Sziasztok!
Hát mindenkinek meg van a maga baja olvasom. Nálunk sem egyszerű.Eddig előjött neki a szájpenész, még én is elkaptam, kezeljük rózsa olajjal, de mikor durva volt és meglátta a cicit hát azt az ordítást, a védőnő mondta nem baj a pocak nagy ur, majd ha éhes eszik, igy is lett, meg lassan elkopott a penész.
Ez után olyan 3,5 hónapos korában adtam neki pici 10-20 ml teát, este iszonyat ordítás, hasgörcs, láttuk rajta 5től 10 ig ordítás, kaja nem kellett neki,inkább 10kor elaludt,ja és ilyen barna nyálka volt egy kicsi a vissza büfizett tejes maszlagban. gondoltuk a tea. na azóta nem kap csak tejet ismét.
tegnap mit ad isten semmi baja, délután 5kor kaja, büfi, apa kezében olyna 7 órakor szokványos fehér büfike, mert megemeltük, erre sétálok még vele lent a kocsival és egyszer csak egy csoki szinú nyálka önti el a gyereket, alig tudtam törölgetni és a ruhája is tiszta barna lett.mikor túrórúdit vagy csokit eszel és fogat mosol akkor is a nyál olyan barnás.
szóval ez a művelet 3szor ismétlődött, én meg kapkodtam a levegőt,mert ebben nem csak kis barnák úszkáltak, hanem az egész el volt színeződve, őt nem zavarta gagyarászott.
mivel csokit nem eszik mi is lehet? talán vér? megalvadva? hivtam a védőnőt, mondta ki van repedezve e mellem? nincs akkor lehet belülről vérzik! fasza. nem érzékeny semmi baja. fejjem le és nézzem meg van -e benne vér, ja olyan könnyű azt, a mellszívó nem inditja be, hozzá van szokva a gyerek vákuumához, hát kézzel egy pár csepp lejött de semmi benne. mert ez ilyen emésztett vér ,de az nem szokott állitolag vissza jönni, mutassuk meg a ruhát egy orvosnak amit lehányt.
ügyeletet hívtam ,azt mondták hát adjam be a konakiont és adjak neki kétszer fél ampulla normafloort csak ugy kiskanállal.
semmi baja, jól aludt, eszik csak a tegnapi ruhája emlékeztet rá.
azért meg mutatjuk dokinak, mert ah nem én vérzek akkor mi jön belőle, ráadásul az ügyelet mondta nem biztos hoyg minden evésénél fejésnél jön vér.
az is fura egész nap nem bukik vissza délutántól már sokat, és a fehér bukás után jött ki a barna! gondolom ott bent nincsenek szeparálva, miért jöttek külön? miért nem volt barna az előző?
ááááááááááááááááááááááááááá
a reggeli bufi sem volt színes
reflux, poros a torka a sok bukástól.kaptunk sinlacot. szopi előtt kell adni. a vérzés meg biztos a mellemben pattant el egy hajszálér egyszeri alkalommal, azt láthattuk. figyelni kell még a kakit nem e lesz fekete a vértől esetleg és akkor kórház@char
tt a kis pólója. ja elmentünk a dokihoz igaz a miénk később rendelt de gondoltam nem küldenek el, hát kijött egy banya nő, és felháborodott, mondom csak nézzen rá a pólójára, megnézi azt mondja: mi ez a kakija? mondom ne a büfije@char hát a polo nyakán hogy lenne szar?
szóval elmondta 5szor 30 éve a szakmában van nem kórházi eset.és ne havonta adjuk a konakiont hanem legalább 10 naponta, stb stb. szóval mehettem vissza az én dokim rendelésére aki aztán meg is vizsgálta.
kaptunk sinlacot, sűrítő pépet szopi előtt kell ennie, szereti.
amugy jól van, nagy dumás, vigyorog, épp most aludt el a játszó szőnyegében, és már tul van a 4dik hónapon, oylna gyorsan:(