Sziasztok!
Trimi! Egy összevont szülinapos-keresztelős ünnepség biztosan nagyon szép lenne, és anyudnak is jót tenne!
De jó, hogy Abigél és Marci is már jól vannak!
Nálunk egyszer volt valami hasonló, de soha senki (értsd: dokik) nem nevezte így nevén, és így csak találgatni tud az ember lánya, hogy mi okozhatta.
Nyafi! Visítás/csapkodásnál nálam az vált be, hogy amíg hiszti volt, addig nem reagáltam, nem segítettem, csak nyugodt hangnemben közöltem vele, hogy erre nem vagyok vevő, mesélje el, mit szeretne. Nem mondom, hogy egyszerű volt, de nagyon hamar megértette, miről van szó. Volt, hogy elkezdte a műsort, ránéztem értetlenül és már tudta is a varázs-szavakat: anya, légyszi, nézni, illetve gesztusokkal kifejezte, mit szeretne.
Trimi! Tyű, micsoda méretek Enikőnél... Mi is akörül voltunk egyéves státuszon... Cm-t mértek?
Érdekes, engem sosem vetkőztetett Gézu... pedig sok helyről hallom, hogy ez megy náluk.
Most kezdte el viszont megtanulni kérni, hogy "opi" (szopi)... pedig épp most kezdünk leállni vele, úgyhogy állandóan terelem, nem hagyom szóhoz jutni éjjel meg reggel, hogy ne jusson eszébe és ne kérjen. Az estiről lesz a legnehezebb leállni szerintem. Még nincs is meg a forgatókönyv, hogy hogyan...
Nekünk jövő héten kellene menni prevenarra, nem tudom még mi lesz, mert nem úgy nézem, mint aki ki akarna mászni a betegségből. Pedig kíváncsi lennék a súlyára a sok betegség miatt.