sziasztok!
Ma voltam dokinál! Azt mondta: bő egy ujjnyira kitágultam már, ennek tudható be az, hogy az utóbbi időben fájdogált a hasam.
Nem lesz kicsi baba. Már most kb. 3500g körül van a súllyya. De ezt ne vegyem készpénznek, mert csak megközelítő érték. Azt mondta, hogy még ezzel a tágulással elúzhatom 3 hétig, de hamarabb is beindulhat a dolog. Szerinte ez inkább csak arra utal, hogy könnyebb szülés van kilátásban. Volt valaki így? Tényleg könnyebb lehet a szülés? Tényleg kihúzhatom még ezt a három hetet, ami még lenne? Vagy inkább az a gyakoribb, hogy ilyenkor hamarabb kibújik a kis drága?
Az új információk hallatán kicsit feldobódtam hangulatilag, de izgulok is.
Valaki kérdezte, hogy bírtam ki, hogy nem kérdeztem meg a nemét. Szerintem így sokkal izgalmasabba dolog. Többi értéke (egészsége, ne legyen hasfájós, ne szenvedjünk a fogzással...stb.)számomra sokkal fontosabb. Jó lesz ha kisfiú lesz, de az sem baj ha két kislányom lesz. Teljesen mindegy. Azért az UH-on lesek hátha meglátunk valamit. de nem sikerült.
Anno Brigittánál: barátnőmmel együtt lestük a videón az UH felvételt, és megállapítottuk, hogy kisfiú. Aztán, kiderült, hogy a köldökzsinórt véltük a kukijának.
Ezek után igazi meglepetés lett, hogy kislány született.
Betti! babaszobában, úgyemlékszem, 2x cseteltem, de olyan sokan voltak, hogy nem tudom kivel beszélgettem. Lehet, hogy ,,találkoztunk" ott.
bbj: Brigitta szeptemberben kezdi ovit. Hozzánk is kijön majd az óvónéni családlátogatásra. Azt mondta, ez azért jó, hoigy a kislányom találkozzon velük. Ne az oviban ismerkedjen meg velük először. ne legyenek neki annyira idegenek. Illetve látni szeretnék, hogy a gyermek milyen környezetből kerül be hozzájuk.
Ezzel a biztosítással engem is felcsigáztatok. Nagyon bizalmatlan vagyok ebben a témában. amikor én előszőr érdeklődtem ez ügyben (már nem tudom melyik biztosító volt), akkor azt mondták, hogy idővel (évről-évre) emelkedik a kötelezően befizetendő összeg. (aminél többet befizethetek, de kevesebbet nem) Nekem ez elég volt ahhoz, hogy ne érdeklődjek tovább, és elforduljak a biztosítás kötéstől. De ahogy itt olvaslak titeket, úgy tűnik ezek a ,, szabályok" már megváltoztak.
Brigittának, mi egy bankszámlára gyüjtögetünk. Minden hónapban berakok egy bizonyos összeget. Nem a legjobb kamatozású, de ha úgy alakul, hogy nem tudok fizetni, legalább nem veszik el az addig befizetett összeg.