Sziasztok!
Nnna, olvastam, de mire reagálni tudnék, már régen más vizeken eveztek
Ilyen kengurum van nekem is Krisz, amit belinkeltél, -az air levegőzik jobban, nem izzad meg benne annyira a babó, -igazából tök mindegy, mindenképpen csuri víz lesz melegben-én nagyon szerettem, viszont most már marha nehéz volt M., (8kg) vettem egy mei-tai-t, nahát ég és föld -az MT javára...
Boldog hófordulót Eszternek!
Tobi!Örülök, hogy látlak!
-és hogy minden rendben Veletek!!
Angel!Szerintem nem fog sírni Dióka, de majd meglátod-azzal sosincs baj, ha a mamijukon csimpilimpizhetnek
Babakocsival én BKV-tam, de a mózesból szó szerint kirázta a babámat a troli, le kellett fognom..-életveszélyes- Az MT.-t meg ki tudod próbálni-ha végre össze tudjuk hozni a találkát...
Mi Marcival egészen múlt hétfőig együtt aludtunk-illetve Ő aludt velünk a hálóban, kényelmes volt neki is-és nekem is, jó volt, hogy oda tudott bújni hozzám, hogy megtudtam simizni, amikor picit mocorgott-nyifizett, és kényelmes volt a szopiztatás is-Ő akkor evett, amikor akart, nem néztem órát, viszont most már beállt szépen az evésidő , így megpróbáltam külön altatni a szobájában a saját ágyában, lekopogom, eddig úgy néz ki az altatás, hogy szopi után beteszem az ágyába, kap egy jóéjtpuszit-és alszik
-viszont napközben nem...
A suttogót olvastam -és még sok más könyvet is, van ami beválik, ki kell próbálni, tényleg gyerek és Anya függő, -ki mit szeretne...
Lois!
Simizésre sem alszik el?
Nnno, jó sok lettem...
Cupp Mindenkinek!