Zsókuci drága
msn-en megbeszéltük
ha írni akarsz bármit is nekünk,annak nagyon fogunk örülni.
Jobban le sem tudnám írni, mint Viki vagy Gabicsibe:
[quote]A írta:sszem' aki már "járt" itt az mindig ide fog tartozni.
[quote]T írta:e mindíg hozzánk fogsz tartozni!Bármelyik topikról is legyen szó!!
Mot, Krisztina a kis hősnő
Nekünk Niki minden egyes oltást végig sír
Taptau :) már kezdtelek hiányolni, de arra gondoltam tuti Mátéval kint csatangoltok
Már én is úgy várom, hogy Nikivel kint...a héten beöltöztettem, kivittem...nem tetszett neki. Nem tudom csak nyügi volt e, vagy a sok ruha nem tetszik neki, vagy azt reklamálta esetleg, hogy hol a babakocsi?
Remélem most már meggyógyultatok!
Share anyuci
várunk ám a képekkel meg történetekkel.
Hogy mennek a minden napok?
Lanett, remélem te is kikecmeregtél abból a nyavalyából.
Hogy van Réka/Zsombor?
Van már valami megérzésed ezzel kapcsolatban?
Rozus várjuk a képeket Verusról!
Agnesm nagyon jól leírta a babauszit, de ha bővebb infót akarsz:
http://www.babauszas.hu. Mi a kalovits módszer szerint uszikázunk, több helyszínen is oktatnak, a honlapon fent van. Nekem azt tetszik itt, hogy nincs tömegnyomor, kis csoportokat indítanak, mi is csak 5-en vagyunk. Mi a Rubin hotelba mentünk volna, de szombaton "Tündérfalvára" helyezik ki.
Itt 4 alkalom 12 ezer, kivéve a szombati nap, mivel más helyszinen van (ez egy magánovi) 15 ezer.
Minden hónapban van egy ismerető előadás, ahol mindent részletesen elmondanak. Mit kell vinni, hogy szoktasd a babát stb...de ezek mind fent vannak a honlapon is.
Mivel itt babauszásról van szó, ne úgy képzeld el, hogy nem bababarát a környezet. Ezt jól leírta Agnesm is, hogy néz ki a dolog.
Szóval nem kell félned, hogy Verus leesik, vagy hova tedd.
Nem erőltetik a babára az uszikát. Ha sír mert elfáradt ki lehet jönni, de szerintem tetszeni fog neki.
A víz 30-32 fokos, de mivel ők mozognak, dolgoznak a kis lábukkal, nem fáznak.
Elmondják azt is, hogy előtte egy órával már ne etesd, de ha mégis bukna a vizben, akkor szólni kell, és kimerik a vizből
Itt is babamasszival kezdünk,és végig énekelgetjük az egész foglalkozást. Itt ha jól értettem nincs olyan, hogy becsatlakozás csoportokba, vannak a kezdő csoportok, haladó stb. Mindig ugyanazokkal a babákkal vagyunk akikkel már az elején megismerkedtünk. Nekem ez azért szimpatikus, mert már a szülőkkel is barátkozunk, nem csak addig jututnk el 1-1 alkalommal, hogy hivják a babát, hány hónapos stb.
Olyan baráti lett ettől a dolog.
Hát amit Agnesm leírt azokat nem ismételném.
Agnesm milyen trükköt tudsz felmelegítésre?
Első lemerülést Ádám, hogy vette?
Mi ma merültünk először, és bár mondták, hogy a szülők ne féljenek, mert a baba megérzi, és lehet attól fog inkább sírni...na hát mi mindketten tök bevoltunk sz++va, kiemeltük Nikit a vízből nézett a nagy szemeivel
most akkor mi van, mi néztük őt tök idegesen úgye nem nyelt vizet, veszi a levegőt, és ezt megérezhette, mert már sírásba is fordult
Reméljük legközelebb jobban megy majd. Más baba nem sírt..na jó de ők fiuk
Nikim kicsit érzékenyebb
Estrella, Bibar :lol: köszönjük, örülünk ha ide is írtok
Na megyek is, lassan ébred Nikim, addig még főzök. Nem tudom írtam e, de már tök jól fordulgat hátról hasra, és jól elnézelődik.
További szép napot mindenkinek