Lányok!
Visszakaptam a notebookot, így újra rendszeresen itt lehetek veletek.
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat és az őszinte örömöket.
Milena
a visszaültetéskor a nővérke feje mögött lévő képet vizsgáld meg jól. Képekben szépen mutatják, hogy mi is történik a leszívástól kezdve a 21.napig. Tanulságos. Én azt néztem visszaültetéskor. Lehet, hogy ez a recept?
Lara
Köszönöm a kiegészítést és nekem is nagyon tetszik a zebra. Főleg, hogy az én nevem mellett van.
Most már neked is rohanni fog az idő.
Kívánok mindenkinek ilyen ábrát a neve mellé minél hamarabb!
Manó kedves
annyira reménykedtem azért abban a halvány csíkban! Szinte ikertársamnak éreztelek és a nagy örömöm nem igazán volt így teljes.
Csodállak, hogy röviddel utána már te vígasztaltad itt a sorstársakat. Meglásd hamarosan lesz neked is potykád!
A barátnődről csak annyit, hogy beszélj vele, mert egy jó barátságot egy meggondolatlan, meg nem értő mondatért ne add fel. Szerintem is csak nem tudta kifejezni magát.
Orsi
, Máté
, Levente
és apujuk
nagy-nagy gratula a nagy családnak
Zsu
Már 3 napja visszakaptad a picúrokat, mostanában fognak megkapaszkodni. Nagyon ügyelj magadra, pihenj sokat. Egyébként pénteken ott voltam a Kaáliban és gondoltam is rád.
Az, hogy a 2. napon 4 sejtesek, az tök jó. A 3. napon már 8 sejtesek. Csak nálad ezt a pocidban érték meg a babók.
Dóri
Nem semmi a történeted Liluval. Én is kaptam hcg-t a beültetés után, attól vagyok még mindig vizes.
Zsebi
Mindjárt punkció nálad is
Neked is ajánlom az örzőben azt a képet tanulmányozni
Krizsához csak annyit, hogy nekem, mint ember is tetszik. Orvosilag meg maximálisan megbíztam benne. Ma egyik barátnőmet kísértem fel és vélatlenül Krizsa meglátott. Azonnal kérdőn nézett rám, hogy csak nincs valami baj? Megnyugtattam.
No és nem hiába hívják más topikon Mágusnak
Velem minden rendben, vagy csökkent a folyadék bennem, vagy hozzászoktam már. Még el-el felejtkezem, hogy nem egyedül vagyok, de amikor eszembe jut, hááát ...
A héten még itthon vagyok, de a jövő héten már megyek dolgozni. kipróbálom, bírom-e. 3 teljes nap és egy fél (péntek), mert akkor délre megyek uh-ra. (nov. 5.)
Most már sűrűbben benézek és ahogy nekem drukkoltatok (amit nagyon-nagyon köszönök), úgy én is izgulok és szorítok mejd értetek. Most először a Zsu-Milena-Zsebi hármasnak. de hamarosan követi őket Lara is.
Dóri
, Snori
, Évike
Ti hol tartotok????