sziasztok! vegre otthon van a kis Jazmin is!!!!! hurrraaaa!!!!
ani! nagyon ugyi voltal a szulesnel es mindenben ugy hogy ne izgulj bizti ugyi anyuka leszel a 2 babaval is, nehezeb lesz de szebb is, remelem van valaki aki megis segit egy kicsit, anyukad, anyosod??? meg el nem felejtem latam iwiwen a ket kis csodadat, olyan kis edesek, kar hogy nem tudtad osze puszilgatni oket rogton, de majd be potolod
kincs! szerintem ne vedd fel amit masok mondanak, nyugisan varjatok ki a kiirt idopontot es ha kesik is egy par napot abbol meg semmi baj nincs, kiskincs edig nagyon ugyi baba volt es eszt fogja kovetni a jovoben is, remelem minden ok lesz a normal szuleshez
csajok! nagyon jo hogy errol a szoptatasi problemarol vilagositjatok fel az olvasokat, engem is nagyon izgat, nagyon szeretnek szoptatni ha letelcseges mind a 2 egyszerre ha van ra mod, en azzal vagyok hogy az anyuka tejcsi a leg jobb, tudom hogy van akinek nem eleg taplalo a tejcsije, de remelem nem lesz oljan az enyem
arnika! azt akartam irni (csak el irtam) hogy en mar etten cipobol levest es nagyon fini volt, most azon gondolkozok szinte minden nap, mikor sikerul ki probalni eszt a paripat, legyszi meg adod a cimet (van navigator) es akkor eleg csak a cim, azon gondolkozom hogy esetleg el viszem anyukamat es hogumat is egy fincsike ebedre. orulok hogy eleg turheto a sulid, ahogy mondtad hogy kerdeztek a babat az jutot eszembe hogy a fodrasznom ugy jart tavalj hogy ra mondtak hogy miljen jol fel szedet magara a szules utan (1 evre ra a szules utan), csak hogy o mar a masodik babat varta es mar vagy 4-5 honapos volt, majd lehet rad mondjak hogy picit fel szedtel kozbe meg te mar kisbabat fogsz varni, szerintem nagyon jol el lehet rajta mosojogni
szmet! orulok hogy meg probaltok meg egy inszemet 3 a magyar igassag... es ahogy a lanyok mondjak bizti a sima szulest nalad is meg lehet oldani, szoritok!
vanda! mar nagyon kozel vagy a vizsgakhoz, bizti nagyon jol fog menni es utana hajra babuci, ugyi voltal te is az elso szulesnel es igazad van a sima szules utan bizti konyebb el latni a babat, sajna itt ikrekkel 95% csaszar szules mert eleg nehez ugy mind a 2 baba jol be forduljanak, sajna de azert meg nem adom fel e remenyt
most rolunk, mondtam hogy szerdan voltunk uh-on es minden nagyon jol ment, nagyon orulok, a down kor 1 a 13000 lett, szerintem nagyon jo eredmeny ugy hogy en ki zarom, az elejen lokdostek egymast a babak, nagyon edik voltak, nem is jon hogy el higyem hogy tenyleg 2 kis elet van a pocimban, aztan a dokino kezdte a mereseket, az egyik nagyon nyugisan ki fekult maganak mint ha napozot volna es nagyon konyu volt le merni ot, a ferjem azt mondta hogy bizti fotomodel lesz belole, a masik nagyon nem erdekelte hogy le kel ottet merni es akar hogy csikolta a dokino ottet nem erdekelte, le se .... benunket, a ferjem aszt mondta hogy ez bizti ugyved lesz, mert aszt csinal ami csak neki tetszik, de vegul is nagy nehezen meg fordult es valahogy sikerult le merni, a fontos az hogy minden meret nagyon jo lett es szinte egyformak is, a dokino meg dicsert hogy ugyesen noveltem oket.
mar kezd noni a pocakom, a furcsa az hogy este majdnem ketszer akkora mint reggel es mar nem tudok hason aludni, pedig az volt a kedvenc poziciom, de sebaj csak nojenek szepen a babak, ha sikerul fel teszek egy par kepet az uh-rol
mar kezdek jobban enni es sokszor erzem vacsi elott hogy ehes vagyok, de azt is erzem eves utan hogy savvam van, peddig sosem volt nekem ilyen, erre van valami tanacsotok? ja es ha nem pihizek delutan este ki vagyok mint egy gyenge tyuk, de bizti ezek normalis tunetek...
dolgozni meg jarok mert nem fejeztuk meg be az ev zarast, mar nagyon unnom, de szuksegem lesz szules utan is a munkahejemre, a ferjem nem nagyon urul neki, de meg erti o is hogy muszalj...
puszika nektek es szep hetveget!