Szia Kubi!
Remelem fizikailag rendbe jossz hamar! Lelkileg meg hiaba kivannam az ugysem lessz konnyu sot soha nem lessz begyogyulo seb.
Pont most egesznapos sirasutan turelmetlenkedve el is szegyeltem magam....-mi ez ahhoz a harchoz kepest ami ezt a gyonyuruseget megelozte...
Nagyon eggyut erzek veled ,aterzem a kerdeseid a jovovel a multal kapcsolatban!
Nallunk injekcios rasegitessel sikerult kis dragam,de elotte meg kellett igernem az orvosunknak,hogy legalabb felevet varunk es megprobalom az akarast kiverni a fejembol!
Kegyetlen nehez volt...-voltam kineziologusnal is ami nekem rengeteget segitett meg Cranio Sacral terapian is ami szinten sokat segitett...-de emellett rengeteget sirdogaltam es kerestem a miertekre a valaszt!
Aztan lassan lassan nem reagaltam annyira erzekenyen a baba kerdesre,es majden engem kellett rabeszelni,hogy megprobaljuk.
Sikerult ,de sok volt a gond verzes,haematomak,korai fajasok stb... -de sikerult.
Nagy ara volt ,de barmit megert erte!
Sikerulni fog neked is ,csakis ebben hihetsz,mert mashogy nem lehet! Az utolso leheletig kuzdenunk kell es ,csak azutan adhatjuk fel!!!
Parom unokatesoja most varja a harmadik babat ketto 6 honapra szult halott baba elozte meg ot...-nem is ertem honnan az ereje ,de most a 32 hetet kezdi es minden rendben eddig! Persze osszevartak a mehszajat es korhazban van mar regota,de minden jol alakul...