Új privát üzeneted érkezett!

Zsókuci :lol: , csatlakozom az előttem szólóhoz!
Asszem' aki már "járt" itt az mindig ide fog tartozni.

Pussssz :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zsókuci drága :) msn-en megbeszéltük :) ha írni akarsz bármit is nekünk,annak nagyon fogunk örülni.
Jobban le sem tudnám írni, mint Viki vagy Gabicsibe:
[quote]A írta:sszem' aki már "járt" itt az mindig ide fog tartozni.

[quote]T írta:e mindíg hozzánk fogsz tartozni!Bármelyik topikról is legyen szó!!

Mot, Krisztina a kis hősnő :) Nekünk Niki minden egyes oltást végig sír :?

Taptau :) már kezdtelek hiányolni, de arra gondoltam tuti Mátéval kint csatangoltok :) Már én is úgy várom, hogy Nikivel kint...a héten beöltöztettem, kivittem...nem tetszett neki. Nem tudom csak nyügi volt e, vagy a sok ruha nem tetszik neki, vagy azt reklamálta esetleg, hogy hol a babakocsi? :) Remélem most már meggyógyultatok!

Share anyuci :) várunk ám a képekkel meg történetekkel. :) Hogy mennek a minden napok? :)

Lanett, remélem te is kikecmeregtél abból a nyavalyából.
Hogy van Réka/Zsombor? :) Van már valami megérzésed ezzel kapcsolatban? :)

Rozus várjuk a képeket Verusról! :)
Agnesm nagyon jól leírta a babauszit, de ha bővebb infót akarsz: http://www.babauszas.hu. Mi a kalovits módszer szerint uszikázunk, több helyszínen is oktatnak, a honlapon fent van. Nekem azt tetszik itt, hogy nincs tömegnyomor, kis csoportokat indítanak, mi is csak 5-en vagyunk. Mi a Rubin hotelba mentünk volna, de szombaton "Tündérfalvára" helyezik ki.
Itt 4 alkalom 12 ezer, kivéve a szombati nap, mivel más helyszinen van (ez egy magánovi) 15 ezer.
Minden hónapban van egy ismerető előadás, ahol mindent részletesen elmondanak. Mit kell vinni, hogy szoktasd a babát stb...de ezek mind fent vannak a honlapon is.
Mivel itt babauszásról van szó, ne úgy képzeld el, hogy nem bababarát a környezet. Ezt jól leírta Agnesm is, hogy néz ki a dolog. :) Szóval nem kell félned, hogy Verus leesik, vagy hova tedd.
Nem erőltetik a babára az uszikát. Ha sír mert elfáradt ki lehet jönni, de szerintem tetszeni fog neki. :)
A víz 30-32 fokos, de mivel ők mozognak, dolgoznak a kis lábukkal, nem fáznak.
Elmondják azt is, hogy előtte egy órával már ne etesd, de ha mégis bukna a vizben, akkor szólni kell, és kimerik a vizből
Itt is babamasszival kezdünk,és végig énekelgetjük az egész foglalkozást. Itt ha jól értettem nincs olyan, hogy becsatlakozás csoportokba, vannak a kezdő csoportok, haladó stb. Mindig ugyanazokkal a babákkal vagyunk akikkel már az elején megismerkedtünk. Nekem ez azért szimpatikus, mert már a szülőkkel is barátkozunk, nem csak addig jututnk el 1-1 alkalommal, hogy hivják a babát, hány hónapos stb. :) Olyan baráti lett ettől a dolog. :)
Hát amit Agnesm leírt azokat nem ismételném. :)

Agnesm milyen trükköt tudsz felmelegítésre? :)
Első lemerülést Ádám, hogy vette? :)
Mi ma merültünk először, és bár mondták, hogy a szülők ne féljenek, mert a baba megérzi, és lehet attól fog inkább sírni...na hát mi mindketten tök bevoltunk sz++va, kiemeltük Nikit a vízből nézett a nagy szemeivel :shock: most akkor mi van, mi néztük őt tök idegesen úgye nem nyelt vizet, veszi a levegőt, és ezt megérezhette, mert már sírásba is fordult :? Reméljük legközelebb jobban megy majd. Más baba nem sírt..na jó de ők fiuk :lol: Nikim kicsit érzékenyebb :)

Estrella, Bibar :lol: köszönjük, örülünk ha ide is írtok :)

Na megyek is, lassan ébred Nikim, addig még főzök. Nem tudom írtam e, de már tök jól fordulgat hátról hasra, és jól elnézelődik. :)

További szép napot mindenkinek 8)

chesti

Chesti :lol: , gyönyörű fotókat csináltatok Nikiről ismét, mivel hogy másmilyet nem is lehet. :D
Már fordulgat? Nagyon ügyes baba! :D

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Lucia :lol: ,
Ma mértünk pucér babákat. Lili 4400 g a Bogi 4910 g.
Növésben vannak a csajok.
Hááááát eléggé kivagyok már, de ez ezzel jár asszem'.
Zsombi babát puszilom.
Melyik babád van a fürdetős képen? Mert így nagyon hasonlít az én Bogimra. :lol: Ki is volt a dokid? :shock:

Motpapa :lol:
A napunk igen hossssszú :D
Hajnali etetés úgy 3-4 óra körül, utána 7-8 óra körül, persze ilyenkor már nincsen alvás egyáltalán. Utána nagyon várjuk, hogy kisüssön a napocska. Felöltözünk és leginkább kimegyünk az ajtó elé babakocsiba, mert ott alszanak egy kicsit, bent nem alszanak már nappal. A Bogi utálja a babakocsit, a Lili pillanatok alatt mély álomba merül. Utána 12 körül megint kaja, aztán újra kimegyünk, ha egy kis nyugalmat akarok, aztán du. 3 órakor ismét eszünk és furcsa mód megint csak kint találjuk magunkat a levegőn. :lol: És végül estére bemegyünk fürödni, azt szeretik hálistennek. Aztán már megint csak eszünk és jó esetben úgy éjfél körül ébredünk újra, hogy baromi éhesek vagyunk, aztán 3 óra múlva ismét éhes a banda.
Szóval az egész napom arról szól, hogy le-fel hordom őket és le-fel kötögetem magamra azt a sz@ros szopipárnát. /már teljesen szétnyúztam./
Ja, Boginak 2 napja kifakadt a BCG-je nagyon sírt szegénykém, fájt neki. Krisztinek nem fájt?
Ti jól vagytok?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Brigii :lol:
Először is gratula a babákhoz! :lol:
Én a 16. héten voltam AFP-n, az eredményem 2,3 MoM. Fogalmam nincs mit jelent, azt mondták, hogy jó.
A 12.héten van a kötelező UH, ahol tarkóredőt vizsgálnak, majd a 18. héten van a genetikai UH. Innentől mindenki maga dönti el, hogy akar-e bárhová máshová menni meg ezeken kívül vizsgálatokat csináltatni.
Mi a 13. héten voltunk az Istenhegyi úti klinikán potom 28 e Ft-ért Down-szindróma kockázatbecslést csináltatni. Ott UH-ot és vérvételt is csináltak. Én megnyugodtam, hogy minden rendben van. Az amniocentézist nem mertem volna megcsináltatni semmiképp, de bennem volt a kisördög /mint szerintem minden ikres kismamában/, hogy rendben van-e minden a babákkal. Persze igazából akkor nyugszik meg az ember, amikor már kibújtak és mindenük megvan.
Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Brigii :lol:
Először is gratula a babákhoz! :lol:
Én a 16. héten voltam AFP-n, az eredményem 2,3 MoM. Fogalmam nincs mit jelent, azt mondták, hogy jó.
A 12.héten van a kötelező UH, ahol tarkóredőt vizsgálnak, majd a 18. héten van a genetikai UH. Innentől mindenki maga dönti el, hogy akar-e bárhová máshová menni meg ezeken kívül vizsgálatokat csináltatni.
Mi a 13. héten voltunk az Istenhegyi úti klinikán potom 28 e Ft-ért Down-szindróma kockázatbecslést csináltatni. Ott UH-ot és vérvételt is csináltak. Én megnyugodtam, hogy minden rendben van. Az amniocentézist nem mertem volna megcsináltatni semmiképp, de bennem volt a kisördög /mint szerintem minden ikres kismamában/, hogy rendben van-e minden a babákkal. Persze igazából akkor nyugszik meg az ember, amikor már kibújtak és mindenük megvan.
Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Amúgy meg puszilok minden babát és mamát :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti :lol: , ki a filmrendező nálatok?
Baromi édesek a videók! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Szia Mindenkinek!

Végre újra gép és internet közelben. A laptopunk szervizben volt, így most jó sokat kellett visszaolvasnom. Persze ezt nem panaszként mondom. Azt is látom le és kimaradtam néhány fontos dologról.

Zsókuci
Gyere és írj, amikor csak kedved van. És szerintem is idetartozol.

Share
Gratulálok Mátéhoz!Sok-sok boldogságot! Én is várom a születéstörténeted. A szopi gondok megoldódtak?

Mot

Nem tudom voltatok-e otthon azóta, hogy írtad. Mi két hónaposan voltunk otthon először, mindkét nagyszülőnél van kutya. Figyeltünk arra, hogy az ágyra tiszta plédre tegyük le, és arra a kutyák véletlenül se menjenek rá. De amikor hazaértünk, a babucit „bemutattuk” a kutyáknak, megengedtük, hogy a lábacskáját megszagolják. Krisztina nagyon édes kiscsajszi, és milyen ügyesen tartja a buksiját!

Lucia1

Nem semmi, hogy ilyen szépen fejlődnek a csöppségek. Zsombor műtétjét sajnálom, remélem hamar túl lesz rajta. Kitaláltad már, hogy oldod meg a kétlaki életet?

Zuzmó

Látom Jázmint sem kell noszogatni, hogy egyen :lol: ....kis pocakos, és milyen édesen alszik.

Lanett

Szép a pocid, szerintem pont jó a mérete. :wink: Remélem a betegségből már kifelé tartasz.

Taptau

Remélem ti is meggyógyultatok már. Régen tettél fel képet....

Agnesm

Ádám nagyon helyes kis pasi. Kérünk még képeket feltenni. Mi is szeretnénk menni babaúszásra, így köszönjük a részletes leírást.

Chesti

Nikit én is megharapdálnám, kis husi. És az overálos kép is nagyon tetszik. Neked is köszi az infókat a babúszásról.

Nviki
Lánykáid szépen gyarapodnak. Két picurka mellett nem csodálom, hogy kivagy, néha egy is ki tudja fárasztani az embert, hát még kettő?! Képeket nem teszel fel?

Magunkról annyit, hogy Milán már három hónapos lesz holnap. El sem hiszem, hogy ilyen gyorsan megy az idő. Egyre aranyosabb, ahogy „kommunikál”. Rengeteget mosolyog, kuncog, sőt most már egyre többet nevet hangosan. Reggel(hatkor, így szerintem ez még hajnal) arra ébredünk, hogy nagyokat kurjongat, és ahogy belejön, úgy lesz egyre hangosabb. Most kb. 5940 g körül van, pontosan nem tudom, mert múlt szerdán mértük(5880g volt), és a mérleget kölcsönadtuk sógornőméknek pár napra. Képeket majd teszek fel én is, de a laptopunk még nem az igazi, vissza kell tenni letörölt programokat, leszedett képeket stb.

Mindenkinek szép napot. Pocakosoknak pocak és pocaklakó növesztést, és kellemes babavárást kívánok. A gyerkőcöknek sok-sok puszit küldök.

Üdv

Kép

Kép
agnese

Agnese :lol: gratula a kis Milánnak a 3 hónapos szülinapjára!
A nadiek.mindenkilapja.hu-n vannak képek a csajokról. :lol:

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Tegnap voltunk a természetgyógyásznál egy kis masszázson, nagyon finom volt, jól esett :lol:
Egy darab pamutcérna, a jegygyűrűm segítségével "megállapította", hogy két kislányunk lesz :lol:
Persze ez így nem túl tudományos ( de érdekes volt ) szóval azért fiúneveken is gondolkodunk :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Olyan édesek a babák! Én is alig várom, hogy a karomban tarthassam őket :lol:

jucicuki

Sziasztok,

köszönöm a kedves, marasztaló szavakat, nagyon jól esnek :oops: :D

Viki,
Megnéztem a lányaitokat és írtam a vendégkönyvbe is. :D Csodaszépek!!!!

Juci,
na, kíváncsi leszek, hogy bejön-e a "pamutcérna-jóslás" :wink:

Share,
hogy telnek a napjaitok? Mesélj! És persze a szüléstörire is kíváncsiak vagyunk. :wink: Puszi!

Millió puszi mindenkinek.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok csajszik! Szia Zsókuci!

Zsókuci, Te mindig is ide fogsz tartozni, hamarosan újból pocakosan! Ha bármiben segíthetek, kérlek szóljál!!!!

Nem nagyon van időm visszaolvasni, a képekben azonban gyönyörködtem, hát csodálatosak ezek a bébikék! Mi jó nyűgös időszakon vagyunk túl, Lucát nagyon megviselte az oltás, pár napig csak sírdogált... Zsombor hősiesebb volt. Viszont Zsombikát sajna műtik, 22-én, én bemegyek vele a kórházba, a Család többi tagja meg felváltva lesz Lucával...

Jó nagy bébik, Luca tegnap 5300, Zsombor 4880 gramm volt...

Viki, jót mosolyogtam, valahogy ismerős amit írtál.. KI_BE, KI_BE, az egyik alszik, a másik nem alszik a babakocsiban.. Napközben egyik sem igazán, csak egy hisztisebb nap után másnap, ha kiütötték magukat. Viszont mi éjjel alszunk, csak egyszer kelnek fel, úgy 2 óra felé, amúgy 8-kor lerakjuk őket és reggel 7-kor kelnek..

A képen jelentem mindkettő rajta van, Zsombor a fürdőkádban, Luca a háttérben..

Na puszi, jók legyetek, további szép hétvégét! Mot, mit csináltatok végül a hasfájással?

Lucia
lucia1

Chesti, nagyon jók a videók! Hogy csináljátok?

Lucia
lucia1

Lucia kedves,
írtam neked pü-t.

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok! Ne haragudjatok, amiért így ismeretlenül idesomfordálok, a másik BMC-s topikba járok, de gondoltam bemerészkedek ide is. Persze már régóta nézegetlek benneteket, és tündériek a babáitok, meg a chesti videói (hát azok...!!) :D

Nekünk sikerült az első lombik a BMC-ben Wiegandtnál, és pénteken töltöttem be a 6 hetet, tudom ez még nagyon korai, ezért is nem mertem idejönni, de látom, hogy Juci is ír már ide egy darabja, hát megkockáztatom. Igazából nagyon izgulok a szerda miatt, mert akkor megyünk megnézni, hogy tényleg lakik-e benn valaki, és hát bevallom addig nincs nyugtom... Nem tudom ettől más is így fél vagy ez csak az én parám? Na minden jót nektek, majd ha már magabiztosabb leszek jövök megint :)
gombahölgy

Jó reggelt Csajok!! :)

Zsókuci Drága!!!

Örülök, hogy hallak!!!!!!!

Nagyon jó volt a 4 nap otthon, naponta kétszer volt nagy séta, és nyugodt éjszakák!!!!! Anyát néha otthon hagytam alukálni én meg elmentem csavarogni a Hercegnővel!!!!

Millió puszi Mindenkinek!!!!

:)

A súlyzóm!!!

Kép
mot

Sziasztok!

na megjött a takonypóc is .. mármint én... remélem most egy darabig búcsút mondunk egymásnak a nátha meg én.. mostmár nagyon elegem van belőle...

Zsókuci drága!
Te ide tartozol!!!!Nagyon hiányzol ha nem jössz!
Nagyon furi a régi megszokott Zsókuci neve alatt egy szomorú szamarat látni, de őszintén remélem nem is olyan sokára visszaköltözik majd a nevetős napocska az őt megillető helyre.De ezt is megértem.... a többit meg tudod... sokszor puszillak. Írok emilt is!

Chesti!
Köszi a püt még egyszer!
Hát hogy mit rejt a pocak azt még mindig nem tudjuk. Most már a megérzéseim sem tiszták. Az elején esküdni mertem volna hogy fiú. De mostmár annyira "összekevertek", hogy lányos a pocakom, meg a 4D-n a nő hogy sejtése szerint lány, hogy én már nem tudom....
Most hétvégén beszélgettük Apával, hogy már neki is tele a hócipője a jósólgatásokkal és ha most kifizetik a nagy melóját lehet hogy elmegyünk megint 4Dre. Apa nagyon nagyon lánypárti...

Remélem Nikinek nem marad meg rossz élményként az első víz alá bukás. Húúú én biztos nem is merném, pedig hát ugye neki lesz jó...
Nagyon ügyes hogy ha már átfordul!

Share!
Remélem jól vagytok, és minden sínen van már.

Nviki!
Tündériek a lányok! Jó hogy ennyire különböző személyiségek :lol: Hát nem lehet könnyű dolgod. Le a kalappal előttetek ikres anyukák!

Agnese!
Várjuk a képeket!

Lucia!
Sajnálom hogy Zsombit meg kell műteni. Mikor lesz a műté?

Jucicuki!
Ilyen jóslást nálam is csináltak. Asszerint fiú. Nekem már ezt akkor csinálták amikor mocorgott. És hihetetlen volt mert ahogy elkezdtek ingázni a pocak felett, eszeveszett mocorgásba kezdett. Mintha érezte volna hogy a kis titkát akarjuk kideríteni. Egyébként Jónás módszer szerint is fiú, meg kínai horoszkóp szerint is. Ezért vagyok én megkeveredve :lol:

Gombahölgy!
Üdv Neked!
Teljesen természetes hogy így érzel. Szerintem ezt mindenki átélte amikor ennyi idős volt mint most Te. Aztán utána Uh-tól Uhig para hogy minden oké-e, aztán para a vérvétel eredmények miatt aztán így tovább..... valamit mindig lehet találni amiért parázni lehet :wink: Ne izgulj minden rendben lesz az UHon! Majd gyere és meséld el!

Remélem mindenkinek jól telt a hosszú hétvége! Sokat pihentetek, sétáltatok és babáztatok!
Sok puszi mindenkinek!

lanett

Sziasztok,

Chesti átadta nekem a tábla kezelését :) Az oka mindössze annyi, hogy szeretné, ha lenne itt feladatom, amiért jöjjek közétek.

Chesti drága,
még egyszer köszönöm. Millió puszi!

Gomba,
Itt a helyed, a többi babást is csábítsd át ide :wink: Beletettelek a táblába :D

Dobok is egy frissített táblicskut, remélem minden stimmel, ha nem, kérlek, jelezzétek.

Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon örülök Neked!!!!!!!!!!!!!!!!

Chesti, Te pedig egy igazi Angyal vagy! :wink:
Most nem sok időm van, de este leírom az uszis melegítő gyakorlatot. Legalábbis megpróbálom.

Pusz-pusz

Kép
agnesm

Sziasztok!

ANYA!
Nem is vagyok lusta!!!/ez egy szolgálati közl./

Újabb képeket raktam fel az oldalra, ezek a amúlt heti termések.
www.nadiek.mindenkilapja.hu vagy a profilnál a www-re kattintva.

üdv
wolves
wolves

Viki nem semmik a képek :) és a napjaitok sem. :) Két teljesen különböző személyiség Lili és Bogi :) néha ide is rakhatnántok azért 1-2 képet :) bár én megnéztem a honlapotokat. :) Tünemények a csajok. :)

A filmrendező Én volnék :) köszi :) amikor Nikim alszik, akkor garázdálkodom :lol:

Agnese Boldog 3. hónapot Milánnak....hogy rohan az idő :) Kérünk képet. :lol:

Jucicuki, Én jót mosolyogtam ezen a cérnás-gyűrűs jósláson :lol: addig még van pár hét, hogy kiderüljön. :)

Lucia remélem Zsombor hamar túl lesz ezen! Puszilom a kis buksiját.
Ulead-dal csinálom a klippeket.

Gomba vvvééggrrreeee :) Én azért át szoktam lesegetni a másik topicba, várom az erősítést. :) Olyan jó, hogy jössz, tessék hozni magaddal a többieket is, már nagyon várjuk őket! :lol:
Ez a para már mindig benned lesz. :) Várjuk, hogy jelentkezz, és Uh fotót is kérünk. :)

Mot apu, a kis csavargós már viszi a csajszit magával :) Olyan vagy a kis hercegnővel, mint Toldi. :) Annyira édes profilja van. :lol:

Lanett, szívesen még egyszer :) Ti mit szeretnétek? :)
Remélem Nikinek nem marad rossz élmény a merülés, na majd szombaton kiderül. ÉN sem mertem, apa volt a bátor! :) mondjuk más választást nem is hagytam neki. :)

Zsókuci drága puszillak, és most aztán nem eresztünk, ideláncoltalak :lol: :lol:

Bocsánat ha másnak nem írok most, megyek fürcsi, és aluka...mint egy kisovis :) Nikim ma nagyon nyügi volt az időtől.

Puszi mindenkinek :lol:

chesti

Jó reggelt Csajok! :)

Tegnap műsor volt, 11-ig nem aludt el, alig evett egész nap!!! És képzeljétek este 20.40-kor evett , nyafogás 11-ig aztán 4:40-ig aludt!!! Ki érti ezt???

Imádom!!

Köszönöm a bókokat!!

Chesti:)

Tegnap vittem haza képet Nikiről, Anya elájult a szemeitől!!!

Tündéri!!!
mot

Jó reggelt :)

Mot apu :) jajj szegény kis Krisztina. Az idő miatt lehetett? Tegnap Nikim teljesen "felborult".

Ezt nem bírtam kihagyni, nézzétek milyen csajos sapit vettem Lencsinek :lol:

Kép Kép Kép

chesti

Hello mindenki!

Chesti!
Nagyon édes a kis Lencsilány az új kis sapijában :D
Hogy mit szeretnénk? Apa nagyon lányt vár. Nekem meg mindegy csak egészséges legyen. Most nem izgat annyira a nem kérdése, majd a másodiknál :wink:

Mot!
Biztos a front viselte meg a kis hercegnődet. Remélem a mai napja már jobb a közérzete.

Puszi mindenkinek!

lanett

Chesti :lol: , tündércuni ez a kiscsaj! :lol: :lol: :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Hát sziasztok!

Végre van egy kis időm írni!Napközben Máté nem hagy,mostanában meg estére olyan vagyok ,mint valami mormota már 9-kor alig bírom nyitvatartani a szemem!Biztos a tavaszi fáradtság.

Mot,nagyon tündér a súlyzód!

Chesti,ez a sapi....,és persze aki benne van ,az még jobban tetszik!Nagyon jól áll Nikinek a kalap!Én is szeretnék egy kislányt! :lol: :lol: :lol:
Megnéztem a videókat,nagyon ügyi vagy,hogy ilyet tudsz csinálni!

Mi jól vagyunk,Máté már több mint 10 kg és 80 cm.Most megint rengeteget nőtt!
És tegnap óta tud motorozni a kis 3 kerekűvel,pikk-pakk rájött hogyan hajtsa magát.Vérbeli motoros ,mint apa!

Lanett,nagyon csini a pocakod!Így van az egészség a fontos,minden más másodlagos!Én is szeretnék, nagyon, egy kislányt,de ha fiú lenne ,az sem érdekel,csak minden rendben
legyen!

Viki,megnéztem a képeket,nagyon szépek a lányok és milyen nagyok már ők is!

Agnesm,jó néha egy kis kikapcsolódás,én már alig várom,hogy utazzunk a szüleimhez,már csak 2 hét,ha minden jól megy!
milyen nagy Ádám is!

Agnese,gratulálok a 3. hónaphoz,rohan az idő!Képek jöhetnek,olyan édespofi milán is!

Zsókuci drága,te mindig ide fogsz tartozni,bármi legyen!Ezrmillió puszi neked!

Szép napot drágáim!

Kép
taptau

Csodaszép a Tündér!!!!

mot

Kicsit éhes vagyok......

Kép

Kép
taptau

Jó nagy falat......

Kép

Kép
taptau

Sziasztok!

Szeretném, ha legalább egyik babánk kissrác lenne, de ha Chesti Nikijét nézem, tulajdonképpen nem bánom a két kislányt sem :lol:
Bár Máté azzal a kenyérrel :wink:

Végül is egyetértek Lanettel, mindegy csak egészséges(ek) legyenek, bár nekünk nem lesz második lehetőség :wink:

Szép napot!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Taptau, de jó hallani rólatok! Igen-igen, a kikapcsolódás nagyon jó és néha kell! Máré nagyon aranyos a kenyérrel. Mondjuk így nem csoda, hogy már ekkora! :wink:

Chesti, tényleg nagyon csajszis az a sapi! Jól áll Nikidnek. Megpróbálom leírni, hogy hogyan melegítjük fel a babákat: a babát neked háttal fogod meg a két hóna alatt és majdnem teljesen kinyújtod a karodat. Picit elfordítod, hogy egyik válla előrébb legyen, mint a másik, majd hátrafelé elkezded húzni a vízben félkört leírva. Amikor a testeddel egyvonalba ért, fordítasz a testén, most a másik válla kerül előrébb, és a másik irányba húzod hátra felé szintén félkör alakban. Ezt érdemes 6-8 alkalommal megismételni, és csak bátran, ne túl lassan. Jó nagy hullámok keletkeznek és állítólag ez felmelegíti a babókákat. Szerintem működik. Remélem, hogy érthető, bár megcsinálni sokkal könnyebb, mint leírni.
Ádám az első merülésnél nem sírt, azt én csináltam. Az olyan volt, hogy két imitált merülés után a vízen hasalva le kellett nyomni a fejét a víz alá. Ezt az akadályt jól vette. A függőleges merülés szintén jól ment, nem sírt, csak kicsit meglepődött. Ezt is én csináltam először. Az ún delfinnél viszont ordítás volt, de azt nem én próbáltam először, hanem a lány, aki tartja az órát, mivel én nem tudtam még a mozdulatot. Ez volt legutóbb. Szerintem ha én fogom és úgy csináljuk, ezzel sem lesz gond. Legközelebb beszámolok.

Lanett, örülök, hogy jobban vagy! A férjem nálunk is lánypárti volt, amíg meg nem tudta, hogy fiúnk lesz! Azóta meg fiúpárti. Másodiknak azért jó lenne egy leányzó.

Gombahölgy, gyere csak bátran. Mindenki annak örül, ha bővül a társaság. Szerintem mostmár jobb, ha hozzászoksz, hogy mindig aggódni fogsz valami miatt. A titok nyitja megtalálni azt a határt, amíg az aggódás mértéke egészséges, és nem átesni a ló túloldalára! Ha csak annyira "aggódsz", hogy figyelsz és utánajársz a dolgoknak, akkor az még építő jellegű, de nem érdemes túlparázni sokmindent. Remélem, hogy hamarosan megnyugszol és élvezni fogod a babavárást!!!!! A szerdai híreket pedig nagyon várjuk.

Agnese, boldog hófordulót Milánnak, és jó hogy újra tudsz jönni. Kérünk képet a három hónapos nagyfiadról!

Szuszi, rég hallottunk rólatok! Olivérnek boldog hófordulót! Hogy vagytok?

Mot, az a helyzet, hogy sok olyan dolog van, volt és attól tartok lesz még, amire mi racionális gondolkodású felnőttek nem találunk magyarázatot. Ahogy telik az idő, már nem is mindenre keresünk, csak elfogadjuk a helyzetet és alkalmazkodunk hozzá. De hát ez ettől (is) szép!!!!!

Lucia és Viki, én továbbra is csak csodálni tudlak benneteket. Gyönyörűen fejlődnek a babáitok. Én néha az egyszem gyermekemtől is hihetetlenül elfáradok. Hát még kettővel ......... Minden elismerésem a tiétek.

Juci, nekem fenntartásaim vannak a jóslatokkal kapcsolatban, de kíváncsi leszek, hogy a "tudomány" igazolja -e majd a hallottakat. A természetgyógyászatot egyébként nagyon szeretem, a masszázsról meg ne is beszéjünk. Imádom!

Zuzmo, ugye minden rendben volt a tegnapi vizsgálatokon? Sikerült a tejcsit szaporítani (remélem jól emlékszem, hogy te írtad, hogy ezzel próbálkozol)?

Share, puszi a legifjabb topiklakónak és anyukájának!

Üdv Mindenkinek!

Ági
[/b]

Kép
agnesm

Rozus,

a megígért telcsi számot nem találom, de holnap találkozok a gyógytornásszal, akitől kaptam, és akkor küldöm. Nem felejtettem ám el!

Kép
agnesm

Két kép

Anya, ne zavarj! Vezetek!
Kép

Bújócska
Kép

Kép
agnesm

Sziasztok!

Délelőtt írtam 1 hosszút, de valamai kehe volt a bnetnek, mert nem tudtam elküldeni.

Szóval voltunk tegnap szűrésen és Jázminnak redőasszimetriája van, ezért 6 hétig terpeszpelust kell hordania :( szegénykémnek. Vettünk is egyet, ma már rá is adtam, de szerintem borzalom. Vele együtt bőgtem délelőtt, ahogy sírdogált. Persze nem lehetek biztos benne, hogy a pelus az oka, mert elég hülye az időjárás is megint, de általában békéksebben alszik el. Most a kezemben volt szinte egész délelőtt. Nincs csípőficama, csak állítólag a csontosodás miatt kell hasznáni, meg a két eltérő magasságú redő miatt :( amúgy minden más rendben volt. De ez a terpeszpelus olyan mint 1 kínzóeszköz. Tudom örülhetek, hogy nem kell kengyel, de megszakad a szívem amikor legörbül a szája és kétségbeesetten néz rám. Nem tudom van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, de ha igen írja meg hordta-e vagy nem. Én most hallottam olyat, hoyg nem is hordta mégis rendbe jött, illetve nem lett semmi baja.

Hogy jót is írjak, egyre többször alszik 6-ig úgy, hogy este 10 körül teszem le. A vasárnapi mérérs pedig már 5180 grammot mutatott :D Sajnos a tejszaporító sör még mindíg hiánycikk, bár egyenlőre úgy néz ki elég a mi van.

Most mennem kell, jók legyetek, puszi mindenkinek!

Zsókuci örülök neked, hogy itt vagy!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok,

Nagyon drágák vagytok, hogy örültök, hogy maradtam itt :wink: Jól esik ám!!! :lol: :oops:

Képzeljétek, ma felhívtam a II. nőit, érdeklődtem a levett kenetről és valami béta-hemolizáló törzset tenyésztettek ki, meg e.coli-t. Pontosabbat majd csak akkor tudok írni, ha elmegyek a leletért, mert persze ezt csak úgy írtam le, miközben beszéltem ott egy dokival. Mindenesetre szerintem nem semmi, hogy 6 nap antibiotikum után is ezt kitudták mutatni. Ha már a kezemben lesz a lelet, akkor utánaolvasok, hogy ez okozhatta-e ami történt. Kérdeztem a dokitól, hogy kell-e szednem ezekre antibiotikumot, és azt mondta, hogy nem. Ja, meg azt mondta, hogy az e.coli normális, hogy van a hüvelyflórában. Én úgy tudtam, hogy egy lyukkal arrébb normális, nem itt… Na mindegy, majd a saját dokim megmondja, hogy most ez mi (volt). Persze, ha tudtok valamit, szívesen várom a véleményeket.

Wolves, Viki,
Csodaszépek a csajszik!!! Annyira kis husik már. Gondolom azért jó fárasztó egy-egy napotok, de azért megéri :wink:

Agnese,
Bocsi, most láttam, hogy milyen bután írtam a táblába Milán korát, merthogy tegnap már 3 hós volt. :ops: Bocsika!!! Majd javítom a következőben :wink: Ja, és persze gratula a hónapfordulóhoz! :D

Chesti,
Bár már írtam msn-en, de ide is: csodaszép Niki ebben a kalapban! Annyira cukorfalat, meg kell zabálni :wink:

Taptau,
Máté akkor már igazi nagyfiú, motorral :wink: Jó nagy már! :D És a kenyeres képek… :lol:
Neked is ezermillió puszi!

Agnesm,
Nagyon helyes a sofőröd :wink: Kis huncutka.

Zuzmó,
Szegény Jázmin, biztos nem díjazza a terpeszpelust :( De ha a javára válik, akkor muszáj… Gondolom neked is fáj, ha sirdogál emiatt.

Share,
Remélem jól vagytok, és minden rendben. Várjuk az újabb képeket Mátéról!! :D

Lanett,
Megkaptam a mail-t, szerintem holnap válaszolok. Puszillak drága!

Millió pusszanat mindenkinek, legyetek jók!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Ági, Chesti!
Köszönöm az úszásleírásokat! Már fürdettük kádban, nagyon élvezte! Niki gyönyörű, és ádám milyen nagyfiú, hogy vezet már :wink:

fürdünk:
Kép

Taptau!
Máté jó éhes lehetett! Nagyon édes azzal az óriás kenyérrel!

Mot!
Jó a súlyzód! :wink: A babaúszás miatt megnéztem egy Norbiné Réka DVD-t (a végén volt hogy úsztassunk kádban), és ott mondta Réka, hogy tornázzunk a gyerekkel, nagyon jó súlyzó. És erre gyakorlatokat is mutat, rögtön a Ti súlyzós képetek jutott eszembe! :wink:

Zsókuci táblalfelelős!
Nagyon jó hogy jössz, mindig ide tartozol!

Viki, Lucia!
Megnéztem a babszikat, nagyon tündériek! A szomszédban van Verussal kb. egyidős kislány, ma átmentünk "játszani" és volt, hogy mindkettő sírt, én meg egyszerre fölvettem őket! :shock: Uhhh! Le a kalappal minden ikres kismami előtt!!! Mindkét kezemben hat és fél kiló :shock: Ez volt ám a súlyzó!

Gomba!
Persze hogy gyere! Mindenki izgult az elején (meg végig, mindig), minden jó lesz, meglátod!

Juci!
Ez a jeggyűrűs módszer ismerősömnek bevált!

Lanett!
Ki csinálta a lombikodat? Ha szűcs, akkor lány lesz :) nekünk Chestivel így lett, az inszemeseknél meg fiú... Végül is tényleg mindegy. Nekem még a második is mindegy, csak legyen!

Zuzmó!
Jó nagy baba Jázmin! Nekem a krémes csinált sok tejet, egyél Te is!

Puszi mindenkinek

Rozus

KépKép
rozus

Verus éhes volt, majdnem megevett egy elefántot :lol:

Kép Kép Kép Kép

KépKép
rozus

Sziasztok, jó reggelt!

Egy kedves ismerős invitálására (Zsókuci:)bemerészkedtem ide Hozzátok, bár már régebben is írtam,csak eltűntem. Szoktam Titeket olvasni, csak nem volt erőm írni, úgy neki voltam ekseredve, hogy az első lombik nem siekrült...
a lényeg, hogy a második igen:)és jövő héten megyek az első uh-ra, csütörtökön, Szűcs dokihoz.
Szóval, most nagy bennem a para, hogy rendben legyen minden, minden tapasztalat megosztást jó néven vennék, pl. normális-e hogy fájdogál a hasam (mondjuk most menstruálnék), és hát még egyéb más tünet nincs, dehát mi akarok még 4 hetesen:)

hát röviden ennyi, örülnék, ha írnátok:)

Zúzmó, Rozus, Agnesm, Chesti!GYÖNYÖRŰEK a babócák, nagyon aranyosak, gratulálok!

puszi nektek

numato
numato

Sziasztok!

Numato!!!!!
Jaj de örülök Neked!!!!! :D :D :D :D :D
Emlékszel rám?
Majdnem egyszerre kerültünk a BMC-s topikba és az 1. beültetésünk is majdnem egyszerre volt. Már akartam privit írni Neked hogy nagyon eltűntél!
Gratulálok!

Ne aggódj a görcsök miatt, én is úgy mentem oda hogy tuti meg fog jönni annyira és úgy fáj aztán szépen lassan elmúltak. Pihenj sokat, ne idegeskedj és minden rendben lesz!

Zsókuci!
Oké, várom a mailt. Addig is sok puszi!

Rozus!
Nagyon szép Verus! Igazi kis huncut!
A mi babánk Koncos. :lol: úgy látom ott fiútöbbség van.

Ágnesm!
Remélem nálunk is így lesz, ha fiú lesz. Mert nagyon nagyon lányt vár....

Zuzmó!
Jaj szegény Jázmin! Remélem nemsokára rendbejön a csipője és nem kell sokáig azt a borzalmat viselnie.

Milyen éhesek ezek a gyerekek?! Máté letámad egy majdnem akkora kenyeret mint ő, Verus pedig megeszik egy elefántot :D :lol: ....és milyen szépek egytől egyig! de tényleg! :lol:

lanett

Numato!

Klassz :wink:
Én is úgy éreztem, hogy meg fog jönni és most már a kilencedik hétben vagyok az ikrekkel :lol:
Ne aggódj!

Puszi!

Judit

jucicuki

Rozus, Agnesem, azért még nem áltam neki rózsaszín cuccokat vásárolni :wink: bár nekem is Szűcs doki csinálta a lombikot :lol:

Judit

jucicuki

hopp egy l lemaradt az álltam-ból :oops:

jucicuki

JÓ reggelt Csajok!

Ez a hülye időjárás megtette a hatását, tegnap egész nap hiszti volt, de estére normalizálódott a helyzet!

Nagyon jók a fotók!!!

Puszik!

mot

Numato
Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!

Rozus
Nagyon gyönyörű a kisasszony!!!!

Hát ez az Ádám és a Máté egyszerűen fantasztikusak!!! Nagyon helyes fiúcskák, a csajok oda lesznek értük, bár gondolom már most is!!!!!!!!! :lol:

Eszti
Nagyon édes Niki ebben a sapiban! Remélem a MSN-ren írottakat azért el tudtad olvasni! :)

manda

Numato!

Gratulálok!Ezért megérte titkolózni! :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
taptau

Rozus!Veruska egyszerűen gyönyörű,mennyit nőtt már ő is,teljesen le vagyok döbbenve,hisz még csak most születtek.

Igaz Máté is,legalábbis nekem úgy tűnik,mintha csak tegnap lett volna,hogy a szülőágyon viccelődik velem ,drága jó Szűcs dokink!Pedig már több mint egy éve !Nem térek napirendre,hogy rohan az idő!

Manda,Numato ,Jucicuki,Lanett és többiek köszönjük a kedves szavakat,nektek is ilyen kis huncutkát kívánok! :lol: :lol: :lol:

Kép
taptau

Sziasztok!

Zsókuci,
Én is nagyon örülök neki hogy itt vagy és csinálod a táblát, hisz neked itt a helyed :lol: !
Puszi

Lanett, :lol:
Remélem hogy már jobban vagy!

Numato,
GRATULÁLOK!!!!!!!!!! :lol:
Nekem is fájdogált a hasam , söt én még véreztem is egy kicsit.
Nagyon örülök neked!! :lol:

Lányok,
Rakjatok fel minnél több képet, olyan jo nézni a gyönyörüségeket. :lol:

Én most egy kicsit elvagyok keseredve , :cry: mert bezárják a Margit korházat, és nagyon ott szerettem volna szülni , pénteken beszélek a dokimmal hogy akkor most mi lesz.

puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Sziasztok,

Rozus,
Nagyon édes Verus. És azzal az elefánttal… hát elolvadok tőle! :wink:

Numato,
Bár már priviben megtettem, de azért itt is: GRATULÁLOK!!! :D:D:D:D:D:D:D Örülök, hogy végre itt vagy! Puszillak!

Lanett,
Írtam mail-t. :D

OFF:
Csajszik,
Chestivel úgy döntöttünk, hogy hétfőtől elkezdjük a 90 napos diétát. :wink: A kérdés az, hogy van-e valaki aki csatlakozna hozzánk. A diéta részleteit megtaláljátok a www.mindmegette.hu –n. Valószínűleg nyitunk neki egy új topikot is, ha meglesz, jelzem. Szóval várjuk a fogyni vágyókat. A tervezett kezdés: hétfő. Így együtt tudnánk haladni, bíztatni egymást, és megosztani egymással a kajákat, ezzel könnyítve a változatos étrend kialakítását. :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Hello Lányok!

Na, mindenki fogyózik? :D
A csaladinet.hu-n a clostis babavárók is szinte az egész topik és ők mától kezdték. Egyébként biztosan jó, mert sokkal jobb kedvvel csinálod ha van kai támogat. Hajrá lányok! Szopi időszak után én is csatlakozom majd. Igaz akkorra Ti már végeztek :wink:

Bibike!
úúúú ez a kórházbezárás nagyon nem jókor jött Neked. Sajnálom hogy még ezzel is foglalkoznod kell. Ez olyan rossz, ezek bele se gondolnak, hogy mivel jár ez egy várandós kismamának aki itt képzelte el a szülést és terhesgondozást.

lanett

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?