoherbet is érdemes majd inni)!!!
A babának érdemes otthonról vinni egy-két pelust, én míg nem tanultam meg hogy kell normálisan büfiztetni sokat bukott Blanka és állandóan törölgetnem kellett a picit. Popsitörlőt ne felejts el vinni!!!
Homeos bogyót én szedtem a 37. héttől mindennap azt a Callu .... ch 30-ast (most nem tudom hogy kell pontosan leírni) és nekem amikor bementem rögtön megjegyezték, hogy mennyi puha a méhszájam, ezt többször mondták. Még az is lehet, hogy ezért volt
Most hirtelen más nem jut eszembe mi lehet még fontos, de elmondanám, hogy egy rahedli cuccal mentem be és apával másnap szinte a felét hazaküldtem mert tök felesleges volt egy csomó minden ...
A szopi melltartót sem fogod rögtön használni, csak ha beindul a tej (de ez legyen nálad), a melltartóbetét meg az elején azért fogod használni, mert nem akarod a krémmel összekenni a melltartót, szóval ez is legyen nálad.
Zokint én is vittem, de egy darabot sem használtam.
Bimbókrémet én Aventosat használtam, ez azért jó mert nem kell lemosni szopi előtt. A végén már mindenki kérdezte, hogy milyen krémet használok, mert nagyon igénybe veszi a cicit az állandó mosogatás, plusz a baba nyála is!
Akikkel én szültem azoknak nem volt gátvédelem, de volt kézzel tágítás, nem meséltek szépeket róla
Nekem a sima vizsgálatok is baromira fájtak.
Bocsi lányok, ha hosszú lettem, lassan megyek mert jön a doktor néni
Puszi
Timi