Sziasztok Lányok,
megpróbálok kicsit bővebben jönni.
Anna,
még ne is reagáltam a képekre!
tündéri ez a kiscsaj. Igazi vagány!De komolyan! És olyan nagy már!!!Nagyon tetszenek a képek, és megnyugodtam, hogy nem csak az én gyerekem szájában lóg az a "rohadt" cumi. Mostanában tök sokszor kéri én meg nem adom oda csak alváshoz. Na, jó ha nyűgös odaadom, de utálom, ha a szájában van, főleg ha úgy beszél. Akkor mindig mondom, hogy nem értm mit mondasz a cumitól és képzeld/jétek kiveszi!!!
Tényleg, most mi van, jöttök haza? Rendeződött apa melóhelye?
Ildi,
én is imádlak!
tényleg jól összesűrűsödtek a névnapok-szülinapok nálatok!!!
Ámulok bámulok, hogy Réka is nemsoká 1 éves!!!
Köszi a hisztis tanácsokat, az utóbbi 1 hétben minden napra kijut minimum egy. Van hogy nem működik az elterelősdi, mert meg se hallgat, csak kapálózik, meg fetreng a földön. Még szerencse, hogy ezt eddig csak itthon vagy a mamáéknál csinálta, az utcán nem feküdt le. Ilyenkor otthagyom és mondom neki, szóljon ha lenyugodott. általában 2-3 perc múlva abbahagyja.Én nem gondoltam volna, hogy ez nálunk is előjön, de miért is lennék szerencsésebb, mint mások.
Igen az influenza ellenit ajánlotta a doki. van ingyenes vakcinája is.
Szilvi,
mi a helyzet a herpesszel?
á, mikor megláttam a kigyók közelébe Melindát...ÚTálom őket!Hogy mert közel menni!?
Na, én ilyen helyre tutira nem viszem a Mincsit.
Majd Ti elviszitek!
Kaptál Te is szórólapot, hogy a Kondorban újra van Ringató?
képzeljétek, ma belázasodott a Mincsi, de nincs semmi más tünete.
Nem taknyos, nem köhög, nem megy a hasa, nem hány...egyenlőre. Felhívtam a dokit, mert persze pont alvás időben rendelt ma, azt mondta, hogy ha feljebb megy a láza mindenképp vigyem le vmelyik dokihoz, mert most is volt egy gyerkő akinél kiderült, hogy tüdőgyulladása van és semmi más jel nem volt csak lázas volt. Marhára megnyugodtam. Most úgy érzem lementa láza, adtam neki Nurofent, remélem, nemlesz baj.
puszi mindnkinek, jók legyetek!